reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hey 40 tyg. skończony i tak minie 41 pewnie....
Iwon- MIŚKI JUZ SIE ROZPAKOWAŁA wczoraj na fb wstawiła zdjecia synków myślę tak jak Zaza ze sie odezwie jak znajdzie czas przy blizniakach.
Carla - czemu do szpitala jedziesz,
Karamija -trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Waris- trzymam kciuki za szybką akcje,
Mlodak -mam nadzieje że już lepiej u was,
pozostałym też kciuki za cierpliwość kiedyś w końcu się rozpakujemy ...
Ja mogę jeszcze 2 tyg. przetrzymać jak Mnie moja Mama a mojego B. 1 tydzień ..
Gadanie do brzuszka przez tatusia nic nie daję......:happy:
Na razie bolą łydki jak cholera ale to raczej nie objaw porodu:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon - Waris możliwe, że już się do nas nie zalicza, bo jej wody odeszły w nocy, więc może tuli już maleństwo:-)no, ale póki co nie wiadomo.

Mlodak - co u Was?? i w ogóle ciekawe co u tych, które ostatnio milczą.

Iwon, o mnie pamiętałaś, chociaż chyba nie ma mnie na liście bo się oficjalnie nie zgłaszałam ;) dziękuję :D

Ja też dzisiaj dzwoniłam pytać o paciorkowca, też jest ok :D nic nie wyhodowano, jupiii :)

Iwon no to niewiele nas zostalo :tak:. I pewnikiem ja jako ostatnia sie rozsypie:-D. No ale coz co ma byc to bedzie:tak:
Nie da rady, raczej ja sypne sie ostatnia;)takie juz moje szczescie;)

U mnie tez calkiem bezobjawowo, brzuch boli bo boli, ale juz nie zwracam uwagi- w nocy sny powalone mam, dzis mi sie snilo, że milam cesarke i maly był kochany;)a generalnie odkąd wstałam to jem- normalnie apetyt mam jakbym z tydzien nie jadla;/

Miałam myc okna dzis, a tu pogoda do niczego- wieje, pada..to bezsens myc;/

Boziu a ja musze zaczac kuchnie oprozniac :-( A tam tyle gratow na sama mysl chora jestem. Tak strasznie mi sie nie chce a to juz w srode rano ekipa wchodzi. Najgorsze ze sama jestem, mlody w szkole, mezus w morzu :-( a ja tylko w 9miesiacu ciazy.

hej, witam.
u mnie dzisiaj lepiej, tzn. mogę sie swobodnie ruszać. jade dzis na ktg i badanko- obaczym co będzie. jakiś nerw mnie ogarnia...brrr. w dodatku pogoda fatalna- leje równo. Mąż z Zuza pojechali wreszcie na ten bilans- ciekawa jestem co tam pani doktor powie. trzymajcie sie

Iwon, o mnie pamiętałaś, chociaż chyba nie ma mnie na liście bo się oficjalnie nie zgłaszałam ;) dziękuję :D

:happy::happy::happy:

Iwon no to niewiele nas zostalo :tak:. I pewnikiem ja jako ostatnia sie rozsypie:-D. No ale coz co ma byc to bedzie:tak:

Jak to któraś z nas powiedziała, ktoś musi pozamiatać po tym całym towarzystwie :-D;-) PS. Daję kopniaczka do ogarnięcia kuchni :blink:

Ja dzisiaj robię ostatnie pranie rzeczy dla niuni - pieluchy, jakieś ręczniki i własnie sterylizuję laktator ... wiecie co mi działa na nerwy? Że to całe generalne sprzątanie nie ma sensu, skoro po tygodniu znowu jest bajzel :baffled: No wiadomo, że teraz to tylko wystarczy na bieżąco z grubsza ogarniać, ale same wiecie... fajnie by było gdyby tak wszystko lśniło przez parę dobrych miesięcy :sorry2: A tak mam nerwa, bo np. dywany wyprane a tu coś komuś z talerza spadnie, okna pomyte a tu deszczyk kropi itp.

Esperanza- mi pilka tez pomaga na te bole krzyzowe. A to juz jutro mozesz miec malenstwo przy sobie ale zazdroszcze.
A mnie dalej trzymaja, mowia, ze 2 tyg jest ok wiec kaza czekac ehhhh.....

Witam dziewczyny
Ja też prawie całą noc nie spałam. Wczoraj jak mnie złapały te bóle miesiączkowe ok 14 to trwają do teraz. O 17.30 mam wizytę. Zobaczymy co lekarz powie....
Taki lekki ból promieniuje mi na plecy i już mnie to męczy. Do tego mały ciągle się rusza i wtedy boli jeszcze bardziej.

Takie bole mam nonstop i nic :-( wczoraj na KTG wyszly dosc silne, do tego masaz szyjki i dalej nic..... :-( chyba jestem niezniszczalna, tego sie nie spodziewalam...

hej
szybciutko piszę bo natychmiast mam się zjawić w szpitalu, zagrożenie stanem przedrzucawkowym więc pewnie mnie jeszcze dziś potną albo będą wywoływać, nie wiem, ręce mi się trzęsą, trzymajcie kciuki!!!!

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, i napewno bedzie, usciski :tak:

Carla- powodzenia moze to juz TO :tak: trzymam kciuki, zebys sama juz nie wyszla.

Dziewczyny czy Wy tez tak macie czy tylko ja??? Caly dzien czuje bole krzyza i skurczyki, i juz mysle ze moze tej nocy cos sie rozkreci a tu NIC. Ide spac i przesypian cala noc... i rano musze sprawdzac czy mam dalej brzuszek bo go nie czuje. Normalnie budze sie jak nowo narodzona :szok:

Powodzenia na wizytach!!!!

A co do rozpakowywania to chyba ja bede ostatnia a powinnam juz teraz byc jedna z pierwszych :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
no rzeczywiście już nas mało zostało:szok:
mnie nogi puchną już konkretnie jeszcze do tego jakiś katar i kaszel mnie napadł:crazy: katastrofa
ja już chcę na porodówkę POMOCY a tu jeszcze dwa tygodnie jak nie więcej zwariuje

Do góry