reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i wracajcie z dobrymi nowinkami :tak::-)

A ja uciekam pod prysznic, pozniej zajrze i zapytam co na obiad bo nie mam weny na dzis.....

reklama
Ja tez nie amm jeszcze kupionego cyckonika do karmienia bo kurde mi w ogole cycki nie urosly i nie wiem co robic jaki kupic ??!!! podobno nawet po porodzie o 2 rozmiary mi sie moga powiekszyc i teraz nie wiem co robic :eek:

Aga wspolczuje tego ciśnienia :szok:

Dzień dobry! :-)

Widzę, że grono nam się powiększa :tak:

Aylin weszłaś na Śnieżkę w 9 miesiącu ciąży?! :szok: Szacun!!!:tak:
Ja nieponarzekam razem z Tobą. ;-) Upały mnie co prawda dobijają, ale nie czuję się jakbym się sypała, jak większość tu obecnych ;-)

Młodak i jak poszło z ginem w sprawie tabletek na zatrzymanie laktacji? Bo jakby co to ja też mogę Ci jedno opakowanie bromka odstąpić.

Jeśli chodzi o wagę to ja mam jakieś 13kg na plusie i chyba już nie tyję :-)

Hej

wczorajsza podróż jakoś porodu nie wywołała:-D więc może uda mi się dotrwać do przyjazdu m (jeszcze tydzień) :-D

Witam nowe mamusie czerwcowe!!!

Jakiś jasnowidz ze mnie, bo pisałam wczoraj, że Kamila w ten dzień urodzi i proszę - urodziła :-D

Czy Blond coś pisała, że jej chłop w domu będzie, bo się nic nie odzywa chyba już kilka dni...

hehehe ja mam 17 w porywach do 18:-D a w grudniu koscielny:-D musze ważyć chociaż 65kg... a waże 82..... sądzę że po porodzie od razu nam po 5 poleci:-D:rofl2:
ja optymistycznie liczę na 10kg w dół po porodzie:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny - słuchacie Eski Rock?!?!?!
Mój mąż dziś na samym początku NRD wygrał 3 dniową wejściówkę na Ursynalia!!! :-D:-D:-D:-D
Ale mu dobrze, będzie Limp Bizkit, Nightwish, Slayer, Oedipus, Noko, Luxtorpeda i w ogóle mnóstwo mnóstwo dobrej rockowej muzyki!!!!
/QUOTE]
ech widziałam reklamy... zazdroszczę, zwlaszcza Limp Bizkit - moja ukochana kapela z czasów liceum

u mnie to cycki moze ze 200 gram waza obydwa na raz... nie wiem czy ktorakolwiek z was ma takie male piersi, normalnie to nosze 75A, zawsze usztywniane bo miekkie mi sa za duze wszystkie, a staniki do karmienia kupilam najmniejsze dostepne 75B i mam w tych namiotach luz!!! no ale jak mleko wjedzie po porodzie to moze wskocza na B w koncu.
nie jesteś sama, przed porodem miałam takie malusie 75B, teraz mam pełne B, nic poza tym, ale do karmienia optymistycznie zakupiłam 80C:-D

katrina czyli USG chyba udane? pewnie nie masz zamiaru dotrwać do następnego? ;-)

gkvip2505 super, że się odezwałaś, coś twoja Mia nie spieszy się na drugą stronę

Nanu cały czas myślami z Tobą...

buziak powodzenia na wizycie!!!

kciuki za resztę wizytujących, szpitalnych, mogących urodzić w każdej chwili, chcących urodzić i w ogóle to już chyba za wszystkie bo nie znamy dnia ani godziny ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam.

Buziak trzymam kciuki i odezwij się

Aga nie za wesoło z tym twoim ciśnieniem

&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze badania
Ja odbieram dzisiaj wyniki z badania na paciorkowca

Ja i moja siostra bylysmy 2 tygodnie po terminie wiec jakby moja zdecydowala sie tam jeszcze posiedziec to moze rodzica zrobic prezent na 2 rocznice Slubu 12 czerwca :-D
My też mamy 12 rocznicę ślubu :tak: Z tym, że trzecią.

