reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sicil dzięki za rady co do noszenia i ćwiczeń. Instynktownie tak zaczełam ją dzisiaj nosic jak to zauważyłam,żeby jej poodginac ta głowę w drugą stronę:)

reklama
Muńka Ty mnie zawsze pocieszysz:)
Wiem,że w zasadzie i arytmia i migreny i mrowienia moga być od tężyczki, ale w sumie poza tezyczką mogę mieć cos jeszcze.....aaaaa ja i ta moja hipochondria:( do psychiatry też chodzę jakby co i leki dostałam, ale boje się ich wziąć jak przeczytałam skutki uboczne:(

moje upławy tez takie beżowe........

dzięki....

oj AVO AVO :-) nic więcej Ci nie jest:-) a jaka nazwa leku??
Na każdych lekach są skutki uboczne, więc coś trzeba wybrać.

Muńka
ten szczeniaczek fajny, ale na allegro kosztuje około 100 zł - strasznie drogo :shocked2:

Tani nie jest, ale myślę, że wart swojej ceny.

Dzieki Munka nio ja wlasnie wszedzie ja klade na plasko i nie slucham "madrych " rad. Wogole ile to ja sie juz nasluchalamo ubieraniu mlodej, ze jej za zimno, zeby czapeczke, zeby ja przykryc itp. wrrrr...... ahhhh te przedpotopowe rady...

Fajny jest ten piesek w UK jest tanszy ale po angielsku a ja bym wolala po polsku :) chyba o niego bedze prosic w prezencie :)

Iwon- bo swoje dzieci tak kladla

Uciekam spacccccccc

ten nasz szczeniaczek jest polsko - angielski:-)

Cital.......a tam arytmia, tachykardia, mrowienia, drętwienia - a ja to mam, więc co będzie po wzięciu:(

a te twoje upławy to jasno czy ciemnobeżowe?

Ostatnia edycja:
Avo nareszcie;-)
Addiena-narazie powoli sprawdzam jego reakcje na rozne smaku do tej pory dostal: lyzeczke jabluszek,2 lyzeczki marchewki, 1 lyzeczke dyni z marchewka, 3 lyzeczki kaszki bananowej mleczno ryzowej...poki co wszystko podchodzi mu ii wszystko dawalam z bobovity...teraz przejdziemy na hipp. Po niczym nie było alergii i problemów z kupalem ...po jabluszku ewentualnie troszke luzniejsza kupa...
Nie zaluje ze troszke wczesniej dalam po smakowac przynajmniej przy 3 karmieniu Piotrus zczail co to lyzeczka i ze trzeba otworzyć do niej buzię;-)

Mój po całym dniu bez snu praktycznie zasnal o 19 .48 spi niby do teraz ale zaczyna sie kręcić...dzisiaj nie kapie...raz sie nic nie stanie dam butle jak sie obudzi moze usnie?!

Cital.......a tam arytmia, tachykardia, mrowienia, drętwienia - a ja to mam, więc co będzie po wzięciu:(

Oni muszą wypisywać wszystkie skutki uboczne, nawet jak jedna osoba zgłosiła, więc nie zdarza się to każdemu i na pewno mniejszości. Poza tym jak tylko poczujesz, że Ci nie pasi to odstawisz.

Z innej beczki: fajnie wyglądają Twoje suwaczki: 3 lata 3 miesiące i 10 dni i 3 miesiące i 10 dni :-D

Ide spać, bo pewnie zaraz się głodzilla obudzi:-)do jutra!

Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich :)

74 a jak chcesz żeby całą zimę przechodził to 80! JA kupiłam Szymkowi kombinezon 74 a urodzony był 23 lipca i był wcześniakiem (3080g, 51 cm) to 74 mu starczyło do końca stycznia TYLKO

reklama
kasia.natka na slawkowskiej 9 sa za 69 zł w lulubaby czy cosik takiego

Muńka ten szczeniaczek to od 6 miesiecy :) ja o pewnie kupie bo mi sie spodobal bardzo ale moze za jakis czas ...

tez nabylam zyrafe :) tam gdzie Mlodak :) mam nadzieje ze na Nikosiu sie tez sprawdzi i czaje sie na osmiorniczke :D
Lamaze Zawieszka Ośmiornica (2627825185) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a kiedys dostalismy robota tez z lamaze i mlody go strasznie lubi ... tarmosi nim gada ale czasami ma tak ze sie nudzi wiec chce miec cos na zastepstwo :):) bo reszta zabawek to jakies grzechotki i gryzaki takie zwykle a jednak dzieci lubia takie duze ktore mozna wytarmosic porzadnie :D

Do góry