reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny o której Wasze maluchy się budzą rano (chodzi mi o takie już porządne wybudzenie, nie tylko na jedzenie) i o której mają pierwszą drzemkę?

Zaza ja też nie myślę na razie o rozszerzaniu :)

Rysica, no młodziutka jesteś, ale zazdraszczam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
zaza jeśli chodzi o dietę dzieciaczków, to my też nic na razie nie planujemy

Iwon pobudka o 8, pierwsza drzemka o 9 :)

Rysica STO LAT :) Chciałabym mieć znowu 27 echhh... :>

Ostatnia edycja:
Addiena ją mam zamiar tylko bobovite i hippa...bobovite bo podobno najlepszy sklad ma tak mi tesciowa lekarz powiedziala a hipp bo daje mu mm hippa wiec dlatego. Tesciowa odradza gerbera.

U nas z ciuszkami wiekszosc w rozmiarze 80/84;-)

A nick to rowniez oczywista oczywistisc;-) Dorota

Dziękuję Dziewczynki!!!!!

Dla mnie 27 to jakaś kosmiczna liczba, przecież ja mam wciąż 20 lat :-D:-D:-D
Nie dociera do mnie więcej ;) Te 27 to musi być jakiś żart ;P

AVO
- a ja bym chciała mieć Twoją figurę :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie jakie mnie wczoraj w kąpieli naszły przemyślenia? Tak się zastanawiałam, co oznacza forumowy nick każdej z Was :-p (ale sobie znalazłam zabawę :-D).
Być może niektóre są przypadkowe, ale pewnie większość ma jakieś konkretne źródło, znaczenie. Na przykład chyba udało mi się rozszyfrować Sicilpol i Pamkę - sicilpol, bo Sycylia i Polska (?), a Pamka od pierwszych sylab imienia i nazwiska (?). A pozostałe? Opowiedzcie, dlaczego akurat taki nick? :blink:

U mnie proza i banał, po prostu od imienia Iwona, jak się na pewno nietrudno domyślić :-D

Iwon w moim przypadku polecam lekturę Harrego Pottera :-D:-D

Rysica wszystkiego Najlepszego!! (już zapomniałam kiedy miałam 27 lat :confused2: zazdraszczam :laugh2:)

Moj właśnie pomarudził, pogadał i zasnął :-) W nocy budził się i marudził kilka razy, ale ja twardo nie wstawałam, wiec zasypiał i tak zaczął płakać głodny dopiero o 6.30 :-)

Miłego dnia dziewczyny:-) spadam do gina :tak:

Iwon pobudka o 8, pierwsza drzemka o 9 :)

Sergiusz wstaje zwykle około 6-7 i drzemkę ma po około 2 godzinach

A jakie są u was oznaki, że młody chce spać? Kurde pytam, bo odnoszę wrażenie, że moje dziecko jest nierozszyfrowalne :no: Zupełnie inaczej było z Kornelem - miał swoje biorytmy, które łatwo odczytywałam.
A Julek - codziennie jakieś zmiany. Dzisiaj np. obudził się o 7.30 więc chciałam go położyć o 9, bo rano zazwyczaj dosyć szybko zasypia, a ten mi płakał do 9.40 i dopiero zasnął. Nie wiem czy płakał dlatego, że jeszcze nie chciał spać, bo mu się wydłuża faza aktywności, czy ze zmęczenia, bo go za długo przetrzymałam? Zwariuję :baffled:

Verita HP to zdecydopwanie nie mój klimat, więc nie skorzystam z Twojej zachęty ;) Nie chcesz powiedzieć, to nie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry