december
Fanka BB :)
Raaany, gdzie ten świat zmierza skoro nawet lusterka z aut kradną Ludzie nie przestają mnie zadziwiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...plus ta choroba Borka, która może kości zaatakować
DENTINOX, a koleżanka mi dziś homeopatyczny Camilia polecała na zaś, bo jej właśnie ząbkuje i tylko to jej pomaga.
Viola u nas ten sprzęt nie był stosowany Okulista założył mu na i pod powieki takie ustrojstwo, które zapobiegało zamknięciu oczków. Mnie to przypominało aparat na zęby
Nawet jak go przed karmieniem wsadzam, to sie denerwuje. Dzisiaj pozycze od znajomej taki samo bansujacy - moze bedzie lepiej i da chociaz obiad zrobic
wit D nie da się przedawkować i obecnie zalecane jest dawanie jej do ukończenia 18rż :-)
Pociesza mnie tylko fakt ze nie ma raczej mozliwisci zeby malemu te naswietlania zaszkodzily bo jednak mimo intensywnosci my 24 na dobe patrzylismy czy sobie okularkow nie sciaga i sie nie zdarzylo.
Raaany, gdzie ten świat zmierza skoro nawet lusterka z aut kradną Ludzie nie przestają mnie zadziwiać
Heheh, podzielę się z Wami czymś, co mnie mega rozbawiło
Komentarze do artykułu o schemacie żywienia niemowląt karmionych piersią:
- "...wychowałam trzech synów, którzy już od 4 m-ca jedli wszystko, a karmiłam piersią i cycem... mieszanie "
- "karmilam piersia i cycem.. mieszanie : ) "....Jak mozna karmić piersią i cycem mieszanie?
- "może ma jednego cyca, a jedną pierś"
O matko, wypróbuję. Czego się nie robi dla dziecka
Dokładnie;-)
Chyba jednak ząbki idą... Mała właśnie się przebudziła i była cała zaśliniona.
Co polecacie na ząbkowanie?