reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!

hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam

Suuuuper, że już w domku, pomyślności!!:-)

klusia potęga z tymi ciuszkami :D mogłabyś sklep online otworzyć :)

A ja wróciłam z wizyty, KTG ideał, ale niestety gotowość do porodu mniejsza niż lekarz się spodziewał czyli nic - czekamy i czekamy :) Wód w normie - to najważniejsze.

Nażarłam się Apapu i czekam aż zacznie działać, strasznie mi źle z tym przeziębieniem :(

chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba:-D powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!:crazy:

najwidoziej tak zle mu tam nie jest. mojemu niestety tez:wściekła/y:

Właśnie wróciłam z ktg. Dosć płaskie, ale gin mówi że ok, a mały wciąż sie wierci więc się nie martwię, chociaż gin zapytał się czy chce się położyć do szpitala. Powiedziałam, ze nie. Następną wizytę mam w poniedziałek i oświadczył mi, ze jak do tej pory nic, to położy mnie we wtorek rano i jak nie pójdzie po oxy to idę pod nóż.

no to witaj w klubie ;)

jesli chodzi o ciuszki to ja nie kupowałam dużo, bo mam pożyczone od szwagierki, ale w sumie to mi chyba same szmaty oddala, sama już nie wiem, takie mam wrażenie, że to co lepsze to gdzie indziej wylądowało
no i mam jeszcze od koleżanki pozyczone, więc na razie nic nie kupuję, bo sama nie wiem, co mi się przyda,a co nie, bodziaków mam dużo, pajacyków mało

miło z jej strony ;////

Jest bardzo fajnie:)
Milan więcej śpi w dzień niż w nocy bo jeszcze się nie przestawił na tryb dzień-noc .. w nocy karmie go 11 razy :p Już zaczęłam zapisywać nawet godziny karmienia żeby mu troche zmniejszać ilość bo w końcu będzie małym grubaskiem hehe.. mleka mam bardzo duzo wiec korzysta cwaniak.

:szok::szok:

to co ile on je????? widze ze Milan zacznie wydłuza Ci noc, ktora serwwał Ci Wiktor.. ;)

cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!

hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam

GRATULUJE!!

avo - daj znac co z małą . A to cisnienie to moze wiesz sprzet mierzy raz tak raz tak co???
josie - i co????

Z małą chyba nie najgorzej- ginekolog dziecięca powiedziała, ze to abrdzo czeste bakterie u małych dziewczynek w przedsionku pochwy, jedynie coich ilosć jest niepokojaca, ale nie wskazuje na wiekszą infekcje. dalej mamy leczyc neomecyna....

a jesli chodzi o cisnienei to ja sie mega zle poczułam- myślę, wiem,ze aparat dobrze zmierzył- pierwszy raz takie miałam......

Ruda1979, m@dz1@, snoopy12 witajcie kobitki spowrotem :-)

december fajnie że ktg wyszło super oby jeszcze to przeziębienie ci minęło

Poszłam do ogródka rozejrzeć się za truskawkami, wyrwałam parę chwaściorów i teraz mnie tak krzyż na*******a aż mam gwiazdki przed oczami, poszłabym to wygrzać do wanny ale nie wiem czy tam wlezę :eek:
Nic spróbuje się zwodować

O nasze mamy czerwcowo-majowe sie zameldowaly :) Fajnie ze jestescie...

Wrócilam wlasnie z dłuuuugiego spacerku do krawcowej po mój uroatowany kojec. Cudownie mi go zreperowała - mam znów z czym spać.

Dzis mam dziwne smaki. Sniadanie zjadłam normalne, na 2 miche truskawek ze smiataną i cukrem ale przegryzłam to kanapką z fetą i pomidorem, teraz 1,5 kg arbuza... a na kolecje chyba carbonare zrobie. Masakra kulinarna. Jutrzejszy dzień chyba w wc spedze....

Poszłam do ogródka rozejrzeć się za truskawkami, wyrwałam parę chwaściorów i teraz mnie tak krzyż na*******a aż mam gwiazdki przed oczami, poszłabym to wygrzać do wanny ale nie wiem czy tam wlezę :eek:
Nic spróbuje się zwodować

Wspolczuje i łacze sie w bolu, mnie tez boli ;////

avo - kontroluj to co jakis czas. Mi wczoraj nagle zakreciło sie w głowie i to tak ze az usiadłam bo wszystko kreciło sie jak na karuzeli. I po chwili przeszło... nie wiem co to?????

POMALOWAŁAM SOBIE PAZNOKCIE U NÓG :-):-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wspolczuje i łacze sie w bolu, mnie tez boli ;////

avo - kontroluj to co jakis czas. Mi wczoraj nagle zakreciło sie w głowie i to tak ze az usiadłam bo wszystko kreciło sie jak na karuzeli. I po chwili przeszło... nie wiem co to?????

POMALOWAŁAM SOBIE PAZNOKCIE U NÓG :-):-):-D

no to powinnas w takich sytuacjach tez meirzyć ciśneinie. Ja siedziałam jak to się stało, ale moze emocje zwiazane z tym gronkowcem opadły i taka reakcja......

do tego mam jakas blokade barku i też się martwię........

Natalia- współczuje bóle kręgosłupa. ale przynajmneij wiesz od czego boli:)

Do góry