reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Tak sobie popatrzyłam na listę czerwcówek i wynika z niej, że jeszcze w kolejce na porodókę zostały: Carla, Tialana, Asik, Matkams, BMR, PaulionaMaria, Waris, Muńka, alijenka, ninuszka, Pola, december, karamija, maćku, niezapominajka, zaza, agaundpestka, siula, gkvip, rysica, ja, msmickey, miśki2... kogoś pomięnłam? ;-)

No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ... :sorry2:

I jeszcze ja. Na liste się chyba nie wpisywałam:-)

reklama
a ja mam potworne problemy z wypróżnianiem od porodu .. makabra jakas ciagle mi sie chce a za nic w świecie zrobić nie moge ;( ale waga na szczescie jest taka jak przed ciążą

Tak sobie popatrzyłam na listę czerwcówek i wynika z niej, że jeszcze w kolejce na porodókę zostały: Carla, Tialana, Asik, Matkams, BMR, PaulionaMaria, Waris, Muńka, alijenka, ninuszka, Pola, december, karamija, maćku, niezapominajka, zaza, agaundpestka, siula, gkvip, rysica, ja, msmickey, miśki2... kogoś pomięnłam? ;-)

No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ... :sorry2:

Nio to jeszcze ja :-) Lena mnie dodawala na liste ale teraz widze, ze mnie nie ma :-(

hej
szybciutko piszę bo natychmiast mam się zjawić w szpitalu, zagrożenie stanem przedrzucawkowym więc pewnie mnie jeszcze dziś potną albo będą wywoływać, nie wiem, ręce mi się trzęsą, trzymajcie kciuki!!!!

3mam kciuki by szybko poszło i czekam na wieści że maleńswo już jest po drugiej stronie brzuszka !:p

Bąblik cieszę się że u ciebie lepiej :tak: powodzenia na ktg

Iwon wiesz ile razy ja już robiłam ostatnie generalne porządki przed porodem? i bałagan ciągle nowy

Sunshine6
o piłce i krzyżu to chyba do Esperansy było :tak:
Jutro, najpóźniej pojutrze będę mieć małą przy cycu, strasznie się cieszę ale też się boje, wolałabym pojechać do szpitala "z zaskoczenia" ale staram się poszukać jakiś pozytywów żeby jutro nie beczeć mężowi rano jak pójdzie do pracy, pewnie będę już wieczorem
Biorąc pod uwagę mój pierwszy wyznaczony termin to też już jestem dwa tygodnie po

Nio to jeszcze ja :-)

No i super, nie jest nas tak mało ;-)

Tialana, łaaaa ale fajnie to brzmi - jutro będę tulić małą :rofl2:

Qrde ale mam nerwa na sąsiadów! Mamy to nieszczęście, że obok nas miekszanie wynajmują studenci i zrobili sobie z balkonu palarnię :realmad: A ponieważ nasze dwa balkony są połączone (dzieli je tylko taka pseudo ściana), to cały smród od razu leci nam do mieszkania. W dodatku zostawiają tą popielnicę z petami na parapecie ... nie wyobrażam sobie dać teraz dziecka na balkon, a taki miałam plan, że jak nie spacer, to będę go werandować. I co tu zrobić :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam...zapisałam się na ktg jutro na 12...sprawdzili tylko tętno Małej i gud ;D Do szpitala pojechałam bo coś się ze mnie sączyło w nocy...myślałam, że to wody...a dzidzia bez wody w domu to tylko do 6 godzin powinna, więc musiałam się upewnić...no i uffffff...worek owodniowy w całości :) Dostałam takie patyczki do sprawdzania...jak będą wody to patyczek zabarwi się na fioletowo...tyle z głowy...a tak poza tym rozwarcie mam na 4cm i właściwie to mogłam zostać...ale jak full natural wybrałam, więc wróciłam do domu...i uparcie twierdzę, że doczekam w domu przynajmniej do 7 cm!!! Mam pożyczonego tensa...więc jak coś będę się łagodzić ;D

Do góry