reklama
Muńka Ty mnie zawsze pocieszysz
Wiem,że w zasadzie i arytmia i migreny i mrowienia moga być od tężyczki, ale w sumie poza tezyczką mogę mieć cos jeszcze.....aaaaa ja i ta moja hipochondria do psychiatry też chodzę jakby co i leki dostałam, ale boje się ich wziąć jak przeczytałam skutki uboczne
moje upławy tez takie beżowe........
dzięki....
oj AVO AVO :-) nic więcej Ci nie jest:-) a jaka nazwa leku??
Na każdych lekach są skutki uboczne, więc coś trzeba wybrać.
Muńka ten szczeniaczek fajny, ale na allegro kosztuje około 100 zł - strasznie drogo
Tani nie jest, ale myślę, że wart swojej ceny.
Dzieki Munka nio ja wlasnie wszedzie ja klade na plasko i nie slucham "madrych " rad. Wogole ile to ja sie juz nasluchalamo ubieraniu mlodej, ze jej za zimno, zeby czapeczke, zeby ja przykryc itp. wrrrr...... ahhhh te przedpotopowe rady...
Fajny jest ten piesek w UK jest tanszy ale po angielsku a ja bym wolala po polsku chyba o niego bedze prosic w prezencie
Iwon- bo swoje dzieci tak kladla
Uciekam spacccccccc
ten nasz szczeniaczek jest polsko - angielski:-)
xdorotaa
Fanka BB :)
Avo nareszcie;-)
Addiena-narazie powoli sprawdzam jego reakcje na rozne smaku do tej pory dostal: lyzeczke jabluszek,2 lyzeczki marchewki, 1 lyzeczke dyni z marchewka, 3 lyzeczki kaszki bananowej mleczno ryzowej...poki co wszystko podchodzi mu ii wszystko dawalam z bobovity...teraz przejdziemy na hipp. Po niczym nie było alergii i problemów z kupalem ...po jabluszku ewentualnie troszke luzniejsza kupa...
Nie zaluje ze troszke wczesniej dalam po smakowac przynajmniej przy 3 karmieniu Piotrus zczail co to lyzeczka i ze trzeba otworzyć do niej buzię;-)
Mój po całym dniu bez snu praktycznie zasnal o 19 .48 spi niby do teraz ale zaczyna sie kręcić...dzisiaj nie kapie...raz sie nic nie stanie dam butle jak sie obudzi moze usnie?!
Addiena-narazie powoli sprawdzam jego reakcje na rozne smaku do tej pory dostal: lyzeczke jabluszek,2 lyzeczki marchewki, 1 lyzeczke dyni z marchewka, 3 lyzeczki kaszki bananowej mleczno ryzowej...poki co wszystko podchodzi mu ii wszystko dawalam z bobovity...teraz przejdziemy na hipp. Po niczym nie było alergii i problemów z kupalem ...po jabluszku ewentualnie troszke luzniejsza kupa...
Nie zaluje ze troszke wczesniej dalam po smakowac przynajmniej przy 3 karmieniu Piotrus zczail co to lyzeczka i ze trzeba otworzyć do niej buzię;-)
Mój po całym dniu bez snu praktycznie zasnal o 19 .48 spi niby do teraz ale zaczyna sie kręcić...dzisiaj nie kapie...raz sie nic nie stanie dam butle jak sie obudzi moze usnie?!
MsMickey
Dziewczyny spadam może coś ogarnę jeszcze
pozdrowionka
pozdrowionka
Cital.......a tam arytmia, tachykardia, mrowienia, drętwienia - a ja to mam, więc co będzie po wzięciu
Oni muszą wypisywać wszystkie skutki uboczne, nawet jak jedna osoba zgłosiła, więc nie zdarza się to każdemu i na pewno mniejszości. Poza tym jak tylko poczujesz, że Ci nie pasi to odstawisz.
Z innej beczki: fajnie wyglądają Twoje suwaczki: 3 lata 3 miesiące i 10 dni i 3 miesiące i 10 dni
Ide spać, bo pewnie zaraz się głodzilla obudzi:-)do jutra!
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.
Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich
74 a jak chcesz żeby całą zimę przechodził to 80! JA kupiłam Szymkowi kombinezon 74 a urodzony był 23 lipca i był wcześniakiem (3080g, 51 cm) to 74 mu starczyło do końca stycznia TYLKO
reklama
Kasienka_
kasia.natka na slawkowskiej 9 sa za 69 zł w lulubaby czy cosik takiego
Muńka ten szczeniaczek to od 6 miesiecy ja o pewnie kupie bo mi sie spodobal bardzo ale moze za jakis czas ...
tez nabylam zyrafe tam gdzie Mlodak mam nadzieje ze na Nikosiu sie tez sprawdzi i czaje sie na osmiorniczke
Lamaze Zawieszka Ośmiornica (2627825185) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a kiedys dostalismy robota tez z lamaze i mlody go strasznie lubi ... tarmosi nim gada ale czasami ma tak ze sie nudzi wiec chce miec cos na zastepstwo bo reszta zabawek to jakies grzechotki i gryzaki takie zwykle a jednak dzieci lubia takie duze ktore mozna wytarmosic porzadnie
Muńka ten szczeniaczek to od 6 miesiecy ja o pewnie kupie bo mi sie spodobal bardzo ale moze za jakis czas ...
tez nabylam zyrafe tam gdzie Mlodak mam nadzieje ze na Nikosiu sie tez sprawdzi i czaje sie na osmiorniczke
Lamaze Zawieszka Ośmiornica (2627825185) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a kiedys dostalismy robota tez z lamaze i mlody go strasznie lubi ... tarmosi nim gada ale czasami ma tak ze sie nudzi wiec chce miec cos na zastepstwo bo reszta zabawek to jakies grzechotki i gryzaki takie zwykle a jednak dzieci lubia takie duze ktore mozna wytarmosic porzadnie