alijenka
Mamcia Nataszki :))
przyda się wątek o jedzeniu bo ja też zielona jeżeli chodzi o rozszerzanie diety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mieliśmy Dady 1,2 i 3 i jak na razie na żadne nie narzekam.Mój P. woli je zakładać jak Pampery, mówi, że te jakoś wygodniej.
Mysiaczek - Marysia - jak dzwoniłam do przyjaciółki w podstawówce to rodzice mówili jej, że tak szybko się przedstawiam, że słyszą Mysia, a potem jakoś tak się na Mysiaczek zdrobniło.
Tak się zastanawiałam, czy Veritaserum to "to" Veritaserum.....właśnie sobie odświeżam tą lekturę po latach:-)
Jaś właśnie śpi na leżaczku, ciekawe jak długo...aż mnie boli kręgosłup jak sobie pomyślę jak mu tam wygodnie, ale co zrobić jak nochal zawalony jak się masz....
Mi lekarz po pierwszym usg powiedział, ze dzidzia wielkosci pestki i tak sobie założyłam aga (und) i pestkaDziewczyny wiecie jakie mnie wczoraj w kąpieli naszły przemyślenia? Tak się zastanawiałam, co oznacza forumowy nick każdej z Was (ale sobie znalazłam zabawę ).
Być może niektóre są przypadkowe, ale pewnie większość ma jakieś konkretne źródło, znaczenie. Na przykład chyba udało mi się rozszyfrować Sicilpol i Pamkę - sicilpol, bo Sycylia i Polska (?), a Pamka od pierwszych sylab imienia i nazwiska (?). A pozostałe? Opowiedzcie, dlaczego akurat taki nick?
U mnie proza i banał, po prostu od imienia Iwona, jak się na pewno nietrudno domyślić
A Szymek uwielbiał tego motylka :
BRIGHT STARTS , super motylek (2633597365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uwielbiał ciumkać mu skrzydełka, i jak mu się nim grzechotało, a jak się go lekko zgięło w "odwłoku" to świeciły mu się policzki i różne dźwięki wydawał, bardzo przyjemne Ten motylek od 3 miesiąca życia (wtedy go dostał) do 1,5 roku potrafił załagodzić KAŻDY płacz!
RYSICA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO jestesmy z jednego rocznika tylko ja urodziny mam 5 pazdzienika