reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale zaraz to zrobię.

Wróciłam właśnie od gina (ledwo się do niego doczłapałam:baffled:)
Mam skierowanie do szpitala na wywołanie :szok: Mały waży 4kg +/- 500gr. Poprzedni poród też był wcześniej wywoływany z powodu cholestazy i mały urodził się 3750gr, więc gin raczej nie sądzi żeby ten był mniejszy (nastawia mnie na te 4kg + :baffled:) Stwierdził, ze nie będziemy zatem dłuzej czekac, żebym mogła urodzic naturalnie, dlatego wysyła mnie na wywołanie, chyba że w szpitalu zdecydują o cc... Łozysko 3 stopnia.
Sama nie wiem. Boję się, bo pamiętam ból po oxy :szok: z poprzedniego porodu. NIe mogę uwierzyc ze juz jutro mały moze byc zemną..
Poprzednim razem nie wiedziałam ze po oxy porody są boleśniejsze i niczym sie nie przejmowałąm, a teraz boje się bólu jak cholera :-(

3mam kciuki :-) bedzie wszystko dobrze , zobaczysz:tak:

reklama
verita przynajmniej masz wizje konca juz :D

Iwon a nie myslalas zeby ta poszewke po prostu wypchac czyms innym? na pewno masz duzo ciuchow w ktore sie chwilow nie miescisz, jakis zimowy sweter sie nada pewnie :)

umowilam sie do szpitala ale dopiero na piatek mieli terminy... ciekawe czy dotrwam :-)

Ostatnia edycja:
Iwon, dla Ciebie to już , dla mnie dopiero...naprawde jakoś mi wyjątkowo źle, na domiar zlego te moje dolegliwości sa jakies dziwne....plakac mi sie chce:(

Wróciłam właśnie od gina (ledwo się do niego doczłapałam:baffled:)
Mam skierowanie do szpitala na wywołanie :szok: Mały waży 4kg +/- 500gr. Poprzedni poród też był wcześniej wywoływany z powodu cholestazy i mały urodził się 3750gr, więc gin raczej nie sądzi żeby ten był mniejszy (nastawia mnie na te 4kg + :baffled:) Stwierdził, ze nie będziemy zatem dłuzej czekac, żebym mogła urodzic naturalnie, dlatego wysyła mnie na wywołanie, chyba że w szpitalu zdecydują o cc... Łozysko 3 stopnia.
Sama nie wiem. Boję się, bo pamiętam ból po oxy :szok: z poprzedniego porodu. NIe mogę uwierzyc ze juz jutro mały moze byc zemną..
Poprzednim razem nie wiedziałam ze po oxy porody są boleśniejsze i niczym sie nie przejmowałąm, a teraz boje się bólu jak cholera :-(

to moze jutro przybijemy obie piątala ;)))

Buziak - no mi ciśnienie tez podnieśli, jak stwierdzili, że to dopiero 5 dni po terminie i to nie jest jeszcze wskazaniem do przyspieszenia, jeszcze jest czas... a ja mam się znów stresować, że dziecko muszę w nocy zawieźć do kogoś, że muszę zdążyć dojechać do szpitala... noż kurde!
jak dla mnie troche przesadzili :baffled: mogli Ci troche pomoc i byłoby juz po wszystkim!! No ale co sie odwlecze to nie uciecze a mysle ze teraz to juz tylko kwestia czasu, wiec trzymam kciuki obyjak najszybciej !!!

Kurcze Iwon, ja bym mogła zmienic kanapy a mój by nie zauważył :-D

Co do pasów sciagających, to ja od razu po porodzie nosiłam koszulkę sciagającą, codziennie. Mięsnie brzucha ładnie mi się skurczyły i wcale nie sflaczały i ja się lepiej czułam taka obciśnięta wiedząc że nic mi się nie wylewa :-D Ale to co innego niż ten pas.

Katrina szkoda ze w IRE sa inne standardy. W Pl pewnie juz podali by ci oxy.

Tak w ogóle to strasznie spac mi sie chce...chyba ze strachu :-D

buziak...zobaczymy :-D Życzę powodzenia!

Ostatnia edycja:
AVO - to może skonsultuj się w sprawie tych objawów z lekarzem, będziesz spokojniejsza..

Iwon - &&& za wizytę
mój lekarz wyjechał:(Musiałabym jechać do szpitala i boję się,ze by mnei juz do paiatku zostawili......może nerwy mi płataja figle i wywyołują te parastezje....

December jak tam zęby D.? A co do lęków przed zaśnięciem - u mnie identycznie. Nocki spokojnie przesypiam, ale wizje jakie mi chodzą po głowie przed zaśnięciem ... No comments :baffled:

D dalej opuchnięty wygląda jakbym go prała od tygodnia :) Dzielnie zasiadł na fotelu dentystycznym tylko po to, zeby dostać receptę na antybiotyk i L4 :> Więc cały jest szczęśliwy że obyło się bez wiercenia i będzie spokojnie dogorywał w domu.. Eh chłopy :D

veritaserum71 jutro masz się zgłosić do szpitala?

Pamka pięknie ci synek rośnie :tak:

Iwon dobrze że się zorientowałaś a jutro byś była zdziwiona że cię do gabinetu nie wzywają ;-)

Zestresowana jestem przed tą dzisiejsza wizytą, nie chcę skierowania na wywołanie, chyba zaczynam się bać

reklama
veritaserum71 jutro masz się zgłosić do szpitala?

Pamka pięknie ci synek rośnie :tak:

Iwon dobrze że się zorientowałaś a jutro byś była zdziwiona że cię do gabinetu nie wzywają ;-)

Zestresowana jestem przed tą dzisiejsza wizytą, nie chcę skierowania na wywołanie, chyba zaczynam się bać
mam to samo boje sie wywolania :-\ dlatego nawet sie ciesse ze dopiero na piatek mnie przyjma

Do góry