reklama
zaza26
Fanka BB :)
oj ja też ostatnio bym tylko jadła i dogadzam sobie tym, czego na pewno mi nie będzie wolno przy karmieniu, dzisiaj zjadłam sajgonki
Muńka myślę, że podjęłabym podobną decyzję jak ty mimo że boje się cc, świadomość, że odpowiedzialnośc spoczywałaby na mnie to nie na mój obecny stan umysłu ;-)
karamija powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
carla ale ci zazdroszczę tego rozwarcia
w czwartek mam wizytę i jestem już raczej pewna że do niej dotrwam mam nadzieję, że coś się chociaż ruszy do tego czasu
bólami i skurczami się już nie przejmuję, zdążyłam zauważyć, że nic nie oznaczają
Muńka myślę, że podjęłabym podobną decyzję jak ty mimo że boje się cc, świadomość, że odpowiedzialnośc spoczywałaby na mnie to nie na mój obecny stan umysłu ;-)
karamija powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tam nie boję się już zadawać głupich pytań, przyzwyczaiłam się, że jestem mistrzem obciachuZaza ja też nie wiedziałam kim jest Edyta Nie miałam odwagi spytać
Miśki nie spodziewa się bliźniaków, tylko Miki ;-)Iwon- MIŚKI JUZ SIE ROZPAKOWAŁA wczoraj na fb wstawiła zdjecia synków myślę tak jak Zaza ze sie odezwie jak znajdzie czas przy blizniakach.
carla ale ci zazdroszczę tego rozwarcia
w czwartek mam wizytę i jestem już raczej pewna że do niej dotrwam mam nadzieję, że coś się chociaż ruszy do tego czasu
bólami i skurczami się już nie przejmuję, zdążyłam zauważyć, że nic nie oznaczają
Sunshine6
zaza- widze, ze mamy te same zmysly do zaspokojenia ja od 2 dni wcinam vegetarianskie sajginki
Przez to, ze dziewczyny karmiace pisze ze tego czy tamtego nie mozna wiec nadrabian za wczasu i wcinam to na co mam ochote a lezac juz w lozeczku po zjedzeniu kolacji mysle co zrobic sobie na sniadanie
Przez to, ze dziewczyny karmiace pisze ze tego czy tamtego nie mozna wiec nadrabian za wczasu i wcinam to na co mam ochote a lezac juz w lozeczku po zjedzeniu kolacji mysle co zrobic sobie na sniadanie
mój zdecydowanie też nie, dlatego dałam sobie spokój:-)
Ja też teraz wpierdzielam co mogę:-) bo za dwa dni się to skończy;-)
mamina karierowiczka
Tak sobie popatrzyłam na listę czerwcówek i wynika z niej, że jeszcze w kolejce na porodókę zostały: Carla, Tialana, Asik, Matkams, BMR, PaulionaMaria, Waris, Muńka, alijenka, ninuszka, Pola, december, karamija, maćku, niezapominajka, zaza, agaundpestka, siula, gkvip, rysica, ja, msmickey, miśki2... kogoś pomięnłam? ;-)
No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ...
Nio to jeszcze ja :-) Lena mnie dodawala na liste ale teraz widze, ze mnie nie ma :-(
Mnie tez nie ma
Hej dziewczynki,
Melduje się że wróciłyśmy do domku. Nie mam sił przeczytac tego co napisałyście, moje dziecko to ideał ale niestety wspóllokatorka z pokoju miała malego darciucha
Jedno wam powiem - ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO SOBIE ZYCZYCIE - chciałam szybki poród - to był expres Zdam relacje w odpowiednim wątku ale jak się chwilke zdrzemne.
Gratuluje wszyskim mamą
Melduje się że wróciłyśmy do domku. Nie mam sił przeczytac tego co napisałyście, moje dziecko to ideał ale niestety wspóllokatorka z pokoju miała malego darciucha
Jedno wam powiem - ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO SOBIE ZYCZYCIE - chciałam szybki poród - to był expres Zdam relacje w odpowiednim wątku ale jak się chwilke zdrzemne.
