reklama
Witam i ja
Własnie skonczyl sie ostatni weekend we troje. Z jednej strony sie ciesze, ze to juz ale z drugiej... mam tyle obaw jak to bedzie....
Tak mnie jakos refleksje ostatnio nachodza.
A moj maz juz zorganizowal pępkowe na piatkowy wieczór
Współczuje Wam swędzawki, bo ja tak mam ale na łydkach,swedzi jak cholera. Az mi sie strupki porobily.
Własnie skonczyl sie ostatni weekend we troje. Z jednej strony sie ciesze, ze to juz ale z drugiej... mam tyle obaw jak to bedzie....
Tak mnie jakos refleksje ostatnio nachodza.
A moj maz juz zorganizowal pępkowe na piatkowy wieczór
Współczuje Wam swędzawki, bo ja tak mam ale na łydkach,swedzi jak cholera. Az mi sie strupki porobily.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja strasznie się wkurzam, że nie mam zadnych skurczy,, normalnie cisza ! chciala bym miec bo przynajmniej wiedziala bym ze costam sie juz powoli zaczyna dziac
tialana
Fanka BB :)
Witam po weekendzie
Dla mnie dziś jest za gorąco, stopy mi już spuchły bardziej odpowiadała mi temperatura w ubiegłym tygodniu
m@dz1@ i jak u was?
klusiaM wyniki badań zabierze te najświeższe i wydruk z usg raczej też, ja mam spakowaną grupę krwi (oryginał), wszystkie toskoplazmozy i tego typu i ostatnią morfologię i mocz
Sunshine6 ja miałam podobne odczucia przez gazy, które nagromadziły mi się w jelitach a nie mogły sobie znaleźć ujścia, po kilku takich akcjach nie jem już nic co mogłoby wywoływać pierdziochy
december trzymam kciuki za wizytę, daj znać co lekarz powiedział
alijenka zdrówka życzę
KamilaLublin powodzenia u lekarza
hatszept ja nie mam swojej położnej, liczę na personel szpitala kt óry jest całkiem fajny
Lena mocno trzymam kciuki
W temacie truskawkowym to ja mam pełny ogródek krzaczków, pięknie kwitną więc zapowiada się dobry sezon truskawkowy ale mnie on chyba w tym roku nie będzie dotyczyć
Dobrego dzionka kobitki
Dla mnie dziś jest za gorąco, stopy mi już spuchły bardziej odpowiadała mi temperatura w ubiegłym tygodniu
m@dz1@ i jak u was?
klusiaM wyniki badań zabierze te najświeższe i wydruk z usg raczej też, ja mam spakowaną grupę krwi (oryginał), wszystkie toskoplazmozy i tego typu i ostatnią morfologię i mocz
Sunshine6 ja miałam podobne odczucia przez gazy, które nagromadziły mi się w jelitach a nie mogły sobie znaleźć ujścia, po kilku takich akcjach nie jem już nic co mogłoby wywoływać pierdziochy
december trzymam kciuki za wizytę, daj znać co lekarz powiedział
alijenka zdrówka życzę
KamilaLublin powodzenia u lekarza
hatszept ja nie mam swojej położnej, liczę na personel szpitala kt óry jest całkiem fajny
Lena mocno trzymam kciuki
W temacie truskawkowym to ja mam pełny ogródek krzaczków, pięknie kwitną więc zapowiada się dobry sezon truskawkowy ale mnie on chyba w tym roku nie będzie dotyczyć
Dobrego dzionka kobitki
Mlodak polozna nam mowila na sr zeby zwracac uwage jak zalacza sie taki wicie gniazdka, sprzatanko i tyyyle energii to moze oznaczac porod;-);-);-) ja tam wyczekuje na taki dzien hihi bo u mnie syf jak ta lala, a zeby sie zebrac za to to nieeee
klusiaM
Witam dziewczynki,
Wpadłam na chwile do domu zjeść śniadanie, bo byłam na pobraniu.
Od rana jestem jakaś wściekła.
Rano pożarłam się z T, ze syn znowu nas uspokajał.
Potem jak zobaczyłam rachunek w Rossmanie, to mało zawału nie dostałam.
Ponad 170zł, i za co???
