Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Josie - hahaha, no ciekawe, do kogo Monika będzie podobna ;P
Chociaż ja nie widzę podobieństwa Szymka do Colina Farrela ;P
Chociaż ja nie widzę podobieństwa Szymka do Colina Farrela ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co ja mam powiedzieć jak pracuję po 11 h chyba się zapłaczę ale co zrobić...ale do pracy chcialabym na poczatek wrocic na pol etatu bo przeciez jak wyjde o 9 i wroce o 17 to caly dzien malego przegapie, do 9 spi a po 17 juz marudny, kapiel i do spania. a nie chcialabym przegapic tego okresu gdy robi takie wielkie postepy.
ja od początku na hugisach i generalnie bardzo byłam zadowolona aż do teraz bo przeszliśmy na 3 i jakaś masakra bo po bokach robią się jakieś szpary, boki z przodu się ściągają do środka, ciężko założyć je równo tzn. tak żeby pupka była na środku i przez to ciągle gdzieś brakuje kawałka no i te wyciekia co myślicie o Huggisach - mam w rozm 3 paczkę, ale jeszcze ich nawet nie otwierałam
P.s. w Tesco jest promocja na Huggisy właśnie
kurcze to może ja coś nie tak robię :-(zaza26 żadne pieluszki mi się tak nie podobają jak Huggies właśnie. Uwielbiam! Mamy właśnie SuperDry3, było Premium też. Walczymy jeszcze z jedną paczką Pampersów zielonych 3 ale ja ich nie znoszę bo strasznie trudno mi w nich wyregulować moc ściśnięcia, co skutkuje tym, że po zdjęciu pampka młody ma wyraźne czerwone ślady po wrzynającej się pieluszce. W Huggies nie ma tego w ogóle. I są takie bardziej 'papierowe' w porównaniu z Pampersami, które wg mnie w dotyku są strasznie plastikowe.
Generalnie mam w domu 3 ogromne paki Huggiesów i już przy nich zostaniemy - przynajmniej do 9kg
Ja tez uzywam hugisków z tym ze czasem baby solution ale to wynalazek z kmartu a Ethan zaczyna nosic rozmiar Crawler....duzy chłopak.no masz ci los, zanim to przeczytałam kupiłam już paczkę Premium care 4 bo w Naturze promocja była
my Activ baby uzywaliśmy 2 i ciągle przeciekały, a Dady Premium nie, za to dady 3 już się nie sprawdzały a te Sleep&Play tak, z tym że one na noc się nie nadają, bo mój młody to lubi po same paszki się osrać i wtedy Premium Care dają radę, bo są u góry elastyczne, a jak z tymi Activ baby - mają taką elastyczną górę w rozmiarze 4???
a co myślicie o Huggisach - mam w rozm 3 paczkę, ale jeszcze ich nawet nie otwierałam
P.s. w Tesco jest promocja na Huggisy właśnie
jeszcze 2?? my już dawno na 3 przeszliśmy a mój Sergiuszek 2 tyg młodszy
w sobotę użyłam pierwszy raz - i dla mnie to lawendą wcale nie pachnie i jakoś nie zauważyłam, żeby młody spał jakoś lepiej, ale mój siostrzeniec to już w kapieli przysypiał, z tym że on aniołeczkiem był ;-)