reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mój gin urlopuje na szczęście w tym tygodniu :tak: I mam nadzieję, że za chwilę nie pojedzie na kolejny urlop, bo on to lubi jeździć... :confused2:

AVO ale Cie ten gin załatwił :no: Nie dziwię się, że się wkurzyłaś... Ale może jeszcze uda Ci się szybciej rozpakować.
Dlatego ja tam nie wierzę w takie chodzenie do kogoś prywatnie, żeby później była gwarancja, że przyjmie poród. Bo to niestety nie pierwsza tego typu historia. Oni to jacyś niedomyślni są widocznie ;-)

Młodak tak mi się przypomniało a propo tych wędzonych łapek. Te co mi wtedy wysłałaś włożyłam do plastikowego pudełka i troszkę o nich zapomniałam, a jak mi się przypomniało to się okazało, że spleśniały :-( A Saba zjadła tylko kilka...

reklama
wedzone lapki?! FUUUUUJ :szok: lepiej pogadajmy o truskawkach :-)

u mnie tesciowa na pokladzie. umyla mi podlogi a teraz poszla na ogrod wycinac chaszcze. ale gada jak najeta :)
byle do jutra, maz wraca to ja troche zajmie. bo czuje sie osaczona

hatszept super że masz dostęp do tych farb z goldwela bo mają naprawdę super opinie. Ja na ostatnie koloryzacji u fryzjera byłam w lipcu, potem sama dwa razy nałożyłam Garniera i tak zeszłam do naturalnego koloru po 6 latach rozjaśniania, udało się bez dekoloryzacji i w tej chwili nie widać różnicy między odrostem a moimi naturalnymi włosami :-)

AVO z tym lekarzem twoim to dramat jakiś, nie dość że kasy tyle od ciebie wyciągnął, cc ustalił ci nie po twojej myśli to jeszcze cię wystawił
Szkoda gadać, przykro mi że musiałaś się przez niego denerwować

Waris a ja wczoraj o tobie myślałam, jak postępuje wasza budowa i widzę że pięknie prace idą skoro już więźba jest kładziona :tak: gratuluję i troszkę zazdroszczę ale wszystko przed nami ;-)
Życzę porodu przed 7 czerwca :-)

Czesc dziewczyny

Jak narazie to chyba same cesarki mamy, prawda?

No właśnie, ja czekam niecierpliwie na pierwszą opowieść z porodu naturalnego :sorry: Będzie co czytać, oj będzie :tak:

U mnie 14 kg in plus, rozstępów brak. Za to patrzeć na siebie nie mogę - gęba spuchnięta jak u rumburaka, bleeee.... i dostałam jakieś dziwne przebarwienia na twarzy w okolicach oczu, coś jakby cienie tylko tak dziwnie w kącikach .. czytałam, że to jakaś ciążowa "maska motyla" czy ki grzyb. Nie podoba mi się to, wyglądam jakbym się rozmazała albo niedomyła i żaden korektor w 100% nie chce tego zakryć :baffled:

Tialana ale w tym roku skończymy na dachu. Budowa ładnie idzie szkoda tylko że wraz z kasą ...

Iwon ze mną na sali w szpitalu leżała dziewczyna z hiperpigmentacją. Miała ciemniejszą skórę we wszystkich zgięciach, a pod pachami, na kolanach i na szyi wyglądała jakby była brudna - wyobraź sobie jaki to jest koszmar w lecie. Te przebarwienia znikają podobno w do 3 m-cy po porodzie - tak mi ona mówiła.

ja takie plamy mam ale na twarzy i sa to plamy od hormonów, jak jest już takie mocne słońce to mi wychodzą muszę używać filtu 50 i cały rok się pudruje :((, ciekawa jestem czy zejda mi po porodzie jak hormony sie ustatkują

Ale siE wkurwilam:( mam cc 8 czerwca i moj gin do ktorego jedzilsm przez cala warszawe i kupe kasy placilam - jest od 4 do 14 czerwca poza Warszawa!!!!!!!!! Nosz kur..... Poza tym szyjka 0,5 cm i 1 cm rozwarcia - moze nie dotrwam . Od poniedzialku mam sie seksic .....
A nie możecie już się zacząć seksić :) w końcu już jesteś na bezpiecznym etapie i jest szansa na załapanie się na doktorka.

Ja przebarwienia też na twarzy mam :/ i jak nigdy muszę używać wysokich filtrów.

a kurde mi się wydaje że się normuje bo 2 dni sa dobre a na 3 dzień zaś coś :), no a moja mała, ma mały brzuszek bo prawwie 3 tyg nizej niz powinna i waga też nie jest duza !!!

moja wazy w normie. Wiec tez specjalnych skoków na szczescie nie widac. Ale zobacze 30 maja na wizycie czy za duzo nie urosła.
Cukier po obiedzie 116 (paluszki rybne domowej roboty z frytkami i sałatka - maz gotował)

Apropo truskawek - z okazji imienin maz mi koszyczek kupil:) wiec kolacja zaplanowana. I dostałam wielki bukiet konwalii - uwielbiam

reklama
Aylin Wszystkiego Najlepszego!!!
Ja też wcinam truskawki :) a fryteczki też bym zjadła, ale mogę zapomnieć :) Konwalie zazdroszcze :)

Do góry