reklama
U mnie na 100% było aby nie malowac. A w szpitalu jak byłam po pierwsze na co patrzyli to na lakier. Ale połóozen mówiły ze buteleczka zmywacza u nich jest.
Młodak - to przynajmiej teściowa do ratowania kota nieswiadomie sie przyczyniła
Za to moja kota kochana praktycznie cały dzien ze mnie nie zlazi. Robi sobie przerwy na jedzenie i siusiu. A tak to spi cały dzień na mnie lub przy mnie. Chyba czuje ze pańcia cos nie najlepiej dziś sie czuje i stara się całą sobą pomóc....
Za to moja kota kochana praktycznie cały dzien ze mnie nie zlazi. Robi sobie przerwy na jedzenie i siusiu. A tak to spi cały dzień na mnie lub przy mnie. Chyba czuje ze pańcia cos nie najlepiej dziś sie czuje i stara się całą sobą pomóc....
agaundpestka
Fanka BB :)
Ale fajnie- Trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie!!Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach
Waris
Zwierzaki są cudne, mój psiak odkąd przyszłam ze szpitala ( a byłam w nim 9 dni) parę razy dziennie przychodzi do mnie do pokoju na zwiady. Zakręci się, popatrzy się na mnie i wychodzi albo przynosi mi swoje zabaweczki i kładzie na łóżko abym się z nim pobawiła. Moim zdaniem sprawdza czy jestem, przedtem tak nie robił. A pierwsze dni to leżał przy moim łóżku...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja mojemu kazałam odniesc... niech sam wymysli co jej powiedzieć. Moze na przyszłość popatrzy co bierze... A kotu bezdomnemu wole dac bawełne
niestety dosc popularne. wole wersje Aska
Haha, ciekawe co teściowa na to ;P pewnie chciała dobrze
A co do imienia - ja mam na drugie Joanna, a moja mama ma Alina a i tak wszyscy do niej mówią Aśka
U mnie na 100% było aby nie malowac. A w szpitalu jak byłam po pierwsze na co patrzyli to na lakier. Ale połóozen mówiły ze buteleczka zmywacza u nich jest.
Chociaż tyle dobrego z tel bluzki :-).
No fajną masz kotę. Moje nie są takie wylewne niestety, chociaż Grubcio ostatnio troszkę bardziej przylepny się zrobił, aż go nie poznaję. Najfajniej jest jak siedzę przy biurku przed kopmpem a on przednimi łapkami wlezie na mój brzuch a tył zostawi na biurku i baranki mi w brodę strzela :-).
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach
No chwilę mnie nie było a tu takie wieści !!!!!!!!!!
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Co do plam to ja mam je już dawno, to napewno od antykoncepci, wyszły mi jak pojechałam za granice na takie ostre słońce i od tej pory co lato je mam (
Wiecie co ja dziś to chyba się zajem na śmierć ciągle bym coś jadła !!!!!!!!!!! MASKRA !!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
mamina karierowiczka
Przeprowadzilam akcje depilacja przedporodowa...wyrywaczka..i mojego celulitu nie przebija chyba nikt. Jestem chodzacymi komorkami tluszczu....jutro samoopalaczem podrasuje zacelulitowane kolkowane nogi i rece, przymaskuje zylaki i swinski odcien bladej skory..jeszcze troche i bede znow soba. ....powiedzmy
Wiecie co i tak lubie byc w ciazy mimo posiadania arbuzowatego ciala w pomaranczowej skorceB-)
Wiecie co i tak lubie byc w ciazy mimo posiadania arbuzowatego ciala w pomaranczowej skorceB-)
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kurde mamina nawet mi nie wspominaj o celulicie tyle z nim walczyłam a teraz kużwa wyglądam jakby mi przeszczepili skórke z pomelo !!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę na siebie patrzeć