reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

tialana - dobre z tą pufą :) Też wydaje mi się ze to zbyt mała wysokość i wszystko gra.

Aylin - mój tak samo przyniósł mi jakiś czas temu bluzeczkę od teściowej w podobnym stylu i do tego w rozmiarze chyba dla słonia. Wyłożyłam nią bezdomnemu kotu budkę....

Abiga - a Ty jeszcze przy kompie? Trzymam kciuki aby wszystko odbyło się szybko i jak najmniej boleśnie &&&&&&&&&.

reklama
Abiga, takze trzymam mmocno kciuki.....mam nadzieję,zę w poniedizałek podziele Twój los....chociaz tak czytam,ze z taką szyjką to ja jeszcze 2 tygodnie moge chodzić....:(

Abiga, łaaaaaaaaaaa, jak już się ogarniesz po porodzie, koniecznie napisz na opowieściach z porodówki jak poszło :sorry:

Przepraszam :zawstydzona/y: (ja kupiłam swoje w netto, jakby co :laugh2:) Jedyne sorbety które smakują jak lody :tak: :-)
Spoko jakoś przeżyje ;-)

tialana - dobre z tą pufą :) Też wydaje mi się ze to zbyt mała wysokość i wszystko gra.
.
Też mi się wydaje że przy tej wysokości wszystko powinno być ok ale jak takich "parę kilogramów" jak ja pacnie na ziemię to nawet z takiej wysokości daje niezły efekt ;-)

Niektórzy ludzie nie grzeszą taktem i wyczuciem - wczoraj znajoma pyta mnie jak się czuję, po czym dodaje z "troską" - pewnie już ważysz ze dwa razy tyle :szok::zawstydzona/y::no::confused2:

Aylin - mój tak samo przyniósł mi jakiś czas temu bluzeczkę od teściowej w podobnym stylu i do tego w rozmiarze chyba dla słonia. Wyłożyłam nią bezdomnemu kotu budkę....

Abiga - a Ty jeszcze przy kompie? Trzymam kciuki aby wszystko odbyło się szybko i jak najmniej boleśnie &&&&&&&&&.

Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne :)

Powodzonka, trzymamy kciuki :-)

Aylin toż to tak samo jak moja teściowa :tak:

niestety dosc popularne. wole wersje Aska :)

...ale trzęsienia ziemi jakoś nie było ;-)

i dziury w podłodze nie zrobiłaś, więc nie jest źle :-).

Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne :)

niestety dosc popularne. wole wersje Aska :)

Ja na początku też kazałam to wynieść tam skąd przyniósł, ale że to nic nie dało tylko ta szmata się walała po chałupie (on chował do szafy, ja wyciągałam i kładłam w widoczne miejsce) to w chwili ratowania kota dobre było i to :szok:.

Ostatnia edycja:
reklama
Nic sie nie dzieje u mnie na szczescie od tych 4-5 godzin, więc zdecydowaliśmy się zostać w domu i zaczekać na jutrzejsze usg w szpitalu z samego rana. Maly tez szaleje, jak zwykle, wiec mam nadzieje, ze wszystko ok, ale bardzo dziekuje za wyganianie mnie w dobrej wierze do szpitala!
:tak: oczywiscie dam znac jutro!

Tialana, Ty uważaj na te pufy, Kochana ;-) znalazłam tez tą moją farbę Goldwella na allegro:
GOLDWELL COLORANCE FARBY DO WŁOSÓW - PEŁNA PALETA (2347526158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko, ze te niebieskie farby są bez amoniaku, czyli wlasnie dla kobiet w ciazy, a te z amoniakiem - trwalsze chyba sa zawsze czarne. Ale rzeczywiscie jakos malo ofert tych farb na allegro albo źle popatrzyłam.

Te przebarwienia, o których piszecie to na pewno hormony...miną po ciązy, ale rzeczywiscie lepiej się zabezpieczać wysokimi filtrami.

Zaza, naprawdę polecam depilacje! Ok...to kosztuje...ja placiłam chyba 400-500 zł za jeden zabieg co chyba 6 tygodni, ale od tej pory swiety spokoj, tzn. nie tak zupełnie, bo nie będę zdradzać, co, gdzie i jak ;-) ale tam, gdzie mnie laser trafił to gładziutko :-)

Rysica, Aylin, Tialana, a mi się wydaje, że nic takiego na SR nie mówili...mojemu M. tez tak sie wydaje, choc czytałam o tym niemalowaniu paznokci wlasnie w necie.

Aylin, sto lat! :-)

Abiga, &&&&&&&&&&&& no wczoraj sie przywitała...;-)

Do góry