ja na porodowce prawie zasnelam jak mnie wlozyli do wanny to tak opadlam z sil ze oczy mi sie same zamykały i na koźle juz spałam przy partych połozna mowiła że to dobry znak że zaraz urodze :-) także może to jednak bóleZaczęło się od bóli kłujących co 10 min. Teraz cały czas boli podbrzusze, że ledwo siedzę. Prysznic nie pomógł. Zaczęłam chodzić aby przeszło, a mi się tak chce spać!!!
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
tak w Trzebnicy dobrze ale dla mnie to przereklamowane troszkę, zreszta mi zalezy na porodzie rodzinnym a w Trzebnicy jest tylko jedna sala do tego i nie zawsze masz pewnosc ze trafisz na wolna, a w Brzegu po remoncie każda sala jest 1 osobowa do porodu takze nie musze sie o to martwic juz.
Uciekam położyć sie bo cos kiepsko sie czuje :-( :-(
Spokojnej nocki Wam życzę :-)
Uciekam położyć sie bo cos kiepsko sie czuje :-( :-(
Spokojnej nocki Wam życzę :-)
Jak ja już bym chciała mieć malutką przy sobie i wiedzieć, że wszystko jest oki!!! a tak to teraz od wizyty do wizyty... i głowa pełna myśli eehh...chyba już pójdę spać, bo coś ostatnio nie mogę się ogarnąć po wizytach na USG.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Delwer, ale jak to są skurcze porodowe, to BMR nie zaśnie na długo, a już na pewno nie prześpi nocy. A jak przepowiadające, to uśnie i obudzi się jutro bez skurczów
esperanza gratuluję
Avo biedna ta Twoja córcia:-( oby jej szybko przeszło
Asik moze przez to, ze juz jedna ciaze tu prowadzilam tak do tego podchodze, dla Angielek to normalne wiec dla mnie juz te bo tutaj mieszkam tak jak pisze Katrina jak sie martwisz jedz do szpitala i na pewno Cie zbadaja ja kilka razy jechalam w ciazy z Kuba i teraz dwa razy tez, zajeli sie mna odpowiedno wiec jak masz jakies obawy jedz, uspokoisz się
BMR wykoncza Cie te skurcze:-(niech juz sie synus zdecyduje lepiej;-)
Nie ma jak wieczór dziecko śpi, mąż w pracy a ja odpoczywam.
Wieczorami naprawde jestem wykończona nog nie czuje, brzuch napięty i leze z nogami w gorze:-);-) dom ogarnelam wiec spokoj.
Jutro znowu przychodza i robia z domem, ale juz blizej niz dalej na szczęście. Nie moge sie doczekac jak skonczą i mąż umyje okna jeden plus ze to robota na zewnatrz, to co mieli wewnatrz zrobic z rurami itp to juz zrobione, teraz czekam az bede miala bialy domek
wlasnie sobie przypomnialam ze zapomnialam wyprac posciel do kosza Małego, jutro muszę to zrobić
Avo biedna ta Twoja córcia:-( oby jej szybko przeszło
Asik moze przez to, ze juz jedna ciaze tu prowadzilam tak do tego podchodze, dla Angielek to normalne wiec dla mnie juz te bo tutaj mieszkam tak jak pisze Katrina jak sie martwisz jedz do szpitala i na pewno Cie zbadaja ja kilka razy jechalam w ciazy z Kuba i teraz dwa razy tez, zajeli sie mna odpowiedno wiec jak masz jakies obawy jedz, uspokoisz się
BMR wykoncza Cie te skurcze:-(niech juz sie synus zdecyduje lepiej;-)
Nie ma jak wieczór dziecko śpi, mąż w pracy a ja odpoczywam.
Wieczorami naprawde jestem wykończona nog nie czuje, brzuch napięty i leze z nogami w gorze:-);-) dom ogarnelam wiec spokoj.
Jutro znowu przychodza i robia z domem, ale juz blizej niz dalej na szczęście. Nie moge sie doczekac jak skonczą i mąż umyje okna jeden plus ze to robota na zewnatrz, to co mieli wewnatrz zrobic z rurami itp to juz zrobione, teraz czekam az bede miala bialy domek
wlasnie sobie przypomnialam ze zapomnialam wyprac posciel do kosza Małego, jutro muszę to zrobić
Ruda1979
Fanka BB :)
BMR a ja jednak ci życzę, żeby to był ten czas i ta noc,bo ty się meczysz z tymi skurczami już tak jak ja długo,wiec mam nadzieje,ze jednak to jest TO &&&&&&&&&&&
moja lodówka umarła i szlag mnie trafi przez to!!!!!!!!!!!
ide do wanny,bo mam jakiegoś nerwa,sama nie wiem czemu :/
spokojnej nocki
moja lodówka umarła i szlag mnie trafi przez to!!!!!!!!!!!
ide do wanny,bo mam jakiegoś nerwa,sama nie wiem czemu :/
spokojnej nocki
klusiaM
podajmy sobie ręceA ja niestety mam:-(
Sunshine6
I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview..... No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.
GRATULUJE zmiany stanu cywilnego :-)
AVO- biedna ta Twoja corcia, mam nadzieje, ze szybko sie to zagoi
BMR- pewnie juz w lozku lezysz, jak juz Cie tak dlugo te skurcze mecza to moze lepiej jakby juz bylo po wszystkim i synus w koncu wyszedl na swiat
Moja mala zawsze o tej porze charce urzadza..... ja do spania a ona do zabawy....
reklama
Esperanza - gratulacje :-)
Avo - biedna córeczka ;-). Mam nadzieję, że lekarz postawi diagnozę i wreszcie pozbędziecie się infekcji.
Ruda - jak ja nie znoszę awari . Może uda się uratować?
ciekawe jak BMR
Byłam dzisiaj u alergologa - mam szmery w oskrzelach :-( i stąd ten kaszel. Podłoże alergiczne, dostałam inhalacje i mam nadzieję że pomogą. Jak nie przejdzie przez kilka dni to mam pojawić się z powrotem.
Muszę szybko dojść do siebie bo jak kaszlę to mnie boli w brzuchu
Avo - biedna córeczka ;-). Mam nadzieję, że lekarz postawi diagnozę i wreszcie pozbędziecie się infekcji.
Ruda - jak ja nie znoszę awari . Może uda się uratować?
ciekawe jak BMR
Byłam dzisiaj u alergologa - mam szmery w oskrzelach :-( i stąd ten kaszel. Podłoże alergiczne, dostałam inhalacje i mam nadzieję że pomogą. Jak nie przejdzie przez kilka dni to mam pojawić się z powrotem.
Muszę szybko dojść do siebie bo jak kaszlę to mnie boli w brzuchu