Zaszłam na plac zabaw po klucze do teściowej, a ta, czy idę do sklepu. Ja że jak odpocznę, a ona, że będzie szła o 1....no dzięki wielkie, się zajęła wnuczkiem... Ona wiecznie ma coś, Ważne sprawy! Dziś będą liczniki sprawdzać. No jakby nie można było podac inaczej. Niech jedzie i mnie nie wk....
Połozna stwierdziła, że brzuch mi się opuścił...
Nie idę na żadne zakupy, idę spać. Olać wszystko...:-(
Wpadłam na chwile do domu zjeść śniadanie, bo byłam na pobraniu.
Od rana jestem jakaś wściekła.
Rano pożarłam się z T, ze syn znowu nas uspokajał.
Potem jak zobaczyłam rachunek w Rossmanie, to mało zawału nie dostałam.
Ponad 170zł, i za co???
Zaszłam na plac zabaw po klucze do teściowej, a ta, czy idę do sklepu. Ja że jak odpocznę, a ona, że będzie szła o 1....no dzięki wielkie, się zajęła wnuczkiem... Ona wiecznie ma coś, Ważne sprawy! Dziś będą liczniki sprawdzać. No jakby nie można było podac inaczej. Niech jedzie i mnie nie wk....
Połozna stwierdziła, że brzuch mi się opuścił...
Nie idę na żadne zakupy, idę spać. Olać wszystko...:-(
a ja strasznie się wkurzam, że nie mam zadnych skurczy,, normalnie cisza ! chciala bym miec bo przynajmniej wiedziala bym ze costam sie juz powoli zaczyna dziac
Coś tam się zaczyna dziać? Ja już wiem, że żadne skurcze, które do tej pory miałam nic nie dały!
Ale podejrzewam, że u tych, które mają taką ciszę to potem idzie migiem! Moja koleżanka do 39 tyg nie miała nic - nawet skurczy B.H. - A urodziła migiem właśnie w dniu pełnych 39 tyg.
Ja właśnie posprzątałam odkurzaczem, pranie się pierze, zaraz umyję podłogę i później powieszę pranie!
Ruda jak tam po globulce? Ile ich masz brać i w jakiej częstotliwości?
Magda jak tam?
december
no ja już po -opisałąm w wątku wizytowym. Generalnie przekaz jest taki, że nie znamy dnia ani godziny Młodego główkę już lekarz łatwo wyczuł przy badaniu szyjki.
Wyć mi się chce gdy patrzę na dom. Chcę posprzątać po tym cekolowaniu ale nie mam siły. Podłoga wygląda jak po wojnie, meble stoją w dziwnych miejsach i wszędzie jest mnóstwo pyłu. A ja bym najchętniej spała...
Dzieki za trzymanie kciuków Teraz w czwartek USG a później to będzie problem bo mój wspaniały dżin się żeni i wyjeżdża w podróż poślubną
Wyć mi się chce gdy patrzę na dom. Chcę posprzątać po tym cekolowaniu ale nie mam siły. Podłoga wygląda jak po wojnie, meble stoją w dziwnych miejsach i wszędzie jest mnóstwo pyłu. A ja bym najchętniej spała...
Dzieki za trzymanie kciuków Teraz w czwartek USG a później to będzie problem bo mój wspaniały dżin się żeni i wyjeżdża w podróż poślubną
Ruda1979
BMR mam brać co 12 godzin.A na razie...czy ja wiem,mam takie uczucie jakby mi ktoś obręcz dookoła brzucha założył i ściska,ale w sumie nic poza tym `
miałam dziś kontrole z socjalki,jakie mamy warunki,ile pokoi itd.
A u nas oczywiście - jak w każdy poniedziałek-dom przewrócony do góry nogami;-)Ale pani bardzo mila, pogadała, wypiła kawusie, napisała w dokumentach,ze pięknie - ładnie i poszła!
miałam dziś kontrole z socjalki,jakie mamy warunki,ile pokoi itd.
A u nas oczywiście - jak w każdy poniedziałek-dom przewrócony do góry nogami;-)Ale pani bardzo mila, pogadała, wypiła kawusie, napisała w dokumentach,ze pięknie - ładnie i poszła!
reklama
MsMickey
Alijenka też miałam takie suche dłonie aż się bałam, ze to grzyb. Pomógł biały jeleń mydło do rąk i cetaphil krem. Smarowalam ręce i twarz i jest superowy :-)