reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja tez mam bardzo często zwąłszcza rano mokre majtki:) pytałam o to gina:) stwierdził,ze to mimowlne upuszczanie moczu- hahahaahahahahahhahahaahahahah

a mnie się raczej wydaje ,ze to wodnisty bardzo śluz:)
A mnie się wydaje, że to bardzo możliwe, że to jednak mocz. Ja to czasami wręcz czuję, że mała taki zapodaje po pęcherzu, że coś tam się dzieje ;-)

edit:ja mam byc na 7, a TY? boisz się? Ja panicznie:(

ja na 10, od razu na badania i na stół, wiec rano tylko woda do picia...ja już mam dosyć tego przuchola wiec się doczekać nie mogę. boje sie tylko że lekarze beda sie spieszyć na mecze i żeby czegoś tam nie odwalili:-D

ja też mam już dosyć, ale jednoczesnie bardzo sie boję, ze coś pójdzie nie tak:( za duzo się w necie naczytałam - idiotka ze mnie:(

Muńka ja jednak obiad zjadłam, gulasz z kaszą gryczaną, ta kasza mnie skosiła

veritaserum71 śpij póki możesz ;-)

josie
ja już nawetn o telefonach i sms nie wspominam, dziś zadzwoniłam do pracy i usłyszałam "no nareszcie, gratulacje, jak się czujecie?" a my w dwupaku :szok:

MsMickey
przykro mi z powodu psiaka, myślę że się szybko wyliże

ja też mam już dosyć, ale jednoczesnie bardzo sie boję, ze coś pójdzie nie tak:( za duzo się w necie naczytałam - idiotka ze mnie:(

AVO nie czytaj już, ciesz się tym, że już za chwilkę dzidzia będzie z Tobą!!!:-):-)

Muńka ja jednak obiad zjadłam, gulasz z kaszą gryczaną, ta kasza mnie skosiła

:-):-) ja dziś znów leniwie podeszłam do obiadu i zrobiłam sobie makaron z jajkami:-D a po tym???? truskawy!!!

Ja na szczęście nie czuję się osaczona przez pytających czy już rodzę:-) teściowie nigdy jakoś za często nie dzwonią, bo nie lubią się narzucać, a jak już teściowa zadzwoni to do męża. Z moją mamą i tak prawie codziennie gadamy, tak samo jak z siostrą:-)

dziewczyny mam pytanko - w sprawie kropelek na kolki. Podobno ten niemiecki sab simplex jest najlepszy - i zastanawiam się czy zapobiegawczo nie próbowac zdobyc. Ma któras kogoś w niemczech???????
Ja miałam ten niemiecki Sab Simplex i nie pomagały - nic z kropelek nie pomagało, samo przeszło. ALe Szymek miał te koli nie codziennie, tylko raz na jakiś czas... Więc nie było tak źle...
mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam":wściekła/y: ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?

macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP :dry:

Ja też już mam dość telefonów - Moja Mam dzwoni codziennie!!! Od 35 tyg kiedy byłam w szpitalu an zatrzymanie!
Masakra - jak jej mam powiedzieć aby dała sobie spokój bo jak coś się zadzieje to zadzwonię?!
Od Męża się dowiedziałam, że Teściowa nie dzwoni abym miała spokój bo to trudny czas dla mnie - Anioł nie człowiek!!! :-)

To do mnie nikt nie dzwoni, moi rodzice będą pierwszi co się dowiedzą jak się coś rozkręci, bo muszą przyjechać do Szymka. Teściowa nie dzwoni, moje babcie też nie, tylko moja jedna koleżanka na fb się co chwila pyta :/ Ale ona to jakaś taka ciemna masa, kompletnie bez wyczucia, i w dodatku mega upierdliwa :/ ten typ tak ma :/ Już jej nie odpisuje ;P
Buziak I viera - Trzymam kciukasy I aby szbciutko I leciutko poszlo:tak:

Boziu a ja jeszcze 3tyg wedlug suwaczka a ja juz sily nie mam, brak snu I ciagly pobyt w toalecie mnie wykancza:-(. Jeszcze nigdy w zyciu tak dlugo biegunki nie mialam juz 10 dzien:-( a oni mi tu mowia ze to normalne w ciazy:-( a ciaza to przeciez taki piekny stan:-D
Witaj w klubie, ja też 3 tygodnie ;) i też mam dość!!!

Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCK :D On to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle festivali mnie w tej końcówce ciąży omija, że szok!!!
Orange Warsaw Festival 2012

o jak fajnie!może buziak już urodzi i nie będzie się tak męczyć!

Aylin są te kropelki,jakby coś to daj znać.Mi je nawet pediatra zapisała ale na razie nie kupuję.A jeszcze mówiła,że espumisan w kropelkach też jest fajny przy problemach z brzusiem.
Też mi się wydaje,że okres kolkowy trzeba przetrwać,bo nic nie pomaga-tak twierdzi moja bratowa,której wszystkie dzieci miały kolki.

Dziękuje Ruda - będe pamiętać. Ale mam cicha nadzieje ze potrzebne nie będą....
Synek kolezanki na polskie nie reagował a po tych mu przeszło - wiec nie wiem od czego to akurat zalezy...

mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam":wściekła/y: ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?

macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP :dry:
:p

Ja tak mialam ja za maz wyszłam.... wszyscy w pracy pytali czy w ciazy jestem.... I kurka miałam juz serdecznie dosc, w koncu powiedziałam ze jak bede to informacje wywiesze na tablicy ogloszeń. I dali spokój... Z tym ze dotrzymac obietnicy musiałam i jeszcze 2 tyg temu informacja w pracy wisiała:)

A wkładke tez mam mokra. Gin powiedział ze jezeli po lezeniu miałabym mokra to mozna sprawdzic czy nie wody. Ale po chodzeniu, siedzeniu obstawia popuszczanie badz upławy. Zreszta ilosc wód mam ok. To mu wierze...

jose - mnie wczoraj koleżanka napisała smsa o treści: "kiedy rodzisz"? A skąd mam to niby wiedzieć?!?!?!?!

Moze zacznij odpowiadac "w przyszły piatek" i tak kazdemu na kazdy tel :)

Rysica moze niech on lepiej w Lotto gra :) skoro mu tak dobrze idzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin - gra w lotto, ale ciągle 3kę trafia, nic więcej, ale za to za każdym prawie razem....
Na dodatek płytkę chciał wygrać, wysłał jak się zaczynała piosenka, a tu jedna się skończyła i druga zaczęła i do niego zadzwonił Wendro, że gratuluje bilecików, no i oczywiście na antenie był, i powiedział, że niestety żona z nim nie pójdzie, bo by trzeba było 1,5 biletu dla mnie i coś, żeby mi brzucha nie zgnietli :-D

Do góry