reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Ja tez nie amm jeszcze kupionego cyckonika do karmienia bo kurde mi w ogole cycki nie urosly i nie wiem co robic jaki kupic ??!!! podobno nawet po porodzie o 2 rozmiary mi sie moga powiekszyc i teraz nie wiem co robic
Aga wspolczuje tego ciśnienia
Aga wspolczuje tego ciśnienia
Dzień dobry! :-)
Widzę, że grono nam się powiększa
Aylin weszłaś na Śnieżkę w 9 miesiącu ciąży?! Szacun!!!
Ja nieponarzekam razem z Tobą. ;-) Upały mnie co prawda dobijają, ale nie czuję się jakbym się sypała, jak większość tu obecnych ;-)
Młodak i jak poszło z ginem w sprawie tabletek na zatrzymanie laktacji? Bo jakby co to ja też mogę Ci jedno opakowanie bromka odstąpić.
Jeśli chodzi o wagę to ja mam jakieś 13kg na plusie i chyba już nie tyję :-)
Widzę, że grono nam się powiększa
Aylin weszłaś na Śnieżkę w 9 miesiącu ciąży?! Szacun!!!
Ja nieponarzekam razem z Tobą. ;-) Upały mnie co prawda dobijają, ale nie czuję się jakbym się sypała, jak większość tu obecnych ;-)
Młodak i jak poszło z ginem w sprawie tabletek na zatrzymanie laktacji? Bo jakby co to ja też mogę Ci jedno opakowanie bromka odstąpić.
Jeśli chodzi o wagę to ja mam jakieś 13kg na plusie i chyba już nie tyję :-)
zaza26
Fanka BB :)
Hej
wczorajsza podróż jakoś porodu nie wywołała więc może uda mi się dotrwać do przyjazdu m (jeszcze tydzień)
Witam nowe mamusie czerwcowe!!!
Jakiś jasnowidz ze mnie, bo pisałam wczoraj, że Kamila w ten dzień urodzi i proszę - urodziła
Czy Blond coś pisała, że jej chłop w domu będzie, bo się nic nie odzywa chyba już kilka dni...
wczorajsza podróż jakoś porodu nie wywołała więc może uda mi się dotrwać do przyjazdu m (jeszcze tydzień)
Witam nowe mamusie czerwcowe!!!
Jakiś jasnowidz ze mnie, bo pisałam wczoraj, że Kamila w ten dzień urodzi i proszę - urodziła
Czy Blond coś pisała, że jej chłop w domu będzie, bo się nic nie odzywa chyba już kilka dni...
ja optymistycznie liczę na 10kg w dół po porodziehehehe ja mam 17 w porywach do 18 a w grudniu koscielny musze ważyć chociaż 65kg... a waże 82..... sądzę że po porodzie od razu nam po 5 poleci
Dziewczyny - słuchacie Eski Rock?!?!?!
Mój mąż dziś na samym początku NRD wygrał 3 dniową wejściówkę na Ursynalia!!!
Ale mu dobrze, będzie Limp Bizkit, Nightwish, Slayer, Oedipus, Noko, Luxtorpeda i w ogóle mnóstwo mnóstwo dobrej rockowej muzyki!!!!
/QUOTE]
ech widziałam reklamy... zazdroszczę, zwlaszcza Limp Bizkit - moja ukochana kapela z czasów liceum
nie jesteś sama, przed porodem miałam takie malusie 75B, teraz mam pełne B, nic poza tym, ale do karmienia optymistycznie zakupiłam 80Cu mnie to cycki moze ze 200 gram waza obydwa na raz... nie wiem czy ktorakolwiek z was ma takie male piersi, normalnie to nosze 75A, zawsze usztywniane bo miekkie mi sa za duze wszystkie, a staniki do karmienia kupilam najmniejsze dostepne 75B i mam w tych namiotach luz!!! no ale jak mleko wjedzie po porodzie to moze wskocza na B w koncu.
katrina czyli USG chyba udane? pewnie nie masz zamiaru dotrwać do następnego? ;-)
gkvip2505 super, że się odezwałaś, coś twoja Mia nie spieszy się na drugą stronę
Nanu cały czas myślami z Tobą...
buziak powodzenia na wizycie!!!
