reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

No to ladnie, trzymam kciuki bardzo mocno i powodzonka;-);-);-)!!!
Mnie brzuch tak dziwnie dzis bolal, ale przestal kilka min temu, no mam te mdlosci masakryczne, ze trzy razy rzygalam dzis!!:eek::eek::eek::eek: moj na wyjezdzie sluzbowym, wiec pieknie...:crazy:

reklama
Abiga ależ Ci zazdroszczę!!! Powodzenia!!! :-D

Ja miałam cały dzień ze skurczami - ból do wytrzymania + częstotliwość różna. Obecnie wszystko ustąpiło!
Ciekawe co mnie w nocy czeka!

Miłego wieczora Kobiety. Do jutra!
Ja będę później gdyż mam lekarza od rana.

siedząc u koleżanki tak spuchłam, że straciłam czucie w małych palcach u stóp i nie umiałam dloni zgiąć w pięść :szok:
ale zmierzyłam w aptece ciśnienie i jest Ok 103/62, wracając autem mialam włączoną klimę i opuchlizna zeszła
wygląda na to że było mi po prostu za gorąco,a le strachu się najadłam

zaza26
ja na czas ciąży odpuściłam sobie depilator na rzecz maszynek, i co ciekawe na początku ciąży miałam niesamowity dywan na nogach to od pewnego czasu zarost minimalny, miękki i jaśniutki :tak:
no tu u mnie własnie zarost jak u faceta :baffled:

Jesli chodzi o pielegnację to ja laserowo wydepilowana na dole ;)

ale zazdroszczę, ale kiedyś sobie odżałuję na taki zabieg

Abiga kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie netto nie ma....

Ale w zamrażalniku grycany waniliowe, malaga i sorbet porzeczkowy z zielonej budki :)

Abiga - ledwo sie przywitała i juz na porodówkę pognała :) trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie

reklama
Do góry