Rysica na pewno nie zapomniał ;-)
Kurcze jestem zła głownie na siebie bo późno zamówiłam ale myślę, ze jutro będzie
musi
Kartka, która ma być od dzieci doszla. Kuba dzisiaj juz "napisał" życzenia, Wojtka raczka odbita a ja się modle, żeby reszta doszla
Nie wiem czy nie zapomniał, czy go oświeciło jak mu wieczorem powiedziałam, że rodzice moi przyjeżdżają dziś, ale "nie dał mi spać" nocy hehe
Ale na prezent pewnie nie mam co liczyć, bo to sknera.
Ale Monika dała mi pospać do 7 dzisiaj!!!! Z katarkiem lepiej, za to mnie coś bierze...
Mąż dzisiaj do 20 w pracy znów...
Ja nie wiem co sie z moim dzieje, nie śpi od 3:20
O przypomniałaś nam, ze też mamy takiego motyla
dziś sprawdzę czy juz go zainteresuje.
Najlepsze życzenia Urodzinowe dla solenizantek!!!
Od 3:20?
współczuję!!!
W tym motylku musimy tylko baterie wymienić, bo tylko mryga i robi "ti" zamiast całych odgłosów ;P
Dziękuję za życzenia
27 latek na karku...
Josie a przypomnij mi jakich Ty butelek używasz? Nie zatykał wam się smok?
Wy tu o rozmiarach 74 a nawet 80 a ja mojej kruszynie to zaczynam dopiero pojedyncze sztuki 68 zakładać i to tak naciągane....
Monika też pojedyncze 68 zakłada, ale my tu mówimy o ubraniach wierzchnich na zimę, na CAŁA zimę
dzień dobry!
Najlepszego dla solenizantek!:-)
Oboje wiercą sie od po 6.... Nie ma szans poleżeć już
Lecę,bo już głośno się robi.
"Złapałem Twój telefon żeby się nie rozbił"
"Wstaw tą krzyczącą buźkę!" (Kuba)- a skąd on to wie???
Zaczynamy dzionek!
Dziękuję
:*
Szymek też lubi jak piszę, i też mówi "a teraz zdziwiony zielony kwadracik" -
albo jakiś inny wybiera ;P nazywa je kwadracikami ;P
hej
wczoraj kupiłam dady 3 i na razie się sprawdzają. Wytrzymały całą noc od 20 do teraz:-) a Gosia sika porządnie. 27 zł za 64 szt.
A dałabyś jakąś fotkę, chciałabym zobaczyć czy bardzo się różnią od pampersów kształtem i w środku. Bo DADA 1 mi kompletnie nie pasowały. I Monika miałą po nich tyłek wilgotny po 2h już.
Dziewczyny wiecie jakie mnie wczoraj w kąpieli naszły przemyślenia? Tak się zastanawiałam, co oznacza forumowy nick każdej z Was
(ale sobie znalazłam zabawę
).
Być może niektóre są przypadkowe, ale pewnie większość ma jakieś konkretne źródło, znaczenie. Na przykład chyba udało mi się rozszyfrować
Sicilpol i
Pamkę - sicilpol, bo Sycylia i Polska (?), a Pamka od pierwszych sylab imienia i nazwiska (?). A pozostałe? Opowiedzcie, dlaczego akurat taki nick?
U mnie proza i banał, po prostu od imienia Iwona, jak się na pewno nietrudno domyślić
Haha, fajne myśli w kąpieli ;P
Ja mam nick od imienia męża - bo mąż Ryszard - Ryś. No i znajomi i nawet mój brat mówią o nas Rysie. Np "Kiedy przyjadą Rysie" albo "Co słychać u Ryśków" no to skoro jest Ryś to jest i Rysica (jak kot - kocica, lew - lwica).
Wcześniej zanim poznałam Ryśka miałam często nick Vanillka - bo uwielbiam waniliowe perfumy z Ives Rocher ;P
Zaza - dziękuję kochana za życzenia !
Szczeniaczek uczniaczek też super. My używamy butli i AVENT i TT a smok póki co 1.
A pieluchy Pampersy 3 te zwykłe, zielone. Ostatnio mąż kupił KARTON 150 sztuk. jeszcze nie otworzyłam bo kończę zwykłe opakowanie. Monika robi kupsztala raz dziennie, całą noc śpi więc jej w nocy nie zmieniam, to nie idzie dużo tych pieluch ;P