reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept- super ze wizyta sie udala :tak:
Klusia- ja jutro planuje wykorzystac przepis Mlodak -na nalesniki :-D a dzis rybka mam nadzieje, ze wyjdzie, mam juz staly przepis a moj P uwielbia :tak::-)

Dziewczyny zabieram sie za pranie ciuszkow malej na weekendzie pewnie prasowanie..... W prawdzie nie mam tego tyle co Klusia ale i tak nie wiem od czego zaczac.... Lece do pozniej...

reklama
Ruda, BMR, ja tez bez czopa od zeszlego czwartku...:tak: na razie oprocz skurczy, ktore czuje od kilku ladnych tygodni (a w szpitalu na ktg wychodzily na 100...:szok::szok::szok:) i bolu miesiaczkowego dzis w nocy tez na razie nic...
Choc mi jednak zalezy, zeby przetrwac te kolejne 2 tygodnie...ale dzisiejsze mierzenie Malego mnie troche uspokoilo...:tak:

Iwon, nie ma problemu z tymi oknami :tak: tylko daj mi te 2 tygodnie plssss...;-)

Ciasto krowkowe, w sensie z kajmakiem?????? jesli tak to wrrrrrrrrrrr....:wściekła/y: ja tez chce!

Ciasto jak 3 BIT
Ja chcialabym takie.........:tak:

My dzis chyba wyjdziemy na miasto na kolacje, ale zupelnie nie wiem, na co mialabym ochote...pizza? no nie wiem...jakas chinszczyzna chyba tez nie...kebab nieeeeee....moze jakos zainspirujecie???

;-)

Idę po ciasto krówkowe i kawkę :cool2:

SADYSTKA!!! :-D

ja mam w domu TYLKO warzywa na patelnie z Biedronki. Swoją drogą bardzo polecam - greckie. Naprawdę smaczne i fajne warzywka w srodku.

hatszept na Lwowskiej koło Pl. Konstytucji jest świetna knajpa z bułgarskim jedzeniem, Varna. Polecam! Albo pierogi na pl. konstytucji w Pierogerii - pyszne, smażone :)

Ostatnia edycja:
Klusia, Sunshine - to życzę smacznych naleśników :-).

Moje samopoczucie już lepsze. Krew na badania pobrana, mocz też oddany. W poniedziałek wyniki. I znów nie mam co robić dzisiaj. Nuuuuuudzę się potwornie.
W chałupie czysto, więc bez sensu jeżdzić odkużaczem bez potrzeby. No 3 okna do umycia zostały, ale K. by mnie chyba gołymi rękoma udusił gdybym się wzięła za ich mycie.
Idę chyba na spacer, a po powrocie usmażę rybkę i zrobię surówkę.

Nanulika - dobrze, że idziesz do domku. Tam na pewno poczujesz się choć troszkę lepiej.

Dziewczyny chorujące - życzę mnóstwo zdrówka.

No i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące &&&&&&&&&&&&&&.

hatszept - robiłam to ciasto i jest pychotkowe, polecam!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ciasto krowkowe, w sensie z kajmakiem?????? jesli tak to wrrrrrrrrrrr....:wściekła/y: ja tez chce!

Dokładnie :ninja2::cool2:

A propo Twojego pytania - gdybym ja dzisiaj miała kolację z m. to zaproponowałabym wypad do jakiejś bardziej tradycyjnej knajpy, żeby zjeść np. mięsko w sosie borowikowym z młodymi ziemniaczkami :-p

SADYSTKA!!! :-D

ja mam w domu TYLKO warzywa na patelnie z Biedronki. Swoją drogą bardzo polecam - greckie. Naprawdę smaczne i fajne warzywka w srodku.

:-D:-D:-D Ja uwiebiam warzywa na patelnię w każdym wydaniu - z makaronem, ryżem, kaszą kuskus, mniam :tak:

Młodak
jak się nudzisz, to zawsze możesz po raz trzysta piętnasty pooglądać i posegregować urocze ciuszki dziecięce :-D;-)

Dokładnie :ninja2::cool2:

A propo Twojego pytania - gdybym ja dzisiaj miała kolację z m. to zaproponowałabym wypad do jakiejś bardziej tradycyjnej knajpy, żeby zjeść np. mięsko w sosie borowikowym z młodymi ziemniaczkami :-p

:-D:-D:-D Ja uwiebiam warzywa na patelnię w każdym wydaniu - z makaronem, ryżem, kaszą kuskus, mniam :tak:

Młodak
jak się nudzisz, to zawsze możesz po raz trzysta piętnasty pooglądać i posegregować urocze ciuszki dziecięce :-D;-)

No właśnie wymyśliłam coś bardzo podobnego - spacerek zrobię przez miasto i zahaczę o jakiegoś lumkpa..... :-). Będzie okazja włączyć potem pralkę i żelazko.

reklama
December, dzieki za te knajpki! O Varnie nie slyszalam jeszcze - brzmi interesujaco! Niedaleko pierogarni natomiast, kolo MDM jest knajpa Lanse - naprawde polecam!!! I tradycyjne potrawy sa super - w tym rewelacyjna kaczka i super salatki i pasty!
Iwon, no wlasnie tez zastanawiam sie, czy nie mam ochoty na cos bardziej tradycyjnego...jeju............no ale zeby zawsze miec tylko takie dylematy ;)
Mlodak, robilas je i nie zaprosilas???!!! :wściekła/y:;-);-);-)

Do góry