reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich :)

reklama
Muńka Ty mnie zawsze pocieszysz:)
Wiem,że w zasadzie i arytmia i migreny i mrowienia moga być od tężyczki, ale w sumie poza tezyczką mogę mieć cos jeszcze.....aaaaa ja i ta moja hipochondria:( do psychiatry też chodzę jakby co i leki dostałam, ale boje się ich wziąć jak przeczytałam skutki uboczne:(

moje upławy tez takie beżowe........

dzięki....

December ja bym brała na 74! Mój np. już teraz nosi kurteczkę w rozmiarze 68 :tak:

Muńka ten szczeniaczek fajny, ale na allegro kosztuje około 100 zł - strasznie drogo :shocked2:

Julek nadal śpi bez poduszki. A czemu ciocia zganiła za jej brak? Przecież się nie zaleca, dopiero chyba od roku czy nawet później..

Kurcze, dopiero teraz doczytałam o Kasi. Sama jutro idę na cytologię i teraz zaczęłam się bać. Mam nadzieję, że u Kasi wszystko będzie dobrze :tak::tak: Trzymam &&&&&&

Co do spania, to moj mały wrażliwy jest tylko jak w domu jest cicho, za to gdy szlifuję, wiercę i robię cokolwiek głośnego to mu to nie przeszkadza. To także dobry sposób na usypianie. Stawiam małego tak żeby mnie widział i zabieram się do roboty: maluję, tapetuję, szlifuję, opalam...patrzy tak na mnie, a jak mu się znudzi to zasypia..i hałas go nie budzi wtedy, ale jak leżę w łóżku koło niego i kaszle, to oczy od razu otwiera :-D

Ta żyrafa tez mi sie spodobała....cena mniej :baffled:

December, ja to małemu już wszystkie ciuszki na 6 miesiecy zakładam, bo te na 3 są za małe :baffled: Jakoś wolę kupić większe, niż w sam raz, bo zawsze wydaje mi się ze dłuzej pochodzi :tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki Munka nio ja wlasnie wszedzie ja klade na plasko i nie slucham "madrych " rad. Wogole ile to ja sie juz nasluchalamo ubieraniu mlodej, ze jej za zimno, zeby czapeczke, zeby ja przykryc itp. wrrrr...... ahhhh te przedpotopowe rady...

Fajny jest ten piesek w UK jest tanszy ale po angielsku a ja bym wolala po polsku :) chyba o niego bedze prosic w prezencie :)

Iwon- bo swoje dzieci tak kladla

Uciekam spacccccccc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich :)
74 bym brała sama kupiłam kombinezon teraz 3-6mies i jest akurat i starczy tylko na początek pewnie zimy :)

A co do spania małego to w dzień tv- radio leci gadam itp, ale wieczorem jak już uśnie na noc to budzi go nawet odgłos przekładania kartki w gazecie.

reklama
Ja mam podobnego miska, chicco, ale tez niestety gada po wlosku i angielsku :(
ale tam jest napisane ze od 6miesiaca, zreszta poki co misiek jest niewiele mniejszy od Julcia ;-)
Ale fakt, fajny wynalazek, mam nadzieje, ze sie bedzie nim bawil :tak: poki co go po trochu niupla ;-)

taki: | pink or blue

Ostatnia edycja:
Do góry