Gratuluje wszyskim mamą
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Aylin - super, że już w domku!
Carla - 4 cm to już ładnie
a ja dzisiaj taka śpiąca, że szok!!! Nie wiem, czy tak też organizm może się szykować do wysiłku? Że chce wypocząc na zapas? Bo nieprzytomna jestem
a tam, nie będę sobie wmawiać, pewnie to tylko przez tę pogodę
a ja dzisiaj taka śpiąca, że szok!!! Nie wiem, czy tak też organizm może się szykować do wysiłku? Że chce wypocząc na zapas? Bo nieprzytomna jestem
Wróciłam po KTG. Jeden skurcz - łał! :-(Lekarz zobaczył zapis i tyle.
Kolejne ktg w piątek, a w pon dostane skierowanie do szpitala jeśli nic się nie ruszy - a zapewne nie!
Znów mam agresję w sobie - aż nie mam sił wlec się przez całe miasto znów w piątek...
Ech to tyle ode mnie na dziś... .
Miłego dziewczyny!
Kolejne ktg w piątek, a w pon dostane skierowanie do szpitala jeśli nic się nie ruszy - a zapewne nie!
Znów mam agresję w sobie - aż nie mam sił wlec się przez całe miasto znów w piątek...
Ech to tyle ode mnie na dziś... .
Miłego dziewczyny!
gkvip2505
Aylin - super, że już w domku!
Nic nie mow ja to jakbym jakas nacpana byla, mam problem utrzymac oczy otwarte a wykonanie najmniejszego ruchu to wrecz wejscie na EVerest.
Hej dziewczynki,
Gratuluje wszyskim mamą
Super ze juz w domku I wsio ok.
reklama
Ruda1979
BMR a może się ruszy!!!!&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny no co wy z tą dietą???Ja w sobotę jadłam czereśnie i młody dalej cyca,nic mu nie ma!Wczoraj na obiad mizeria,a potem troszeczkę bigosu i jak na razie jest ok.Grunt to nie popadać w paranoję,jeść w miarę normalnie i obserwować reakcje dziecka!Kawę też piję,nawet cole sobie kiedyś zaserwowałam-wszystko w rozsądnych ilościach!Jedynie co to nie używam super ostrych przypraw,które uwielbiam!!!Ale wszystkie możliwe zioła-pietruszka,koperek,oregano,bazylia itd.A poza tym pochłaniam potworne ilości jogurtów!!!
A my dziś zaliczyliśmy pierwszy spacerek w chuście:-)Dziecię zadowolone,ja w sumie też.I powiem wam,że niby Jaś ma tylko 2,5 kg ale jak zdjęłam tą chustę to odczułam ten "ciężar";-)
Aylin super,że jesteście już w domku!!!Śpij sobie jak tylko możesz!Ja przez pierwsze 2 dni spałam tak,jak Jaś!!
Dziewczyny no co wy z tą dietą???Ja w sobotę jadłam czereśnie i młody dalej cyca,nic mu nie ma!Wczoraj na obiad mizeria,a potem troszeczkę bigosu i jak na razie jest ok.Grunt to nie popadać w paranoję,jeść w miarę normalnie i obserwować reakcje dziecka!Kawę też piję,nawet cole sobie kiedyś zaserwowałam-wszystko w rozsądnych ilościach!Jedynie co to nie używam super ostrych przypraw,które uwielbiam!!!Ale wszystkie możliwe zioła-pietruszka,koperek,oregano,bazylia itd.A poza tym pochłaniam potworne ilości jogurtów!!!
A my dziś zaliczyliśmy pierwszy spacerek w chuście:-)Dziecię zadowolone,ja w sumie też.I powiem wam,że niby Jaś ma tylko 2,5 kg ale jak zdjęłam tą chustę to odczułam ten "ciężar";-)
Aylin super,że jesteście już w domku!!!Śpij sobie jak tylko możesz!Ja przez pierwsze 2 dni spałam tak,jak Jaś!!
Ostatnia edycja: