reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hey 40 tyg. skończony i tak minie 41 pewnie....
Iwon- MIŚKI JUZ SIE ROZPAKOWAŁA wczoraj na fb wstawiła zdjecia synków myślę tak jak Zaza ze sie odezwie jak znajdzie czas przy blizniakach.
Carla - czemu do szpitala jedziesz,
Karamija -trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie,
Waris- trzymam kciuki za szybką akcje,
Mlodak -mam nadzieje że już lepiej u was,
pozostałym też kciuki za cierpliwość kiedyś w końcu się rozpakujemy ...
Ja mogę jeszcze 2 tyg. przetrzymać jak Mnie moja Mama a mojego B. 1 tydzień ..
Gadanie do brzuszka przez tatusia nic nie daję......:happy:
Na razie bolą łydki jak cholera ale to raczej nie objaw porodu:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon - Waris możliwe, że już się do nas nie zalicza, bo jej wody odeszły w nocy, więc może tuli już maleństwo:-)no, ale póki co nie wiadomo.

Mlodak - co u Was?? i w ogóle ciekawe co u tych, które ostatnio milczą.

Iwon, o mnie pamiętałaś, chociaż chyba nie ma mnie na liście bo się oficjalnie nie zgłaszałam ;) dziękuję :D

Ja też dzisiaj dzwoniłam pytać o paciorkowca, też jest ok :D nic nie wyhodowano, jupiii :)

Iwon no to niewiele nas zostalo :tak:. I pewnikiem ja jako ostatnia sie rozsypie:-D. No ale coz co ma byc to bedzie:tak:
Nie da rady, raczej ja sypne sie ostatnia;)takie juz moje szczescie;)

U mnie tez calkiem bezobjawowo, brzuch boli bo boli, ale juz nie zwracam uwagi- w nocy sny powalone mam, dzis mi sie snilo, że milam cesarke i maly był kochany;)a generalnie odkąd wstałam to jem- normalnie apetyt mam jakbym z tydzien nie jadla;/

Miałam myc okna dzis, a tu pogoda do niczego- wieje, pada..to bezsens myc;/

Boziu a ja musze zaczac kuchnie oprozniac :-( A tam tyle gratow na sama mysl chora jestem. Tak strasznie mi sie nie chce a to juz w srode rano ekipa wchodzi. Najgorsze ze sama jestem, mlody w szkole, mezus w morzu :-( a ja tylko w 9miesiacu ciazy.

hej, witam.
u mnie dzisiaj lepiej, tzn. mogę sie swobodnie ruszać. jade dzis na ktg i badanko- obaczym co będzie. jakiś nerw mnie ogarnia...brrr. w dodatku pogoda fatalna- leje równo. Mąż z Zuza pojechali wreszcie na ten bilans- ciekawa jestem co tam pani doktor powie. trzymajcie sie

Iwon, o mnie pamiętałaś, chociaż chyba nie ma mnie na liście bo się oficjalnie nie zgłaszałam ;) dziękuję :D

:happy::happy::happy:

Iwon no to niewiele nas zostalo :tak:. I pewnikiem ja jako ostatnia sie rozsypie:-D. No ale coz co ma byc to bedzie:tak:

Jak to któraś z nas powiedziała, ktoś musi pozamiatać po tym całym towarzystwie :-D;-) PS. Daję kopniaczka do ogarnięcia kuchni :blink:

Ja dzisiaj robię ostatnie pranie rzeczy dla niuni - pieluchy, jakieś ręczniki i własnie sterylizuję laktator ... wiecie co mi działa na nerwy? Że to całe generalne sprzątanie nie ma sensu, skoro po tygodniu znowu jest bajzel :baffled: No wiadomo, że teraz to tylko wystarczy na bieżąco z grubsza ogarniać, ale same wiecie... fajnie by było gdyby tak wszystko lśniło przez parę dobrych miesięcy :sorry2: A tak mam nerwa, bo np. dywany wyprane a tu coś komuś z talerza spadnie, okna pomyte a tu deszczyk kropi itp.

Esperanza- mi pilka tez pomaga na te bole krzyzowe. A to juz jutro mozesz miec malenstwo przy sobie ale zazdroszcze.
A mnie dalej trzymaja, mowia, ze 2 tyg jest ok wiec kaza czekac ehhhh.....

Witam dziewczyny
Ja też prawie całą noc nie spałam. Wczoraj jak mnie złapały te bóle miesiączkowe ok 14 to trwają do teraz. O 17.30 mam wizytę. Zobaczymy co lekarz powie....
Taki lekki ból promieniuje mi na plecy i już mnie to męczy. Do tego mały ciągle się rusza i wtedy boli jeszcze bardziej.

Takie bole mam nonstop i nic :-( wczoraj na KTG wyszly dosc silne, do tego masaz szyjki i dalej nic..... :-( chyba jestem niezniszczalna, tego sie nie spodziewalam...

hej
szybciutko piszę bo natychmiast mam się zjawić w szpitalu, zagrożenie stanem przedrzucawkowym więc pewnie mnie jeszcze dziś potną albo będą wywoływać, nie wiem, ręce mi się trzęsą, trzymajcie kciuki!!!!

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, i napewno bedzie, usciski :tak:

Carla- powodzenia moze to juz TO :tak: trzymam kciuki, zebys sama juz nie wyszla.

Dziewczyny czy Wy tez tak macie czy tylko ja??? Caly dzien czuje bole krzyza i skurczyki, i juz mysle ze moze tej nocy cos sie rozkreci a tu NIC. Ide spac i przesypian cala noc... i rano musze sprawdzac czy mam dalej brzuszek bo go nie czuje. Normalnie budze sie jak nowo narodzona :szok:

Powodzenia na wizytach!!!!

A co do rozpakowywania to chyba ja bede ostatnia a powinnam juz teraz byc jedna z pierwszych :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
no rzeczywiście już nas mało zostało:szok:
mnie nogi puchną już konkretnie jeszcze do tego jakiś katar i kaszel mnie napadł:crazy: katastrofa
ja już chcę na porodówkę POMOCY a tu jeszcze dwa tygodnie jak nie więcej zwariuje

Do góry