reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Rysica - szczęściarz ci sie trafil :) i dowcipny :)
w Multi Multi jest wieksze prawdopodobienstwo :) Niech zmieni gre...

Alijenka - jak cukier???? mi sie chyba stabilizuje.

reklama
Rysica - szczęściarz ci sie trafil :) i dowcipny :)
w Multi Multi jest wieksze prawdopodobienstwo :) Niech zmieni gre...

Alijenka - jak cukier???? mi sie chyba stabilizuje.

A wiesz, że jakoś nigdy nie patrzyliśmy na inne? Może czas zmienić taktykę? ... ;-):-p:cool2:

rany, tak mnie boli po bokach, że wyprostować się nie mogę... Ja nie wiem jak ja Szymkowi kanapę pościelę i go wykąpię... :nerd: naprawdę jest na tyle źle, nie oszukuję...

aaaa i chcę się pochwalić - neta naprawiłam :D zalogowałam się na routera i zmieniłam ustawienia :D i podziałało :D

Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCK :D On to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle festivali mnie w tej końcówce ciąży omija, że szok!!!
Orange Warsaw Festival 2012

oj nic mi nie mow, w ten weekend w Krakowie byl Burn Selector, w sierpniu bedzie Coke Festival, a w lipcu ominie mnie Open'er w Gdyni nad czym ubolewam najbardziej bo jezdzilismy z mezem tam od 5 lat co roku i zawsze bylo super :///

Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCK :D On to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle festivali mnie w tej końcówce ciąży omija, że szok!!!

No nie wierzę!!!!:-D:-D ale szczęściarz!!! ja w sumie od trzech lat zamierzam się wybrać tylko zawsze coś... dwa lata temu operacja jednego biodra, rok temu drugiego, no a teraz brzuszek :-)
A za rok nie wiem, czy będę mieszkać w Wawie...choć zawsze to może być dobry pretekst na odwiedziny rodziny;-)

Witaj w klubie, ja też 3 tygodnie ;) i też mam dość!!!

Aylin - gra w lotto, ale ciągle 3kę trafia, nic więcej, ale za to za każdym prawie razem....
Na dodatek płytkę chciał wygrać, wysłał jak się zaczynała piosenka, a tu jedna się skończyła i druga zaczęła i do niego zadzwonił Wendro, że gratuluje bilecików, no i oczywiście na antenie był, i powiedział, że niestety żona z nim nie pójdzie, bo by trzeba było 1,5 biletu dla mnie i coś, żeby mi brzucha nie zgnietli :-D

To ja Twojego męża słyszałam na antenie!!! Ale fuksiasz;) ja niestety nie poluje bo co mi z tych biletów a znajomych wysyłać nie bede :p
W niedziele wybierałam zdjęcia do wywołania i tak sobie przypomniałam że w tamtym roku byłam na koncercie Ozziego Osbourne'a, potem Illusion (nie wiedziałam ze w ciąży jestem i whisky piłam żeby sie uspokoić bo felgę rozwaliłam - prawa jazdy nie miałam:p) i Coma Symfonicznie, miałam jechać na Judas Priest ale sobie odpuściałam a w tym roku? :( Na Gun's and Roses już biletów nie ma :(

Aylin wlasnie mialam o to samo zapytać wcześniej ale nie widziałam abyś była dostępna, powiem Ci tak mój cukier dziś mnie zaskoczył bo przez cały tydzień miałam spoko a nawet i zaniżony to dziś po obiedzie nagle 170 hmmmmmmmmm

mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam":wściekła/y: ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?

macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP :dry:

Ja jednak sprawdziłabym czy to nie wody jednak.

Mnie też denerwują telefony z pytaniem kiedy ?? :szok: A skąd mam to wiedzieć??

do mnie nikt nie dzwoni z pytaniem - czy już?
Pytają jak ja się czuję i to jest upierdliwe strasznie :)

Rysica idź do męża powiedz, że jest sadystą :p Po co dzwonił? hehe

Ja na ostatnim koncercie byłam dzień przed zrobieniem testu ciążowego. Był to koncert Behemota z Nergalem na czele i był cudny - wytrzymałam do końca :>

Ale mi się chce na koncert... :(

Właśnie okłamałam Rossmana:p teraz wprowadzili jakieś karty Rossne i widziałam w gazetce że pieluchy są tańsze i oliwka z tą kartą - no to sobie wziełam iiiiii.... się okazało że dziecko trzeba też wpisać jako członka a nienarodzone nie moze brać w tym udziału! Co za niesprawiedliwość! I wpisałam że Ola urodziła się dzisiaj :p ehhhh... w sumie do północy jeszcze 4 godzinki więc kto wie ;)

reklama
To ja Twojego męża słyszałam na antenie!!! Ale fuksiasz;) ja niestety nie poluje bo co mi z tych biletów a znajomych wysyłać nie bede :p
W niedziele wybierałam zdjęcia do wywołania i tak sobie przypomniałam że w tamtym roku byłam na koncercie Ozziego Osbourne'a, potem Illusion (nie wiedziałam ze w ciąży jestem i whisky piłam żeby sie uspokoić bo felgę rozwaliłam - prawa jazdy nie miałam:p) i Coma Symfonicznie, miałam jechać na Judas Priest ale sobie odpuściałam a w tym roku? :( Na Gun's and Roses już biletów nie ma :(
Ninuszka - a być może :D Ryszard :D
To ja od urodzenia Szymka byłam dwa razy na Rocktoberfest Party, byłam na IRA i Carrion dwa razy, i na czymś tam jeszcze, nie pamiętam ;P
No nie wierzę!!!!:-D:-D ale szczęściarz!!! ja w sumie od trzech lat zamierzam się wybrać tylko zawsze coś... dwa lata temu operacja jednego biodra, rok temu drugiego, no a teraz brzuszek :-)
A za rok nie wiem, czy będę mieszkać w Wawie...choć zawsze to może być dobry pretekst na odwiedziny rodziny;-)
JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonie :D Wystarczyło, że mąż powiedział, że mam nogę po operacji i czy możemy wejść na balkon. A w ciąży byłam na RocktoberFest Party 2011 :)
do mnie nikt nie dzwoni z pytaniem - czy już?
Pytają jak ja się czuję i to jest upierdliwe strasznie :)

Rysica idź do męża powiedz, że jest sadystą :p Po co dzwonił? hehe

Ja na ostatnim koncercie byłam dzień przed zrobieniem testu ciążowego. Był to koncert Behemota z Nergalem na czele i był cudny - wytrzymałam do końca :>

December - on polował na płyty! A ze akurat trafił na dwie piosenki pod rząd, a nie na jedną, to dostał bilety :p A SMSy się wysyła w pierwszych dźwiękach piosenki Linkin Park, więc nie mógł wiedzieć czy to 1z1 czy 1z2 :p
Pogadam z nim jak wróci, bo dziś do 22:15 w robocie :/

Do góry