reklama
Muńka, BMR - poskakałam trochę na piłce i pomogło. Może rzeczywiście to krzyże, tylko tak dziwnie bolą.
Karamija - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Może ktoś polecic jakiegoś niedrogiego kuriera na terenie Polski? Muszę nadac przesyłkę z Krakowa do Szczecina
Karamija - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Może ktoś polecic jakiegoś niedrogiego kuriera na terenie Polski? Muszę nadac przesyłkę z Krakowa do Szczecina
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
karamija - trzymam kciuki!!! Penwie szybko będziesz miała maluszka przy sobie
tialana - no właśnie... dlatego nie wiem, czy jest sens próbować, ale tak słyszałam o tym olejku rycynowym...
Carla - oby się rozpoczęło na dobre!!!
Muńka - masz rację, już nie ma co kombinować z okulistą. Ale fajnie, że będziesz miała malucha ze sobą lada moment
Esperanza - współczuję bóli!!! Ale mnie też ostatnio wszystko boli, jak nie jedno to drugie.
zaza - ho ho ;] fajnie, że się udało! może zadziała z opóźnieniem, albo mąż się rozochoci
tialana - no właśnie... dlatego nie wiem, czy jest sens próbować, ale tak słyszałam o tym olejku rycynowym...
Carla - oby się rozpoczęło na dobre!!!
Muńka - masz rację, już nie ma co kombinować z okulistą. Ale fajnie, że będziesz miała malucha ze sobą lada moment
Esperanza - współczuję bóli!!! Ale mnie też ostatnio wszystko boli, jak nie jedno to drugie.
zaza - ho ho ;] fajnie, że się udało! może zadziała z opóźnieniem, albo mąż się rozochoci
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej dziewczyny
Ja też dzisiaj po raz pierwszy budziłam się w nocy z bólu - brzuch bolał jak na okres, do tego ręcę z odrętwienia, aż się obudziłam prawie z płaczem ... może i u mnie coś się zaczyna dziać
Rysica wrzuć jakieś swoje zdjęcie w odświeżonym kolorku, a nie nam tutaj siebie na raty serwujesz (ostatnio widziałam tylko piękne oczy )
Zaza ja też nie wiedziałam kim jest Edyta Nie miałam odwagi spytać
Tialana dzisiaj idziesz na wywyołanie? Pisałaś coś o 11-tym!
AVO, Verita fajnie, że jesteście w domu z maluszkami, zadrdoszczę! :-)
December ja też panikuję przed porodem, a już przez to przechodziłam
Co do lewatywy, to mi robiono w łazience, raz dwa i po krzyku ;-)
Dla mnie odwrotnie, druga faza to czysta przyjemność
Jeśli chodzi o wody, to mi też nie odeszły, dopiero na porodówce przebili mi pęcherz. I szczerze mówiąc teraz też wolałabym, żeby to nie od wód się zaczęło, bo jak odejdą to trzeba w miarę szybko jechać do szpitala, a ja chciałabym jak najwięcej czasu "na skurczach" przeczekać w domu ...
Ja też dzisiaj po raz pierwszy budziłam się w nocy z bólu - brzuch bolał jak na okres, do tego ręcę z odrętwienia, aż się obudziłam prawie z płaczem ... może i u mnie coś się zaczyna dziać
Rysica wrzuć jakieś swoje zdjęcie w odświeżonym kolorku, a nie nam tutaj siebie na raty serwujesz (ostatnio widziałam tylko piękne oczy )
Zaza ja też nie wiedziałam kim jest Edyta Nie miałam odwagi spytać
Tialana dzisiaj idziesz na wywyołanie? Pisałaś coś o 11-tym!
AVO, Verita fajnie, że jesteście w domu z maluszkami, zadrdoszczę! :-)
December ja też panikuję przed porodem, a już przez to przechodziłam
Co do lewatywy, to mi robiono w łazience, raz dwa i po krzyku ;-)
druga faza jest nieprzyjemna bo to dokłądnie takie parcie na kupę, ale ejst do wytrzymania.
