reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
u mnie dopiero dzis zaczely sie telefony typu kiedy rodzisz i tak jak ninuszka mówsz skad ja mam to wiedzieć kiedy ??????? !!!!!!!!!!
jose ale ja mam to samo ciagle mam wkladke mokra jakby to byly wody a co jestem u gina i pytam to jest z wodami wszystko oki !!!
jose ale ja mam to samo ciagle mam wkladke mokra jakby to byly wody a co jestem u gina i pytam to jest z wodami wszystko oki !!!
MsMickey
Fanka BB :)
Hej girls,
jeśli ta woda jest przezroczysta i prawie bez zapachu a przynajmniej nie jedzie moczem to raczej wody:-(
Ja teraz mam w pogotowiu dwa lakmuski jeśli będą niebieskie bądź granat to w te pędy do szpitala. :-( Więc czekam na coś takiego i aż boję się sprawdzić... qrka tak nie chce do szpitala...
Ginka mówi, że wód mało więc leżeć i poic się. Świetnie:-(
ale mam humor aż mnie powala. Aha i pewnie dolacze do zacnego grona cesarek ... Z tym, że czekamy na akcje porodowa i wtedy rozwiazujemy cc jeśli się nie przekreci. Na co szanse są mizerne.
Pies nam zachorował jest na kroplówkach i antybiotykach już 2 dzień wygląda coraz gorzej. Napil się właśnie wody trochę i pół kuchni na zielono obrzygal :-( Slabiutki strasznie:-(
Zaraz trzeba zapodac mu kolejna a ją nie mam siły P był z nim znów pół dnia u veta ... po prostu bosko.
jeśli ta woda jest przezroczysta i prawie bez zapachu a przynajmniej nie jedzie moczem to raczej wody:-(
Ja teraz mam w pogotowiu dwa lakmuski jeśli będą niebieskie bądź granat to w te pędy do szpitala. :-( Więc czekam na coś takiego i aż boję się sprawdzić... qrka tak nie chce do szpitala...
Ginka mówi, że wód mało więc leżeć i poic się. Świetnie:-(
ale mam humor aż mnie powala. Aha i pewnie dolacze do zacnego grona cesarek ... Z tym, że czekamy na akcje porodowa i wtedy rozwiazujemy cc jeśli się nie przekreci. Na co szanse są mizerne.
Pies nam zachorował jest na kroplówkach i antybiotykach już 2 dzień wygląda coraz gorzej. Napil się właśnie wody trochę i pół kuchni na zielono obrzygal :-( Slabiutki strasznie:-(
Zaraz trzeba zapodac mu kolejna a ją nie mam siły P był z nim znów pół dnia u veta ... po prostu bosko.
Ostatnia edycja:
gkvip2505
Buziak I viera - Trzymam kciukasy I aby szbciutko I leciutko poszlo
Boziu a ja jeszcze 3tyg wedlug suwaczka a ja juz sily nie mam, brak snu I ciagly pobyt w toalecie mnie wykancza:-(. Jeszcze nigdy w zyciu tak dlugo biegunki nie mialam juz 10 dzien:-( a oni mi tu mowia ze to normalne w ciazy:-( a ciaza to przeciez taki piekny stan
Boziu a ja jeszcze 3tyg wedlug suwaczka a ja juz sily nie mam, brak snu I ciagly pobyt w toalecie mnie wykancza:-(. Jeszcze nigdy w zyciu tak dlugo biegunki nie mialam juz 10 dzien:-( a oni mi tu mowia ze to normalne w ciazy:-( a ciaza to przeciez taki piekny stan
ja tez mam bardzo często zwąłszcza rano mokre majtki pytałam o to gina stwierdził,ze to mimowlne upuszczanie moczu- hahahaahahahahahhahahaahahahah
a mnie się raczej wydaje ,ze to wodnisty bardzo śluz
no dokladnie przeciez czuje z ktorej dziury mi leci i wiem ze to na bank nie mocz. posle meza po te papierki i sprawdze
kurna dzieki dziewczyny ja nie wiem ze ludzie nie moga sie opamietac, przeciez wlasnie skad ja mam wiedziec kiedy zaczne rodzic?! nic tylko wkurzaja i sie dola lapie
reklama
Monika20078
Alijenka ja mam to samo. Też ciągle mam mokrą wkładkę a lekarz mówi że poziom wód jest ok. Całą ciąże tak mam. Taki już nasz uroku mnie dopiero dzis zaczely sie telefony typu kiedy rodzisz i tak jak ninuszka mówsz skad ja mam to wiedzieć kiedy ??????? !!!!!!!!!!