reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kurcze ja tez od kilku tyg nastawiam sie ze to moze juz tuz tuz.... brzuszek mi sie stawia jak glupi, jest ciagle twardy, maly wygina smialo cialo tak ze az mnie mdli i szaaaa i nic, w nocy juz sobie wkrecam jak mnie cos zakluje ze moze juz, czasem jajniki mnie pobolewaja jak na okresik, ale szyjka twarda dosc dluga i zamknieta... cholercia, taki nasz los Kamila, ja tez czuje ze dziewczyny bez zadnych objawow jak nam sie zaczna sypac a my urodzimy na gwiazdke...:wściekła/y::wściekła/y: juz z pelnym uzebieniem dzieci hi

reklama
Kurcze ja tez od kilku tyg nastawiam sie ze to moze juz tuz tuz.... brzuszek mi sie stawia jak glupi, jest ciagle twardy, maly wygina smialo cialo tak ze az mnie mdli i szaaaa i nic, w nocy juz sobie wkrecam jak mnie cos zakluje ze moze juz, czasem jajniki mnie pobolewaja jak na okresik, ale szyjka twarda dosc dluga i zamknieta... cholercia, taki nasz los Kamila, ja tez czuje ze dziewczyny bez zadnych objawow jak nam sie zaczna sypac a my urodzimy na gwiazdke...:wściekła/y::wściekła/y: juz z pelnym uzebieniem dzieci hi

haha:-D ja też mam już takie wizje co do naszych porodów :-D

sunshine - sprobuj soku z kapusty kiszonej a jak nie zadziala i nic nie wylezie:-pto jedz do szpitala bo moga to byc bole pate a nie problemy z klocuszkiem;-). Ja tak mialam:tak:
Juz mi przeszlo a wlasciwie wyszlo :-D ciezko bylo ale po strachu. Dzia.

dzień dobry - mam wizytę przed 10 rano. Może się wyjaśni ta koszmarna opuchlizna stóp i kostek....
Miłego dnia wszystkim! :)
Powodzenia na wizycie i z checia tez sie dowiem o co chodzi z tym puchnieciem. Niby wiem, ze to normalne w ostatnim stadium ciazy ale polozna mnie nastraszyla bo kazala obserwowac opuchlizne i jak sie zwiekszy to jechac do szpitala...:-:)szok:

też w końcu zaznaczyłam pępek na ścianie i jak wczoraj sprawdzałam to w ciągu tyg obniżył się o 2,5cm

to dużo czy mało?
Czemu wczesniej o tym nie pomyslalam :confused: zaraz ide zaznaczyc bo jak tak codziennie patrze na moj brzusio to nie widze roznicy ale czuje mala bardzo nisko wiec moze sie obnizyl. Dzia za pomysl :tak::-)

Witam się porannie. Ledwo wyszłam z choroby a tu znów zaczyna mnie gardło boleć :baffled: ...
Muszę Was nadrobić bo wczoraj nie miałam sił siedzieć przed komputerem ... Potwornie bolą mnie ciągną pieką i szczypią mięśnie brzucha przy najmniejszym ich napięciu, czy macie podobnie ? Z Wiktorem jak byłam w ciąży to tego nie miałam, dla tego mnie to troche zastanawia ...
Wg. ostatniego usg na dzisiaj mam termin porodu :-D oby się urodziło, albo niech czeka do jutra bo będę miała urodziny, chciała bym taki prezencik dostać :-D
Miłego dnia !!

ja mam takie pieczenie miesni ale w gornej czesci brzucha zaraz po cyckami i piecze mnie zwlasza lewa strona, przy pepku tez ale tylko od czasu do czasu jak sie zabardzo na pracuje i jest wtedy bardzo wrazliwy ze go dotknac nie moge.
A tego pieczenia sie obawiam bo to jeden z objawow pre-eclampsia ale polozna mowi, ze jakby mnie bolalo ciagle i zwlaszcza z prawej strony a ja mam to pieczenie z lewej... :-(

Pogoda w UK sie robi JUPI :rofl2: coraz cieplej i bez deszczu - wkoncu!!!
Jestem w trakcie prasowania drugiej partii ciuszkow i stwierdzam, ze mam za duzo bodow i spioszkow a za malo outfitow, z tego wynika, ze mala bedzie tylko w bodziakach chodzic???? Nie!!! Nie moja corcia. Jak ktos bedzie chcial jej cos kupic to musze powiedziec o jakis fajnych sukieneczkach, tunikach itp.

A moj kochany mezus wczoraj kupil mi czerwone tulipany od tak bo stwierdzil, ze tylko malej ciagle cos kupuje a sobie nic wiec on musi mnie rozpiescic :-D
A dzis rano patrze a tu bez w wazonie ale o to, to go prosilam bo uwielbiam ich zapach... :-D achhh jak slicznie pachnie w calym domuuuu a ja wracam do prasowania.

Powodzenia na wizytach!!!!

A ja wcześniej ponarzekałam, a jak się wziełam za robotę to aż mnie rozsadza, troche nie mam siły, zobaczymy ile dam radę;0 juz tak bym chciala miec wszystko na cacy;)))))

Sunshine a ja wlasnie wyrzuciłam bez bo juz opadł, a też pachniało pięknie;)

Dobra idę odkurzać i podłogę myć;)

Wy tak o tym sprzataniu a u mnie bajzel jak ta lala, syf spoglada na mnie ale ja udaje ze nie widze i dalej delektuje sie kawusia, a noz sie samo zrobi.... :confused: no mam takiego lenia , wiec u mnie syndrom wicia gniazda jeszcze chyba dalekooo... zazdroszcze wam tej energii ech

Lui nie mam dla Ciebie dobrych wieści- ja ostatnie dwa tygodnie też miałam nadzieję, że samo się zrobi- no i niestety- nie zrobiło się eh..

Ja w ramach zapłaty wcinam lody;DD muszę usiąść na momencik

Kamila no to miejmy nadzieję, że same dobre wieści usłyszysz u gin;)

reklama
Witam Dziewczęta,

weekend udany. W sobotę meczyk polo, dni Saskiej Kępy i spcer po paprku Skaryszewskim....cały dzień na nogach. W niedziele działeczka. Efekt kilogram do przodu, a wcale duzo nie jadłam i bardzo dużo się ruszałam...nosz kkkkk....

Dzisiaj nastrój beznadziejny- kolana bolą coraz bardziej, kosć łydki zaczyna boleć, plecy bolą- zwłaszcza szyja i ramiona, ręka jedna jakas słaba, jakby mi coś pyknęło i nie chciąło odpyknąć, do tego mam jaka znieczulice na skórze, jak dotknę się materiałem po plecach w taki specyficzny spsoób to dostaję gęsiej skórki.

Mam już dosyć chyba po prostu.......Chcę już tulić i wachac Natalkę!!!

DOrota, a co u Ciebie?
Co u Buziaka?

Do góry