reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No ja też mam nadzieję, że te przebarwienia z twarzy mi znikną po porodzie bo czuję się z tymi plamami fatalnie.......

reklama
U mnie na 100% było aby nie malowac. A w szpitalu jak byłam po pierwsze na co patrzyli to na lakier. Ale połóozen mówiły ze buteleczka zmywacza u nich jest.

Młodak - to przynajmiej teściowa do ratowania kota nieswiadomie sie przyczyniła :)

Za to moja kota kochana praktycznie cały dzien ze mnie nie zlazi. Robi sobie przerwy na jedzenie i siusiu. A tak to spi cały dzień na mnie lub przy mnie. Chyba czuje ze pańcia cos nie najlepiej dziś sie czuje i stara się całą sobą pomóc....

Zwierzaki są cudne, mój psiak odkąd przyszłam ze szpitala ( a byłam w nim 9 dni) parę razy dziennie przychodzi do mnie do pokoju na zwiady. Zakręci się, popatrzy się na mnie i wychodzi albo przynosi mi swoje zabaweczki i kładzie na łóżko abym się z nim pobawiła. Moim zdaniem sprawdza czy jestem, przedtem tak nie robił. A pierwsze dni to leżał przy moim łóżku...

Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne :)

niestety dosc popularne. wole wersje Aska :)

Haha, ciekawe co teściowa na to ;P pewnie chciała dobrze :D

A co do imienia - ja mam na drugie Joanna, a moja mama ma Alina a i tak wszyscy do niej mówią Aśka :-D

U mnie na 100% było aby nie malowac. A w szpitalu jak byłam po pierwsze na co patrzyli to na lakier. Ale połóozen mówiły ze buteleczka zmywacza u nich jest.

Młodak - to przynajmiej teściowa do ratowania kota nieswiadomie sie przyczyniła :)

Za to moja kota kochana praktycznie cały dzien ze mnie nie zlazi. Robi sobie przerwy na jedzenie i siusiu. A tak to spi cały dzień na mnie lub przy mnie. Chyba czuje ze pańcia cos nie najlepiej dziś sie czuje i stara się całą sobą pomóc....

Chociaż tyle dobrego z tel bluzki :-).

No fajną masz kotę. Moje nie są takie wylewne niestety, chociaż Grubcio ostatnio troszkę bardziej przylepny się zrobił, aż go nie poznaję. Najfajniej jest jak siedzę przy biurku przed kopmpem a on przednimi łapkami wlezie na mój brzuch a tył zostawi na biurku i baranki mi w brodę strzela :-).

Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody :szok:
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach

No chwilę mnie nie było a tu takie wieści !!!!!!!!!!
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Co do plam to ja mam je już dawno, to napewno od antykoncepci, wyszły mi jak pojechałam za granice na takie ostre słońce i od tej pory co lato je mam :((

Wiecie co ja dziś to chyba się zajem na śmierć ciągle bym coś jadła !!!!!!!!!!! MASKRA !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Przeprowadzilam akcje depilacja przedporodowa...wyrywaczka..i mojego celulitu nie przebija chyba nikt. Jestem chodzacymi komorkami tluszczu....jutro samoopalaczem podrasuje zacelulitowane kolkowane nogi i rece, przymaskuje zylaki i swinski odcien bladej skory..jeszcze troche i bede znow soba. ....powiedzmy
Wiecie co i tak lubie byc w ciazy mimo posiadania arbuzowatego ciala w pomaranczowej skorceB-)

reklama
kurde mamina nawet mi nie wspominaj o celulicie tyle z nim walczyłam a teraz kużwa wyglądam jakby mi przeszczepili skórke z pomelo !!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę na siebie patrzeć :crazy:

Do góry