reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nooo to sie wczoraj pochwalilam, ze tatus sie mial zajac mlodym z wlasnej inicjatywy... Dzwonil wczesniej specjalnie zeby mi oznajmic ze przejmuje wieczorny dyzur. Po powrocie do domu ani me ani be, grzebie w telefonie. Kiedy mu przypomnialam co mowil, to sie prawie obrazil i tak od slowa do slowa rozpetala sie awantura. Powiedzialam mu, ze nic nie robi ani przy mlodym, ani w domu, a on na to, ze przeciez mi wniosl rame od wozka :wściekła/y: Nosz k... poswiecil sie! Tak sie zaczal wydzierac, ze nawet nie mialam ochoty na niego patrzec pozniej. Polozylam sie spac w pokoju mlodego. Od rana (UWAGA) to ON jest na mnie obrazony i zeby MNIE ukarac nie wzial kanapek do pracy :eek: Sniadanko mialam gotowe przynajmniej.

Ha ha, ha taj się smiałam, ze sobie dziecko obudziłam:tak: Rozbraja mnie czasem męska pomysłowosc...

Młodak mnie sie to ostatnie podoba:tak:

Wiecie rośnie mi mały narcyz. Do pielęgnacji po kąpieli przynoszę sobie przewijak do łazienki i kładę na blacie przy lustrze. Moje dziecie strasznie rozwrzeszczane podczas zabiegów pielęgnacyjnych dzis od razu się uspokoił jak przełożyłam go na brzuch, podniósł się na rączkach i przez 15 minut gadał i uśmiechał się do siebie w lusterku:-D:-D Widać było, że jest sobą zachwycony:tak:

Próbowałam go oduczyć zasypiania przy cycku ale nie jest to możliwe. Po prostu nie będzie wtedy spał i już:no: Trochę się obawiam na przyszłość, bo przecież muszę wrócić do pracy i dobrze by było gdyby choć w ciągu dnia sobie radził sam... Macie jakiś pomysł jak go nauczyć?

reklama
No właśnie też głównie między 1 a 4 się zastanawiam, ale bardziej obstawiam 4, tylko K. kwęka że "spodnie za ciemne".

no i własnie fajnie ze sie nie zlewaja ;))

a jak tak chce na jasno to niech sam sie ubierze na biało ;-):-)

Próbowałam go oduczyć zasypiania przy cycku ale nie jest to możliwe. Po prostu nie będzie wtedy spał i już:no: Trochę się obawiam na przyszłość, bo przecież muszę wrócić do pracy i dobrze by było gdyby choć w ciągu dnia sobie radził sam... Macie jakiś pomysł jak go nauczyć?

co najwyzej mozesz sciagac porcje mleka na wieczor i karmic go swoim mlekiem z butelki.. ;-)

Młodak, ja 1 i 2 mam w ulubionych:tak: Mamy podobny gust...

Cieszę się, że nie tylko ja lubię takie skromne stroje. Te całe garniturki jakoś do mnie nie przemawiają.

No i zasnął :-) Czyli mamy kolejny mały sukcesik, ech, cieszę się jak dziecko :sorry:

Gratuluję. ja to chyba nie mam co liczyć na zaśnięcie bez jedzenia....

no i własnie fajnie ze sie nie zlewaja ;))

a jak tak chce na jasno to niech sam sie ubierze na biało ;-):-)
..................

Też mu to zasugerowałam :-) i niech spływa. Raptownie znawca mody się znalazł i chce się udzielać w ubieraniu małego. A jak w ciąży kompletowałam wyprawkę to miał wszystko głęboko w d.....ie. I tylko stękał, że dużo kasy na to wszystko idzie.
Jak się okazało, że butelki i smoczki uspakajające TT to totalny niewypał to niemalże aferę mi zrobił. Więc się zapytałam gdzie był jak czytałam opinie i zamawiałam? Zrobił tylko durną minę.
Naprawdę nie rozumiem facetów.

młodak - Masz racje !
Moj ma identycznie, jak do chrzcin to głowny decydujacy a jak na codzien to wszystko sama kupuje:confused2:
Ja na ten moment bym sie nie zastanawiała i wzieła 4.
Ewentualnie wdziałam w necie taki sam z niebieska body-koszla a białymi spodniami tyle ze czapka juz inna:baffled:
Tu jest tez fajny komplet
WA011 ubranko z kamizelką - Ceneo.pl

Mlodak super ubranka. Mi sie podoba nr.1 i 2

Ja stwierdzilam ze na dwie godziny nie bede stroic mlodego w garnitury i kupilam bodziaka-koszule i spodnie biale lniane. A ze bylo 32 stopnie to spodnie mial tylko w kosciele. Na imprezie mu sie ulalo i tyle byl elegancki:-D

Dziewczyny w jakim rozmiarze chodza wasze dzieciaczki? moj ma 2 miesiace i juz w 68 wchodzimy:szok:

reklama
Do góry