reklama
december
Fanka BB :)
cieknie mi non stop coś tzn upławy mogą się zwiększać teraz ale boję się, że zbyt dużo jednak. Wkładkę zmieniam parę razy dziennie ale jest taka wilgotna na środku nie przemoczona cała. Sama już nie wiem.
BArdzo jestem ciekawa, co powie Twój lekarz, bo ja miałam dokładnie tak samo i na moim to zupełnie wrażenia nie zrobiło Teraz już od jakiegoś tygodnia jest dużo mniej tej wilgoci..
tialana
AVO dziwne to trochę ale teraz jest cały czas w normie jak dobrze rozumiem? Mama nadzieję że to było jednorazowo i więcej się nie powtórzy
Iwon będę czekać ;-) ja na moje uda nie patrzyłam bo mam na nich rozstępy więc nieświadomie ;-) przerzucam wzrok np na butelkę z szamponem, po co ma sobie człowiek na koniec dnia dostarczać przykrych doznań estetycznych
U nas przed chwilką spadło kilka kropel deszczu i zrobiły się dwie piękne tęcze i obie w całości :-)
Iwon będę czekać ;-) ja na moje uda nie patrzyłam bo mam na nich rozstępy więc nieświadomie ;-) przerzucam wzrok np na butelkę z szamponem, po co ma sobie człowiek na koniec dnia dostarczać przykrych doznań estetycznych
U nas przed chwilką spadło kilka kropel deszczu i zrobiły się dwie piękne tęcze i obie w całości :-)
tak teraz juz jerst cały czas ok- ja mam andzieję,że to było związane z tym,ze wyluzowałam z tym gronkowcem mojej małej i stres zszedł i taki efekt. chociaż w necie wyczytałam,ze takie uderzenia gorąca sa zwiastunem porodu, a ja się moze zdenerwowalm tym gorącemw głowie i od tego mi skoczyło cisnienie....
blond_20
Czarownica
Avo kurcze uwazaj na siebie:/
Tialana ja juz tez tamy w wannie robie....woda sie spuszcza na dwa razy, a tak nie bylo kiedys
Tialana ja juz tez tamy w wannie robie....woda sie spuszcza na dwa razy, a tak nie bylo kiedys
tialana
AVO może tak być że zestresowałaś się tym gorącem ,wystarczyło że pomyślałaś że to może poród się zbliża i już podniecenie i serduszko mocniej bije
blond_20 ja już dawno do wanny nie wchodziłam bo zazwyczaj korzysta z naszego sporego brodzika ale dziś chciałam krzyż wygrzać więc tama za dupką nawet sprzyjała
blond_20 ja już dawno do wanny nie wchodziłam bo zazwyczaj korzysta z naszego sporego brodzika ale dziś chciałam krzyż wygrzać więc tama za dupką nawet sprzyjała
agaundpestka
A ja dziś pokazywałam siostrzenicy jaką torbę kupiłam do wózka i otwieram malutką kieszonkę, a tam 15e nie dość, ze za torbę z przesyłką zapłaciłam 10e, a nowa 90e to jeszcze mi się zwróciło
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2OApiV8gp4
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2OApiV8gp4
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam się i ja
Nie odzywałam się cały dzień bo jakoś dziś zamulona na maksa jestem, jeszcze do tego nie wiem czy pamiętacie jak pisałam Wam że mnie cipka tak boli i drętwieje to od 2 dni poprostu mam maskarę tak mnie boli że się podnieść z łóżka nie mogę co się dziś okazło mam problem ze spojeniem łonowym i nie wiem czy i ja nie będę miała cc :-(, zreszta dzisiejszą wizytę opisałam w odpowiednim wątku.
Ja Wam gratuluję dzisiejszych wizyt i trzymam mocno kciuki za te co maja bóle i za te co chcą jeszcze wytrzymać z brzuszkami !!!!! No i oczywiście za jutrzejsze wizyty !!!!!
Nie odzywałam się cały dzień bo jakoś dziś zamulona na maksa jestem, jeszcze do tego nie wiem czy pamiętacie jak pisałam Wam że mnie cipka tak boli i drętwieje to od 2 dni poprostu mam maskarę tak mnie boli że się podnieść z łóżka nie mogę co się dziś okazło mam problem ze spojeniem łonowym i nie wiem czy i ja nie będę miała cc :-(, zreszta dzisiejszą wizytę opisałam w odpowiednim wątku.
Ja Wam gratuluję dzisiejszych wizyt i trzymam mocno kciuki za te co maja bóle i za te co chcą jeszcze wytrzymać z brzuszkami !!!!! No i oczywiście za jutrzejsze wizyty !!!!!
reklama
zaza26
A ja dziś pokazywałam siostrzenicy jaką torbę kupiłam do wózka i otwieram malutką kieszonkę, a tam 15e nie dość, ze za torbę z przesyłką zapłaciłam 10e, a nowa 90e to jeszcze mi się zwróciło
Jak programista usypia dziecko? - YouTube
ale ci się pofarciło
a pomysł z filmiku genialny