alijenka
Mamcia Nataszki :))
mnie już od dawna tak piecze na początku piekło mnie z lewej strony pępka a teraz to już z każdej jego strony !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Esperanza, o to chodzi z wykupieniem tej poloznej, ze ona jest z toba nonstop + jakies 2h po porodzie, no i tylko Tobie pomaga. Oczywiscie, ze na porodowce sa tez polozne i lekarze na dyzurze, ale nie masz takiej ciaglej opieki - ktos po prostu co jakis czas wchodzi do pokoju i sprawdza, czy wszystko ok, ale jak sie cos dzieje u innej pacjentki to wiadomo, ze mozna zostac bez wsparcia przez jakis czas/chwile. Wykupujac polozna masz po prostu wiekszy komfort - ktos jest nonstop do Twojej i tylko Twojej dyspozycji. Ja tez sie zdecydowalam na taka opcje, no ale nigdy nie ma gwarancji, ze taka polozna dojedzie jednak do szpitala