reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja za 10 dni moge się juz rozpakować z rozkoszą, ale skurcyz nie mam, czasem tyllko zaboli jak na okres, nawet brzuch nie twardnieje, takze doczekam do tego 8 czerwca pewnie:) jeszcze 21 dni:) pewnie za 3 tyg. o tej porze będę już w szpitalu:)

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Małą nie boli ta wysypka, tylko ten stan zaplany. Jedno i drugie raczej nie ma ze sobą związku. Dobra widomosć jest taka ,że dzisiaj ciplulka lepiej wygląda i małaą juz tak nie bolało jak jej tam zaglądalam i smarowałam. Tylko ją swędzi. Moze się goi....

I łącze sięw bólu z ciepiącymi- ja juz tez mam tej ciązy serdecznie dosyć, cchę juz mieć Natusię przy cyculku:) jeszcze w ręku jakby mi coś przeskoczyło i nie chce odskoczyć......i znowu upały idą.....

mam coraz większy lęk przed cc:(

reklama
tialana nie dołuj mnie ja nawet skurczy nie mam :confused2: chyba w tej ciąży będę rok chodziła..
Wybacz, nie miałam takiego zamiaru

Witajcie dziewczyny,
Tak sobie zaczynam Was podczytywać i widzę, ze powoli zaczynacie się rozpakowywać ;-):tak:
W sensie, ze nie dokładnie, ale powoli zbliża się koniec 9miesiecznej drogi
Kurcze, jestem ciekawa kolejności i opowieści :tak:
A watek "czerwcowe opowieści z porodówki" już jest?????
Jeszcze nie ale póki co chyba nie było komu założyć bo jak my tu prawie wszystkie zapakowane na cztery spusty to taki temat do głowy nam nie przyszedł

Kami ja nie wiem od czego to,ale zjadłam kawałek chleba z masłem i zaraz go zwrócę!!!!!

AVO to dobrze,że Lilce się troszkę poprawia!!!

Esperanza gratuluję z całego serca i życzę powodzenia na nowej drodze.. :)

Avo
wspolczuje, na pewno malutka czuje straszny dyskomfort. Czy wogole są ginekolodzy dziecięcy ? Szczerze mowiac nie spotkalam sie nigdy z takim..

Esperanza - Gratuluje i witam w gronie mezatek :)

Kamila - sa ginekolodzy dzieciecy, sama trafiłam do takiej pani. Miałam problemy ze strasznie bolącymi miesiączkami... I jak do tej pory była to jedyna kobieta ginekolog która potrafiła byc rzeczowa, delikatna i która z czystym sumieniem moge polecac.

AVO - lepiej przejdz się do gina z mała - nic jej się nie stanie a ty przestaniesz sie martwic. Może to jakas głupia infekcja, a moze uczulenie na coś.

Byłam wczoraj z kolezankami na piwie :) 3 ciezarówki + 5 pijących. Fajnie bylo. Dostałam 2 torby ciuszków... i mam juz pewność. Moje dziecko połowy nie zaloozy. Nie zdązy, nie ma najmniejszych szans na to :)
Ja dostałam różowe i po synku koleżanki zielone. A 2 koleżanka zestaw niebieski. 3 ciężarówka z racji tego ze dopiero 17 tydzień nie dostała nic, ale za to dostanie wszystkie te rzeczy po nas 2. Wiec juz ma powiedziane - bron boże nic nie kupuj.

Ja zaczynam rozpowiedac wśród znajomych żeby w ramach odwiedzin naszej kluski albo kupowali pampersy, zabawki, kosmetyki. Albo ciuszki na 74-82. Bo takich na roczek mam najmniej.

Energii mam jeszcze duuuuużo. I w sumie ja w tej ciązy tak jeszcze pochodzic mogę :) I jako chyba jedyna z was mam nadzieję, że urodze w terminie... albo i nawet tydzień po.
Dzis lecę do fryzjera, a jutro bądz pojutrze jedziemy na 4 dniowy wypoczynek z moim m.

Miłego dnia dziewczynki

dziewczęta, czy paciorkowiec z wymazu jest wskazaniem do CC? Właśnie pojawiły się moje wyniki badań na obecność paciorkowca w pochwie i w komentarzu lekarz napisał: Wyniki poza granicami normy...

reklama
kurcze ten moj lekarz zawsze tak tajemniczo komentuje moje wyniki a ja mam wizyte dopiero w poniedziałek i teraz będę się zastanawiać i denerwowac niepotrzebnie. Ehhh...

Do góry