reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Addiena-narazie powoli sprawdzam jego reakcje na rozne smaku do tej pory dostal: lyzeczke jabluszek,2 lyzeczki marchewki, 1 lyzeczke dyni z marchewka, 3 lyzeczki kaszki bananowej mleczno ryzowej...poki co wszystko podchodzi mu ii wszystko dawalam z bobovity...teraz przejdziemy na hipp. Po niczym nie było alergii i problemów z kupalem ...po jabluszku ewentualnie troszke luzniejsza kupa...
Nie zaluje ze troszke wczesniej dalam po smakowac przynajmniej przy 3 karmieniu Piotrus zczail co to lyzeczka i ze trzeba otworzyć do niej buzię;-)

o, to jutro tez cos kupie i podam odrobinke :), moja umie z lyżeczki, bo kropelki tak dawałam. Chyba, ze papki odmowi :-)

A kiedy planujesz gluten wprowadzic?

Ja mam z lamaze pieska i L tez go uwielbia. Jeszcze ma takiego pekatego slonia ( prawie jak pilka hahaha) z fisher p. i tez go kocha i tarmosi, a myslalam, ze nie udzwignie w tych malych łapkach.
Ciekawa jestem reakcji na te slynna zyrawke ;)

agaundpestka swietna krowa :D z tej serii podoba mi sie tez zaba nurek

w ogole wiele zabawek jest tak fajnych ze mozna by kupowac i kupowac tylko skad many many brac :p

A Szymek uwielbiał tego motylka :
BRIGHT STARTS , super motylek (2633597365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uwielbiał ciumkać mu skrzydełka, i jak mu się nim grzechotało, a jak się go lekko zgięło w "odwłoku" to świeciły mu się policzki i różne dźwięki wydawał, bardzo przyjemne :) Ten motylek od 3 miesiąca życia (wtedy go dostał) do 1,5 roku potrafił załagodzić KAŻDY płacz!

http://allegro.pl/mzk-grzechotka-wiosenny-motylek-fisher-price-i2638050641.html
tego też uwielbiał ciumkać i miętosić

do dziś lubi motylki :p

Ostatnia edycja:
Hej.

Avo witaj z powrotem:tak:

blond zdrówka dla Małego :tak: biedaczek:-(

Rysica każda dieta ma swoich zwolenników i przeciwników. Ja byłam na Dukanie po ciąży z Kuba i schudłam na niej 14 kg :tak: i byłam zadowolona, wszystko z umiarem ;-)

Wiadomo nie każdy może ba niej być.

młodak zdrowia.
december ja bym kupila na 74. Wojtek nosi teraz 68 a na zimę ma kurtkę po Kubie jak nowka rozmiar 3-6 miesięcy. Mam nadzieje, ze będzie dobra bo teraz juz nosi 68 niektóre rzeczy tylko 62 i 3-6 miesięcy. Trzeba patrzeć za 6-9 miesięcy:szok:

Ale jestem zła, jutro maz ma urodziny a mi prezent nie doszedł, który zamówiłam :-( mam ogromna nadzieję, ze jutro do południa będzie bo jak nie to się wsciekne...

Dzisiaj ubieram Wojtka ba spacerek i mowie do Niego "idziemy papa" a On w śmiech wiec powtórzyłam wyraźnie to "papa" a On znowu na głos się śmieje :-D później Kuba chodzil i co po chwile miwil do Niego papa papa a Mały się śmiał w najlepsze.

Wiecie co nie przypuszczałam, ze kiedykolwiek to powiem ale tak fajnie było z tesciowa :szok: a teraz cisza w domu, Kuba mówi o babci cały czas aż mu się płakać chce :zawstydzona/y: jeszcze niecałe dwa tygodnie i ku lecimy. Ale najpierw do moich rodziców a Kuba koniecznie chce do babci Ani :szok:

reklama
Udało mi się was nadrobić! Po jednym dniu tyle postów.

Avo wróciłaś:-)

Jejku idę spać bo od nadmiaru informacji o żyrafie Sophie mnie słabi ;-)

Do góry