reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Termin mam na 20.06, ale na ostatniej wizycie lekarz mówił że to jest kwestia kilku dni, ale póki co ciszaaaaa. a Ty na kiedy masz termin?
Duzo dobrego słyszałam o soli, byłam tam na badanich prenatalnych, kiedys na IP z krwawieniem w 20 tyg., i byłam pod wrazeniem podejscia personelu do pacjentki :)

reklama
KamilaLublin przez ostatnie kilak lat w moim domu nie było spokojnych nocy,a spokój nocny zaburzony przez nasze dziecko jest dla nas jednym z największych marzeń

carla
pięknie i oby do przodu

Muńka ja nie wiem właściwie czego się obawiam, może to napięcie związane z chyba najważniejszym dniem w moim życiu

Termin mam na 20.06, ale na ostatniej wizycie lekarz mówił że to jest kwestia kilku dni, ale póki co ciszaaaaa. a Ty na kiedy masz termin?
Duzo dobrego słyszałam o soli, byłam tam na badanich prenatalnych, kiedys na IP z krwawieniem w 20 tyg., i byłam pod wrazeniem podejscia personelu do pacjentki :)

Ja mam termin na 18.06. Jak rodziłam Marcela to własnie kobiety przyjeżdżały rodzić do Soli z Zielonej, Głogowa, Krosna. Położne się denerwowały, że wszyscy przyjeźdżają do nich a oddział malutki. Kobiety z maluszkami leżały na Patologii albo nawet na Ginekologii bo na położniczym miejsc nie było. A teraz to mój gin kazał mi wypełnić plan porodu i mieć ze sobą przy przyjęciu na porodówkę. Na ostatniej wizycie nawet sprawdzał, czy wszystko wypełniłam:)
Tylko maluszek się nie spieszy....

Muńka ja nie wiem właściwie czego się obawiam, może to napięcie związane z chyba najważniejszym dniem w moim życiu

I na pewno masz 100% racji, bo ja nie mogę się tego dnia doczekać i praktycznie bać się nie boję, ale już dziś czuję w sobie lekki niepokój związany głównie z emocjami jakie są we mnie myśląc o chwili kiedy ujrzę córeczkę. Pewnie z dnia na dzień ten niepokój będzie większy, no ale to raczej naturalne:-)

no własnie boję się, że nie zostanę przyjęta na oddział bo nie jestem z soli. ale będą jaja, jak będziemy pędzić do zg :/ jedynie lekarz prowadzący ciąży pracuje w szpitalu w soli i nawet namawiał na sól ....
zobaczymy jak to będzie, bo oznak porodowych jak nie było tak nie ma :no:
z jednej strony chciałabym mieć to już za sobą i małego przy sobie, a z drugiej strony jestem przerażona wizją szpitala ... modlę się azeby drugi poród okazał się taki "lajtowy" jak pierwszy :tak:

Munka, Tialana - ja tez chce juz znac dzien i godzine kiedy ujrze mojego szkraba :zawstydzona/y: Powodzenia i nie bojcie sie to naturalne emocje :tak:

December- ja po lyczku robie piwka jak moj pije gdy oglada mecze i sie troszke zaspokajam :-) a wczoraj na pocieszenie kupilismy butle czerwonego wina i wypilam sobie pol lamki rozcienczonego z sokiem .... mniami....

Carla- juz 4cm :szok: wow, nio kochana to Ty juz mozesz dzis tulic Matyldke :-D Szybkiego zycze :tak:

Piwoooo - wczoraj pochłonęłam na grillu karmi poema di cafe :-p

U mnie na obiad dzisiaj jarsko - risotto z warzywami - mamy dosyć mięcha przez ostatnio weekend ;-)

reklama
Witam!

Ja też nadal w dwupaku. W sobotę byłam na weselu brata, ale bez szaleństw, więc Zosia nie poczuła się zmotywowana do wyjścia... W ogóle to cisza absolutna - żadnych skurczy, czopów itp...

Przez to zamieszanie z weselem nie nadążam normalnie z nowymi maluszkami na forum. Tak to ekspresowo idzie. :tak:

Do góry