KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
tialana nie dołuj mnie ja nawet skurczy nie mam chyba w tej ciąży będę rok chodziła..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi...na to nie licz cwaniaro ;Dtialana nie dołuj mnie ja nawet skurczy nie mam chyba w tej ciąży będę rok chodziła..
witam z kawką
U mnie nocka ok :-). Tylko nie mogłam zasnąć i usnęłam ok 2. Wstałam o 7, wyszykowałam chłopaków do przedszkola i ........ idę znowu do łóżeczka. Nie dospana jestem to co mam robić ;-)
zaza no podróże przed tobą. Miłego dnia!
carla niedługo już będziecie u siebie . Taki remont to wielka radość
Piszecie o skurczach. Ja na szczęście teraz nic nie odczuwam i mam nadzieję, że tak zostanie do 15 czerwca (mam cc). Boję się, że zacznie się coś dziać i wyląduję w pierwszym lepszym szpitalu . A tego bardzo bym nie chciała.
Dziewczyby trzymam kciuki za te, które wcześniej chcą się rozpakować .
ja też chcę!!!
i znowu mi niedobrze bleeeee!!!
BMR i jak tam?