kciuki za resztę wizytujących, szpitalnych, mogących urodzić w każdej chwili, chcących urodzić i w ogóle to już chyba za wszystkie bo nie znamy dnia ani godziny ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My też mamy 12 rocznicę ślubu Z tym, że trzecią.Ja i moja siostra bylysmy 2 tygodnie po terminie wiec jakby moja zdecydowala sie tam jeszcze posiedziec to moze rodzica zrobic prezent na 2 rocznice Slubu 12 czerwca
Mam podobnie.Ja tez nie amm jeszcze kupionego cyckonika do karmienia bo kurde mi w ogole cycki nie urosly i nie wiem co robic jaki kupic ??!!! podobno nawet po porodzie o 2 rozmiary mi sie moga powiekszyc i teraz nie wiem co robic
Ale najlepsze jest to, że cyce urosły max 1 rozmiar, a wyskoczyło mi na nich kilka rozstępów!
tialana
Witam w kolejny upalny dzień
AVO córcia już ma całkiem ładna wagę
Abiga, Bąblik, Papitkaa witajcie miłe jak nas przybywa
josie ten gość od schodów jakiś nie poważny, jakim prawem pociął tą płytę? powinien ją teraz odkupić FACHOWIEC naprawdę przez duże "F"
buziak z twojej rozpiski wynika że moja monstrualna dupa i uda jak kłody to nie cały kilogram dodatkowego tłuszczu, w życiu w to nie uwierzę Na plusie mam jakieś 9-11 kg, zależy od dnia, a z tego ma wrażenie 3/4 to mój tyłek i udziska :-(
Wyjazd chłopaków potraktuj jak ich wakacje a swoją drogą ciekawa jestem reakcji chłopców jak zobaczą mamę z "brzuszkiem" na rękach, mam nadzieję że zdasz nam relację bo przypuszczam że może być godna uwagi ;-)
Aylin powodzenia na ktg
katrina115 fajnie że wszystko ok no i życzę kolejnego spotkania już w szpitalu
gkvip2505 fajnie że nadal jesteście w dwupaku i znowu z nami, trzymam kciuki żebyście jeszcze co najmniej ten tydzień trzymali się razem z maleństwem
Papitkaa nie chciałabym gasić twojego entuzjazmu ale mnie takie luźne i częste 2 doświadczają już od dwóch tygodni ale jak wiadomo u ciebie może to być oznaka szybkiego rozwiązania a u mnie nie
hatszept moja gin tez zawsze po badaniu mówi że może wystąpić krwawienie i ostatnie sprawdzanie szyki też było bolesne i nieprzyjemne a jest naprawdę delikatna pod tym względem ale jeżeli czujesz jakiś niepokój to może podjedź na IP i będziesz spokojniejsza
Lena super że już jesteście w domku, trzymajcie się jeszcze troszkę
Ja po ostatnich dwóch dniach stwierdzam że mimo moich skurczy, bóli, luźnych 2 i teoretycznie pierwszych objawów nadchodzącego porodu, przenoszę dzidzie. Po dwóch tygodniach skurcze przestały już robić na mnie wrażenie, przed wczoraj przemeblowałam troszkę pokój, wyniosłam dywan, po przesuwałam meble, wymyłam podłogi i nic. Wczoraj spędziłam pół dnia na budowie, zrobiłam mnóstwo kilometrów chodząc w tą i spowrotem i dalej nic tak więc zaczynam się nastawiać że 4.06 jeszcze odwiedzę ginkę w gabinecie
A i muszę się pochwalić mamy wylane stropy na piwnicy nasz domek nabiera kształtu
Dobrego dzionka kobitki
AVO córcia już ma całkiem ładna wagę
Abiga, Bąblik, Papitkaa witajcie miłe jak nas przybywa
josie ten gość od schodów jakiś nie poważny, jakim prawem pociął tą płytę? powinien ją teraz odkupić FACHOWIEC naprawdę przez duże "F"
buziak z twojej rozpiski wynika że moja monstrualna dupa i uda jak kłody to nie cały kilogram dodatkowego tłuszczu, w życiu w to nie uwierzę Na plusie mam jakieś 9-11 kg, zależy od dnia, a z tego ma wrażenie 3/4 to mój tyłek i udziska :-(
Wyjazd chłopaków potraktuj jak ich wakacje a swoją drogą ciekawa jestem reakcji chłopców jak zobaczą mamę z "brzuszkiem" na rękach, mam nadzieję że zdasz nam relację bo przypuszczam że może być godna uwagi ;-)
Aylin powodzenia na ktg
