Hi!
Iwon płaszczyk śliczny! Mąż na pewno da się namówić.. A co to za firma?
Mlodak moja też czasem ma wybuchy takiego płaczu, myślę, że odreagowuje wrażenia całego dnia. W nocy też ostatnio zaczęła wędrować po łóżku i przytula się do ochraniacza, aż się boję, żeby się nie udusiła.. Ale jak go zdejmę to mi wsadzi wszystkie części ciała w szczebelki znając jej możliwości. Smoczka w nocy jej w ogóle nie daję, bo to bezsensu tylko, ja wsadzam ona wypluwa
Niespodzianka my wieczorem stosujemy powiedzmy taką zmodyfikowaną metodę małych kroczków - stoimy i głaszczemy, śpiewamy, klepiemy po pleckach, aż już zaczyna odpływać i powoli odchodzimy. W dzień różnie ją usypiam, zależy od mojego widzimisię, albo wózek, albo przy jedzeniu zasypia, albo sama gdzieś kimnie podczas zabawy.
Muńka mocz w woreczku do BO zakleić i włożyć do pojemniczka, nie przelewać
, a na posiew złapać do pojemniczka. Hm, dobrze, że mi przypomniałaś, bo musiałabym zrobić badania...
Kasienka_ ja bym chciała, żeby mi mała spała do 5, ona o 6 to już wstaje i spać dalej nie idzie, a wcześniej ma 2pobudki, także nie narzekaj, bo to grzech aż! ;-)
Więcej nie pamiętam, bo podczytywałam na bieżąco ale jakoś nie było czasu pisać
Mój Aniołeczek nauczył się ssać kciuk! Ghr, a im jej więcej wyciągam go tym ona więcej go wkłada do tej buźki!
Wczoraj byli dziadkowie u nas, znów było trochę histerii, ale potem się trochę oswoiła z nimi. Dostała lalkę (chociaż mówiłam, że ma już jedną, a trochę za mała jest do nich jeszcze, ale teściowa nie rozumie, ciekawe co jej będzie kupowała jak będzie starsza
) i balonik (ale już nie robi takiej furory jak 2miesiące temu, bo chce go zjeść, a jest większy od niej
).
O i wstała, po 15min, cudnie..