Dla mnie odwrotnie, druga faza to czysta przyjemność
Jeśli chodzi o wody, to mi też nie odeszły, dopiero na porodówce przebili mi pęcherz. I szczerze mówiąc teraz też wolałabym, żeby to nie od wód się zaczęło, bo jak odejdą to trzeba w miarę szybko jechać do szpitala, a ja chciałabym jak najwięcej czasu "na skurczach" przeczekać w domu ...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Iwon - kolorek po prostu ciemny, nic specjalnego, na dodatek fryzura fatalna, bo mnie koleżanka-fryzjerka OPITOLIŁA 2 m-ce temu o 15 cm za krótko i beznadziejnie mi zrobiła i kompletnie mi się nie podoba i nie daje się ułożyć! W dodatku jestem spuchnięta i nos mam jak kartofel :/
ale jakieś foto chyba wrzuciłam na Brzuszki - kolorek prawie taki jak teraz, tyle że odświeżony, ciut ciemniejszy...
ale jakieś foto chyba wrzuciłam na Brzuszki - kolorek prawie taki jak teraz, tyle że odświeżony, ciut ciemniejszy...
gkvip2505
Fanka BB :)
Witam I ja
GRATULACJE dla nowych mamus.
Kciukaski za te co w szpitalach I za te ktore tam sie dzisiaj wybieraja.
My ciagle w 2w1 wiec norma. O samopoczuciu pisac nie bede bo przeciez wszyscy tu wiedza jak czuje sie ciezarna - poprostu bosko szczegolnie na tym etapie
W weekand bylismy na wyjezdzie, to byl czas samych przyjemnosci dla wszystkich, do tego masa zakupkow jednym slowem udany weekend.
Ide was nadrobic kobitki.
GRATULACJE dla nowych mamus.
Kciukaski za te co w szpitalach I za te ktore tam sie dzisiaj wybieraja.
My ciagle w 2w1 wiec norma. O samopoczuciu pisac nie bede bo przeciez wszyscy tu wiedza jak czuje sie ciezarna - poprostu bosko szczegolnie na tym etapie
W weekand bylismy na wyjezdzie, to byl czas samych przyjemnosci dla wszystkich, do tego masa zakupkow jednym slowem udany weekend.
Ide was nadrobic kobitki.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Tak sobie popatrzyłam na listę czerwcówek i wynika z niej, że jeszcze w kolejce na porodókę zostały: Carla, Tialana, Asik, Matkams, BMR, PaulionaMaria, Waris, Muńka, alijenka, ninuszka, Pola, december, karamija, maćku, niezapominajka, zaza, agaundpestka, siula, gkvip, rysica, ja, msmickey, miśki2... kogoś pomięnłam? ;-)
No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ...
No i nie uwzględniałam dziewczyn spoza listy, sorrki ...
reklama
tialana
Fanka BB :)
Monika20078, MsMickey powodzenia na wizytach
carla81 kciuki zaciśnięte
karamija na pewno wszystko będzie dobrze, powodzenia
Rysica wiesz u mnie nie podziałało ale może u ciebie akurat da dobry skutek
Iwon zgadza się, dziś lub jutro mam się zgłosić na wywołanie, zadzwoniłam do ginki no i jedziemy jutro z rana. popołudniami "robią" rzeczy pilne więc mogłabym czekać aż do rana aż ktoś się mną zajmie a rano już będę wpisana w plan i oszczędzę sobie czekania. Mój D oczywiście nie dostał na jutro wolnego i przyjedzie do nas dopiero popołudniu, z jednej strony mi smutno z tego powodu ale może akurat wstrzeli się w idealnym momencie.
carla81 kciuki zaciśnięte
karamija na pewno wszystko będzie dobrze, powodzenia
Rysica wiesz u mnie nie podziałało ale może u ciebie akurat da dobry skutek
Iwon zgadza się, dziś lub jutro mam się zgłosić na wywołanie, zadzwoniłam do ginki no i jedziemy jutro z rana. popołudniami "robią" rzeczy pilne więc mogłabym czekać aż do rana aż ktoś się mną zajmie a rano już będę wpisana w plan i oszczędzę sobie czekania. Mój D oczywiście nie dostał na jutro wolnego i przyjedzie do nas dopiero popołudniu, z jednej strony mi smutno z tego powodu ale może akurat wstrzeli się w idealnym momencie.