Alijenka ja mam to samo. Też ciągle mam mokrą wkładkę a lekarz mówi że poziom wód jest ok. Całą ciąże tak mam. Taki już nasz urok
To samo! To samo! To samo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alijenka ja mam to samo. Też ciągle mam mokrą wkładkę a lekarz mówi że poziom wód jest ok. Całą ciąże tak mam. Taki już nasz urok
A mnie się wydaje, że to bardzo możliwe, że to jednak mocz. Ja to czasami wręcz czuję, że mała taki zapodaje po pęcherzu, że coś tam się dzieje ;-)ja tez mam bardzo często zwąłszcza rano mokre majtki pytałam o to gina stwierdził,ze to mimowlne upuszczanie moczu- hahahaahahahahahhahahaahahahah
a mnie się raczej wydaje ,ze to wodnisty bardzo śluz
edit:ja mam byc na 7, a TY? boisz się? Ja panicznie
dlatego ja nie czytam...wiem po pierwszej CC czego sie spodziewać wiec na luzakaja też mam już dosyć, ale jednoczesnie bardzo sie boję, ze coś pójdzie nie tak za duzo się w necie naczytałam - idiotka ze mnie
ja też mam już dosyć, ale jednoczesnie bardzo sie boję, ze coś pójdzie nie tak za duzo się w necie naczytałam - idiotka ze mnie
Muńka ja jednak obiad zjadłam, gulasz z kaszą gryczaną, ta kasza mnie skosiła
Ja miałam ten niemiecki Sab Simplex i nie pomagały - nic z kropelek nie pomagało, samo przeszło. ALe Szymek miał te koli nie codziennie, tylko raz na jakiś czas... Więc nie było tak źle...dziewczyny mam pytanko - w sprawie kropelek na kolki. Podobno ten niemiecki sab simplex jest najlepszy - i zastanawiam się czy zapobiegawczo nie próbowac zdobyc. Ma któras kogoś w niemczech???????
mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam" ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?
macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP
Ja też już mam dość telefonów - Moja Mam dzwoni codziennie!!! Od 35 tyg kiedy byłam w szpitalu an zatrzymanie!
Masakra - jak jej mam powiedzieć aby dała sobie spokój bo jak coś się zadzieje to zadzwonię?!
Od Męża się dowiedziałam, że Teściowa nie dzwoni abym miała spokój bo to trudny czas dla mnie - Anioł nie człowiek!!! :-)
Witaj w klubie, ja też 3 tygodnie i też mam dość!!!Buziak I viera - Trzymam kciukasy I aby szbciutko I leciutko poszlo
Boziu a ja jeszcze 3tyg wedlug suwaczka a ja juz sily nie mam, brak snu I ciagly pobyt w toalecie mnie wykancza:-(. Jeszcze nigdy w zyciu tak dlugo biegunki nie mialam juz 10 dzien:-( a oni mi tu mowia ze to normalne w ciazy:-( a ciaza to przeciez taki piekny stan
o jak fajnie!może buziak już urodzi i nie będzie się tak męczyć!
Aylin są te kropelki,jakby coś to daj znać.Mi je nawet pediatra zapisała ale na razie nie kupuję.A jeszcze mówiła,że espumisan w kropelkach też jest fajny przy problemach z brzusiem.
Też mi się wydaje,że okres kolkowy trzeba przetrwać,bo nic nie pomaga-tak twierdzi moja bratowa,której wszystkie dzieci miały kolki.
mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam" ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?
macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP
jose - mnie wczoraj koleżanka napisała smsa o treści: "kiedy rodzisz"? A skąd mam to niby wiedzieć?!?!?!?!