Ja tez nie amm jeszcze kupionego cyckonika do karmienia bo kurde mi w ogole cycki nie urosly i nie wiem co robic jaki kupic ??!!! podobno nawet po porodzie o 2 rozmiary mi sie moga powiekszyc i teraz nie wiem co robic :eek:
Mam podobnie. :sorry:
Ale najlepsze jest to, że cyce urosły max 1 rozmiar, a wyskoczyło mi na nich kilka rozstępów! :szok:

Witam w kolejny upalny dzień

AVO córcia już ma całkiem ładna wagę :tak:

Abiga, Bąblik, Papitkaa witajcie :biggrin2: miłe jak nas przybywa

josie
ten gość od schodów jakiś nie poważny, jakim prawem pociął tą płytę? powinien ją teraz odkupić :szok: FACHOWIEC naprawdę przez duże "F"

buziak
z twojej rozpiski wynika że moja monstrualna dupa i uda jak kłody to nie cały kilogram dodatkowego tłuszczu, w życiu w to nie uwierzę :no: Na plusie mam jakieś 9-11 kg, zależy od dnia, a z tego ma wrażenie 3/4 to mój tyłek i udziska :-(
Wyjazd chłopaków potraktuj jak ich wakacje a swoją drogą ciekawa jestem reakcji chłopców jak zobaczą mamę z "brzuszkiem" na rękach, mam nadzieję że zdasz nam relację bo przypuszczam że może być godna uwagi ;-)

Aylin powodzenia na ktg

katrina115 fajnie że wszystko ok :tak: no i życzę kolejnego spotkania już w szpitalu

gkvip2505 fajnie że nadal jesteście w dwupaku i znowu z nami, trzymam kciuki żebyście jeszcze co najmniej ten tydzień trzymali się razem z maleństwem :tak:

Papitkaa nie chciałabym gasić twojego entuzjazmu ale mnie takie luźne i częste 2 doświadczają już od dwóch tygodni ale jak wiadomo u ciebie może to być oznaka szybkiego rozwiązania a u mnie nie

hatszept moja gin tez zawsze po badaniu mówi że może wystąpić krwawienie i ostatnie sprawdzanie szyki też było bolesne i nieprzyjemne a jest naprawdę delikatna pod tym względem ale jeżeli czujesz jakiś niepokój to może podjedź na IP i będziesz spokojniejsza

Lena
super że już jesteście w domku, trzymajcie się jeszcze troszkę

Ja po ostatnich dwóch dniach stwierdzam że mimo moich skurczy, bóli, luźnych 2 i teoretycznie pierwszych objawów nadchodzącego porodu, przenoszę dzidzie. Po dwóch tygodniach skurcze przestały już robić na mnie wrażenie, przed wczoraj przemeblowałam troszkę pokój, wyniosłam dywan, po przesuwałam meble, wymyłam podłogi i nic. Wczoraj spędziłam pół dnia na budowie, zrobiłam mnóstwo kilometrów chodząc w tą i spowrotem i dalej nic tak więc zaczynam się nastawiać że 4.06 jeszcze odwiedzę ginkę w gabinecie

A i muszę się pochwalić :tak: mamy wylane stropy na piwnicy :biggrin2: nasz domek nabiera kształtu :tak:

Dobrego dzionka kobitki

Hej dziewczynki! :)

No nie można was opuścić nawet na jeden dzień, wchodzę i czytam, że Kamila urodziła! :rofl2::-) Qrcze, żałuję że to przegapiłam ...

Ja od kilku dni nie mam na nic czasu, bo muszę jeździć na parę godzin do pracy - jest nowa osoba która ma mnie zastąpić i poproszono mnie, żebym ją wdrożyła na ile się da, bo zaczyna 1 czerwca. Dzisiaj już chyba ostatni dzień. A męczę się masakrycznie, bo upał i mam nadal mega obrzęki na nogach. Wczoraj pootwierałam w domu wszystkie okna i zrobiłam przewiew :cool2:

Miałam dzisiaj szalony sen - szłam przez las z koleżanką i spotkałyśmy dzika, który nas gonił. Zaczęłyśmy uciekać i biegłam tak chyba z 1km. Potem wzystko mnie mega bolało i zdałam sobie sprawę, że mogę przez to wcześniej urodzić. Normalnie we śnie czułam ten ból. Jak się obudziłam okazało się, że boli mnie brzuch i plecy. Przeszło jak wstałam....

Lecę poczytać, coi u Was :happy:

Dzień dobry :-)

Dopiero wstałam. Noc ciężka, ale od 4 rano luzik :-) powietrze rześkie, w końcu było czym oddychać :tak:

Zaraz jadę na ktg, zobaczymy...

Pozdrawiam serdecznie :-):-)

reklama
ja też chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła:-D bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą:-) dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię:-p małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity:-D a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni:-p kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Do góry