reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam as czewcoweczki

U nas koszmarny weekend ale nie przez mala, z nia wsio ok. Dalej jest cudnym dzieckiem zadnych problemow i dalej ladnie spi, je i wali kupole.
Zaczela nawet pchac lapki do buzi i je ssie:tak: i nie jest to juz przypadek:tak:.
Koszmarny bo dzis definitywnie podjelam decyzja o rozwodzie :-( no ale nie bede wam tu smecic o sobie:-(. ( przez to wszystko zapalilam dzisiaj papierosa a juz nie palilam ponad 1.5 roku:-()

Ide was nadrobic

Ostatnia edycja:
reklama
gkvip strasznie przykro mi to słyszeć/czytać :-(
Ja usunęłam "w związku małżeńskim" po kolejnej kłótni i już nie wróciłam i miałam nadzieję, że i u ciebie tak jest, niestety widzę że u Was jest znacznie gorzej :-( Naprawdę przykro mi :-:)-(

gkvip - strasznie mi przykro... jesteś pewna tej decyzji? Może to chwilowy kryzys??

Kurcze ja już czuję jesień w powietrzu - wiecie po czym? Zimno mi wieczorami... Aż musiałam kamizelkę założyć...

wracając do dyskusji z OCZAMI a właściwie z ich kolorem - zrobiłam porównanie jakie oczy miał Szymek w wieku pół roku i teraz ;P Szymek+p%u0025C3%B3%C5%82+roku+i+4+lata+kolor+oczu.jpg

Ostatnia edycja:
Rysica ale on ma super brwi :)
gkvip przykro mi ze sie az tak nie uklada!
zaza super kalkulator, mi wychodzi 1 stycznia :-) czyli urlop za 2013 moge od razu wziac i bedzie dluzej

wiecie co bylam dzis odwiedzic kolezanke i pieciodniowego Edka, nie moge uwierzyc ze Jasiek byl taki malusi i nieporadny! niesamowite... Tylko biedaczek wymeczony i posiniaczony, kolezanka parla 3 godziny :szok:

Gkvip przykro mi :(
Nanulinka super wieści!!!

U nas ponad 3godzinny spacer zaliczony, ale za fajnie nie było bo mam mega ból i nie wiem czy to rwa kulszowa czy co i liczę, ze samo przejdzie. Nam babcia kupiła jeszcze paczkę pampersów 2, a potem przejdziemy na 3, bo teraz jeszcze były za duże. Kurcze odliczacie powroty do pracy, a ja mam dylemat co robić :( jak oddam małego do żłobka to czy ktoś zatrudni samotną matkę, a po drugie co będzie jak mały będzie chorował hmm, a może mi jako niani z 13letnim doświadczeniem uda się znaleźć drugiego malucha do opieki- wewnętrzne dylematy, ale chyba nie muszę pisać jak się czuję. 13lat opiekowałam się obcymi dzieciakami którym oddawałam siebie, a swoje musze gdzieś oddać :no::no:

Dzieki kochane, ale nie jest mi az tak smutno o dziwo:tak: widocznie tak musialo byc. Jest mi znacznie latwiej na sercu z ta decyzja:tak: niz ta ciagla walka o te zwiazek te nerwy te lyzy i kolejne zawody. Po co to wszystko :tak:zycie jest za krotkie na te przepychanki a ja juz zastara na to jestem. Walczylam o Mijeczke tyle lat i tylko dzieki mojemu uporowi jest ona na swiecie, przeszlam przez pieklo emocjonalne przez te 12lat walki i juz nie mam sily na kolejne nerwowe atrakcje. Mam dosc i tyle. szkoda tylu lat razem, zawsze mowilam ze jestesmy udanym malzenstwem i do tego wesolym, wiele razem przeszlismy i tym bardziej wydawalo by sie ze teraz to juz lepiej byc nie moze ....no ale coz widocznie tak musi byc

Witajcie,

gkvip przykro mi:-( chociaż mam jeszcze nadzieje, ze sie jakoś Wam wszystko ułoży

nanulika super, że się odezwałaś:tak: gratulacje

u nas była piękna niedziela, wczoraj byliśmy u znajomych i trochę wypiłam:zawstydzona/y: pewnie teraz ten tydzien bedzie padał deszcz:baffled: a tak ciepluitko było przez te ostatnie dni, no ale nic nie może wiecznie trwać. Przepraszam, że się nie odnoszę do Was ale nie mialam za bardzo czasu, żeby wszystko dokladnie przeczytać. Widzę, że już liczycie kiedy wracacie do pracy, ja nie wracam bo nie mam gdzie:-D

Rysica ale on ma super brwi :)
gkvip przykro mi ze sie az tak nie uklada!
zaza super kalkulator, mi wychodzi 1 stycznia :-) czyli urlop za 2013 moge od razu wziac i bedzie dluzej

wiecie co bylam dzis odwiedzic kolezanke i pieciodniowego Edka, nie moge uwierzyc ze Jasiek byl taki malusi i nieporadny! niesamowite... Tylko biedaczek wymeczony i posiniaczony, kolezanka parla 3 godziny :szok:

Dziękuję:D
Oj tak brwi to on ma, po mnie ;P Ja miałam tak grube i gęste, że aż nienaturalne, i wzięłam i sobie wyregulowałam ;P Moja koleżanka mi powiedziała, że on jej z tymi brwiami przypomina Colina Farrela ;P ale się uśmiałam ;)
ale niech ma! Będzie miał u dziewczyn powodzenie :D

A co do koleżanki - 3 h!?!?! SZOK!!! Biedny dzidziuś! Koleżanka też ;) Chociaż ja parte miałam też długo, ale sama akcja parcia zajęła może 15 minut - chociaż to i tak dużo, niektóre potrafią mieć 3 skurcze i po zabawie ;P

reklama
Rysica dokladnie colin farrel! a ty zmuda trzebiatowska, ciekawe na kogo monika wyrosnie hihihih

agaundpestka szkoda ze nie mieszkasz w krakowie bo ja bym ci mojego z zamknietymi oczami powierzyla. mam nadzieje ze jakos ci sie ulozy a pomysl ze znalezieniem maluszka do opieki wyglada sensownie

ide spac dziewczyny, ciekawe ile moj krol dzis pospi bo ostatnio z regularnoscia jest na bakier i nigdy niewiadomo co odwali :rofl2:

Do góry