reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Esperanza mam nadzieje z emasz inna skore niz ja i omina cie rozstepy, u mnie wyszly takie male tydzien temu:angry::angry::angry: na boczkach, cholera a tez myslalam ze sie upiecze i obedzie bez tych cudnych medali ciazowych, wygladaja jak male siniaczki... hmmm co do pytajacych i wydzwaniajacych to u mnie to samo, ciagle cos a u mnie cisza.... chyba
No i musze sie pochwalic ze w koncu zauwazylam ze leci mi siara z cyckow, juz sie balam ze tam nie ma nic... bo rozmiar nic mi sie nie zmienil...

Ja Was pociesze, ja mam juz od dawno swoja wage sprzed ciazy :tak:
No ale fakt, ja mialam o wiele mniej do nadrobienia ;-):tak:
Zas z tym karmieniem i spadkiem wagi to baaaaaaaaaaaardzo przereklamowane :no: co prawda nie karmie a poki co odciagam, ale po takiej 30-40minutowej sesji to bym konia z kopytami wciagnela :-D
Normalnie wychodze z pokoiku i szukam czegokolwiek co sie rusza lub mozna pogryzc ;-)

Buziak i jak tammmmmmmmmmmm?

u mnie nadal + 14 i jak narazie nie ma rozstępów, zobaczymy co będzie dalej nioo i z cycków dalej nic nie leci, bola jak cholera ale nic a nic nie cieknie

Hej

gkvip2505 super, że się odezwałaś, coś twoja Mia nie spieszy się na drugą stronę

No wlasnie MIA sie spieszy tyle ze lekarze ja powstrzymuja i to jak na razie skutecznie :tak:

Witam

buziak
z twojej rozpiski wynika że moja monstrualna dupa i uda jak kłody to nie cały kilogram dodatkowego tłuszczu, w życiu w to nie uwierzę :no: Na plusie mam jakieś 9-11 kg, zależy od dnia, a z tego ma wrażenie 3/4 to mój tyłek i udziska
hahahahahah:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzień dobry :-)

Dopiero wstałam. Noc ciężka, ale od 4 rano luzik :-) powietrze rześkie, w końcu było czym oddychać :tak:

Zaraz jadę na ktg, zobaczymy...

Pozdrawiam serdecznie :-):-)
kciukasy za ktg

ja też chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła:-D bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą:-) dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię:-p małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity:-D a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni:-p kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

No to spec z niego jak z koziej dupy traba:-D
Papitkaa z brakiem wody to faktycznie nie zbyt ciekawie, mam nadzieje że skończą zanim maluszek przyjdzie an świat

Odebrałam 3 telefony z pytaniem jak się mam i czy aby się nie zaczyna :baffled: pojeździłam wózkiem po strychu ;-) a teraz idę stopy wymoczyć bo po wczorajszym chodzeniu na bosaka na budowie, mimo wieczornego szorowania, bez zawahania przyjęto by mnie do plemienia czarnych stóp ale nie wiem czy na porodówkach takie są ;-)
Dobre :-D

Jezuuuu ile postów od wczoraj naprodukowałyście!! Nie do nadrobienia:-)

Widziałam, że była dyskusja na temat tego co ile waży w ciele kobiety. Ja mam juz 14,5 na plusie i mam nadzieje, że z 10 kg to spada w tydzień po porodzie!. Ale to chyba indywidualna sprawa. Ale co tam. Kilogramy łatwo zrzucić - ja się jaram, że nadal zero rozstępów:-D Oby tak dalej.

Dzis mam wizytę i USG więc trzymajcie kciuki!
Idę sobie tez trochę poćwiczyć, bo czuję, że mnie stawy bolą.

No i witam nowe dziewczyny na forum!!
Kciukasy za wizyte:tak:

A u nas dalej bez zmian ale za to nocka super spalam jak zabita I tylko raz bylo siusiu :)
Nic ciekawego wplanach na dzisiaj nie mam a ze pogoda jest super to pewnie zalicze lezakowanie w ogrodku.
Milego dzionka kobitki

podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

U nas podobnie. Ale co się dziwić - jak robiliśmy remont to pod podłogą znaleźliśmy buteleczkę po "pani walewskiej" :-D

witajcie czwartkowo,

Zaza - pewnie, że wolałabym nie doczekać kolejnego USG, ale nie ode mnie to zależy,

U nas od wczoraj niespodziewanie lato zawitało, bardzo mnie to cieszy, bo juz mamy dość zimna, deszczu i wiatrów, tylko troszkę ciężko sie zaczęło robić z tymi kilogramami do dźwigania, może dzieć się szybciej zdecyduje dzięki temu????!!!!

hej ;-)

Witam nowe mamusie :-)

Dobrzze, że u Was wszystko ok :tak:. Trzymam kciuki za dzisiejsze badania / wizyty.

Było o piersiach - ja miałam i mam 80B. W ciąży ani podczas karmienia chłopaków cycki mi w ogóle nie urosły ;-). Do szpitala zatem zakupiłam taki sam rozmiar.

Dzisiaj mam wielkie plany :happy:. Zobaczymy jak się dzień zakończy...
W każdym bądź razie miłego popołudnia!

Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie troszkę, bo Julek jest strasznie zajmujący...
Widzę, że zaczęły się porody na dobre- SUPER- już niedługo zmienią się tematy na bardziej dla mnie zajmujące:-D
Trzymam kciuki za wizyty i z niecierpliwością oczekuje na wieści o nowych dzieciaczkach, oczywiście o tych czasowych po 38tc...

reklama
Czesc dziewczyny

Ja dzis ostatni raz sie wyspalam. Wstalam o 10.15. posprzatalam, poprasowalam i spakowalam ostatnie rzeczy do torby.
Chyba juz jestem gotowa.
Biore jutro laptopa ze soba wiec wieczorem postaram sie napisac co u nas slychac.:szok: Oj boje sie coraz bardziej.

Jak narazie to chyba same cesarki mamy, prawda?

Do góry