katrina115 fajnie że wszystko ok no i życzę kolejnego spotkania już w szpitalu
gkvip2505 fajnie że nadal jesteście w dwupaku i znowu z nami, trzymam kciuki żebyście jeszcze co najmniej ten tydzień trzymali się razem z maleństwem
Papitkaa nie chciałabym gasić twojego entuzjazmu ale mnie takie luźne i częste 2 doświadczają już od dwóch tygodni ale jak wiadomo u ciebie może to być oznaka szybkiego rozwiązania a u mnie nie
hatszept moja gin tez zawsze po badaniu mówi że może wystąpić krwawienie i ostatnie sprawdzanie szyki też było bolesne i nieprzyjemne a jest naprawdę delikatna pod tym względem ale jeżeli czujesz jakiś niepokój to może podjedź na IP i będziesz spokojniejsza
Lena super że już jesteście w domku, trzymajcie się jeszcze troszkę
Ja po ostatnich dwóch dniach stwierdzam że mimo moich skurczy, bóli, luźnych 2 i teoretycznie pierwszych objawów nadchodzącego porodu, przenoszę dzidzie. Po dwóch tygodniach skurcze przestały już robić na mnie wrażenie, przed wczoraj przemeblowałam troszkę pokój, wyniosłam dywan, po przesuwałam meble, wymyłam podłogi i nic. Wczoraj spędziłam pół dnia na budowie, zrobiłam mnóstwo kilometrów chodząc w tą i spowrotem i dalej nic tak więc zaczynam się nastawiać że 4.06 jeszcze odwiedzę ginkę w gabinecie
A i muszę się pochwalić mamy wylane stropy na piwnicy nasz domek nabiera kształtu
Dobrego dzionka kobitki
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej dziewczynki!
No nie można was opuścić nawet na jeden dzień, wchodzę i czytam, że Kamila urodziła! :-) Qrcze, żałuję że to przegapiłam ...
Ja od kilku dni nie mam na nic czasu, bo muszę jeździć na parę godzin do pracy - jest nowa osoba która ma mnie zastąpić i poproszono mnie, żebym ją wdrożyła na ile się da, bo zaczyna 1 czerwca. Dzisiaj już chyba ostatni dzień. A męczę się masakrycznie, bo upał i mam nadal mega obrzęki na nogach. Wczoraj pootwierałam w domu wszystkie okna i zrobiłam przewiew
Miałam dzisiaj szalony sen - szłam przez las z koleżanką i spotkałyśmy dzika, który nas gonił. Zaczęłyśmy uciekać i biegłam tak chyba z 1km. Potem wzystko mnie mega bolało i zdałam sobie sprawę, że mogę przez to wcześniej urodzić. Normalnie we śnie czułam ten ból. Jak się obudziłam okazało się, że boli mnie brzuch i plecy. Przeszło jak wstałam....
Lecę poczytać, coi u Was
No nie można was opuścić nawet na jeden dzień, wchodzę i czytam, że Kamila urodziła! :-) Qrcze, żałuję że to przegapiłam ...
Ja od kilku dni nie mam na nic czasu, bo muszę jeździć na parę godzin do pracy - jest nowa osoba która ma mnie zastąpić i poproszono mnie, żebym ją wdrożyła na ile się da, bo zaczyna 1 czerwca. Dzisiaj już chyba ostatni dzień. A męczę się masakrycznie, bo upał i mam nadal mega obrzęki na nogach. Wczoraj pootwierałam w domu wszystkie okna i zrobiłam przewiew
Miałam dzisiaj szalony sen - szłam przez las z koleżanką i spotkałyśmy dzika, który nas gonił. Zaczęłyśmy uciekać i biegłam tak chyba z 1km. Potem wzystko mnie mega bolało i zdałam sobie sprawę, że mogę przez to wcześniej urodzić. Normalnie we śnie czułam ten ból. Jak się obudziłam okazało się, że boli mnie brzuch i plecy. Przeszło jak wstałam....
Lecę poczytać, coi u Was
veritaserum71
Dzień dobry :-)
Dopiero wstałam. Noc ciężka, ale od 4 rano luzik :-) powietrze rześkie, w końcu było czym oddychać
Zaraz jadę na ktg, zobaczymy...
Pozdrawiam serdecznie :-):-)
Dopiero wstałam. Noc ciężka, ale od 4 rano luzik :-) powietrze rześkie, w końcu było czym oddychać
Zaraz jadę na ktg, zobaczymy...
Pozdrawiam serdecznie :-):-)
reklama
ja też chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą:-) dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!