reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witajcie!!!

Łączę siew bólu spania,wstawania,przekręcania i w ogóle niech to się już skończy :wściekła/y:
walałam się w łóżku 3 godziny a jak już prawie zasypiałam musiałam iść do wc i znów doopa!!!!!!!
tialana ja też stwierdziłam,że pewnie przenoszę i będą mi wywoływać poród :/
&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty
dziewczyny w szpitalu odezwijcie się,co u Was!

miłego dzionka wszystkim!

Witajcie dziewczyny,
Tak sobie zaczynam Was podczytywać i widzę, ze powoli zaczynacie się rozpakowywać ;-):tak:
W sensie, ze nie dokładnie, ale powoli zbliża się koniec 9miesiecznej drogi
Kurcze, jestem ciekawa kolejności i opowieści :tak:
A watek "czerwcowe opowieści z porodówki" już jest?????

Witajcie.

Sicil chyba tego wątku jeszcze nie ma, ale napisz co u ciebie i synka.

BMR a tobie jak nacka

Ja dzisiaj wstałam troche niewyspana ale ogólnie samopoczucie ok. Plany na cały dzoień ogromne, wiec zaraz zaczynam, ciekawe ile tego będe wstanie ogarnąć.

Nie piszcie za duzo ciężko się nadrabia. Do później. Zaczynam działać.

carla ja to bym chciała, żeby ciąża trwała 6 miesięcy a nie 9 :-)

Ruda ja myślę tak samo, przenoszę, że aż będzie trzeba wywoływać! :cool:

Sicil wątku jeszcze nie ma ale pewnie będzie trzeba lada moment założyć .. :-p

Piję drugi kubek kakao i nadal mi źle... zdejmijcie ze mnie ten brzuch ! :crazy:

witam z kawką :cool2:
U mnie nocka ok :-). Tylko nie mogłam zasnąć i usnęłam ok 2. Wstałam o 7, wyszykowałam chłopaków do przedszkola i ........ idę znowu do łóżeczka. Nie dospana jestem to co mam robić ;-)

zaza no podróże przed tobą. Miłego dnia!

carla niedługo już będziecie u siebie :tak:. Taki remont to wielka radość

Piszecie o skurczach. Ja na szczęście teraz nic nie odczuwam i mam nadzieję, że tak zostanie do 15 czerwca (mam cc). Boję się, że zacznie się coś dziać i wyląduję w pierwszym lepszym szpitalu :eek:. A tego bardzo bym nie chciała.
Dziewczyny trzymam kciuki za te, które wcześniej chcą się rozpakować :tak:. No i żebyście nie przenosiły!

Ostatnia edycja:
witam z kawką :cool2:
U mnie nocka ok :-). Tylko nie mogłam zasnąć i usnęłam ok 2. Wstałam o 7, wyszykowałam chłopaków do przedszkola i ........ idę znowu do łóżeczka. Nie dospana jestem to co mam robić ;-)

zaza no podróże przed tobą. Miłego dnia!

carla niedługo już będziecie u siebie :tak:. Taki remont to wielka radość

Piszecie o skurczach. Ja na szczęście teraz nic nie odczuwam i mam nadzieję, że tak zostanie do 15 czerwca (mam cc). Boję się, że zacznie się coś dziać i wyląduję w pierwszym lepszym szpitalu :eek:. A tego bardzo bym nie chciała.
Dziewczyby trzymam kciuki za te, które wcześniej chcą się rozpakować :tak:.

ja chcę ja chcę !

reklama
Do góry