reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry :cool2:

Masakra z tym spaniem pod koniec ciąży ... od 2 do 5 ... :crazy: a próbowałam usnąć już od 23 i duupa.

Miłego:cool2:

reklama
A ja nawet dobrze spałam i tylko raz w wc byłam. Ale punkt 6 obudził mnie skurcz brzucha tak silny że aż krzyknęłam. Do tego czułam też ból na dole pleców. Na szczęście krótko to trwało bo musiałam iść nasiusiać do pojemniczka gdyż dzisiaj badania. Od razu też wzięłam nospe i magnez i leżę. Jak na razie cisza...... oby nie przed burzą. Oj boję się troche że się zaczyna a z drugiej strony nie chce panikować.

Dzień doberek!

ja wyjątkowo dzisiaj nie wstałam o 9 - i to bez budzika:-D synuś postanowił mnie tak skopać po żebrach, że mnie obudził i nie dał już zasnąć:rofl2: w sumie to pierwszy raz w tej ciąży, więc nie narzekam;-)

dzisiaj jadę na targ na poszukiwania kurteczki wiatrówki dla chrześniaka, a potem do siostry i wyskoczymy razem na pizzę, czyli dzisiaj w planach mam do zrobienia około 150 km :-D

Miłego dzionka!!!

Dzien dobry!
U mnie tez masakra ze spaniem, ale zaczynam sie przyzwyczajac. Najgorsze, ze najlepiej czuje sie w pozycji na wznak, bo lewy bok juz bardzo boli. Mam nadzieje, ze Maly nie cierpi przez taka pozycje :-( oczywiscie bylam w toalecie jakies 4-5 razy w nocy mimo, ze staram sie nie pic tak 1-2h przed snem...

Zaza, uwazaj na siebie podczas takiej eskapady!

Ja ok. 9.00 mam znowu usg przeplywowe. Mam nadzieje, ze bedzie ok, ale to zawsze jednak strach...

Ale slonce w Wawie :))) no i chyba kazdy dzien bedzie teraz cieplejszy :)))

witam porannie :) Ja na nogach już od 5, wczoraj przy malowaniu zaczął nam odpadać tynk z sufitu więc za chwilę przychodzi magik zobaczyć co z tym zrobić. Nie wiem ile ten remont jeszcze potrwa, ale mam już go serdecznie dosyć.

Miłego dnia i kciuki za wizytujące :)

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty...

wlasnie zauwazylam ze przez noc wyskoczyły mi 4 nowe rozstępy na brzuchu :confused2::eek: kurde przez jedną noc, to co to będzie do rozwiązania?!?! Do tego mdli mnie potwornie, wszystko boli i ciężko się poruszać..:confused2:

My nadal u rodziców...nadal na dymanym na podłodze...nadal noce straszne...bo puchnę i wlewam w siebie pietruchę...więc co noc z tej podłogi muszę podnieść się ok 5/6 razy na siku...masakraaaaa...z dobrych wieści wczoraj nasze mieszkanie opuścił malarz...z gorszych...wlazł tapeciarz :/ Kończy podobno za tydzień...tydzień sprzątania....skręcania...ustawiania...i wracamy do siebie...jupi!!!

My nadal u rodziców...nadal na dymanym na podłodze...nadal noce straszne...bo puchnę i wlewam w siebie pietruchę...więc co noc z tej podłogi muszę podnieść się ok 5/6 razy na siku...masakraaaaa...z dobrych wieści wczoraj nasze mieszkanie opuścił malarz...z gorszych...wlazł tapeciarz :/ Kończy podobno za tydzień...tydzień sprzątania....skręcania...ustawiania...i wracamy do siebie...jupi!!!

Współczuję polowych warunków mieszkalnych , coraz bliżej końca i wrócicie do swojego domowego zacisza :)

reklama
Dzień dobry wszystkim

AVO
biedna twoja córcia, mam nadzieję że szybko zdiagnozują skąd ta wysypka i małą nie będzie musiała się męczyć

esperanza wszystkiego co najlepsze :-)

BMR co u was? jak noc?

KamilaLublin
ja już przestaje mięć nadzieję że rozpakujemy się przed terminem, tyle czasu mnie te skurcze już doświadczają a tu ciągle nic, pewnie jeszcze przenoszę

hatszept powodzenia an usg

Wieczorem tak dziwnie się czułamm skurcze były, krzyż bolał,powoli liczyłam że w nocy się zacznie a efekt był taki że przespałam cała noc nawet bez wstawania do kibelka a i tak jestem nie wyspana i jakiś spadek nastroju ostatnio złapałam :-(

Dobrego dnia kobitki

Do góry