reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję za odpowiedź.
Liczę, że jeszcze to nie to bo ja dziś sił nie mam... Jak chodzę to jest lepiej.
Niniuszka boli i oczy mi się kleją! Ja cały czas się uspokajam tym, że idę spać. Bo na porodówce powiedzieli mi, że Kobiety często psychicznie się nakręcają i wywołują uczucia, których nie ma jak np. bóle. A na ktg ich nie ma bo to tylko psychika!
Pójdę spać i przejdzie! :-)

Także do jutra!

Ostatnia edycja:
reklama
nioo BMR oby Ci przeszło jak pójdziesz spać :-D

stokrotka ja jestem z takiej mieściny jak Oborniki Śląskie znasz ?? i mam zamiar rodzić w Brzegu Dolnym

nioo BMR oby Ci przeszło jak pójdziesz spać :-D

stokrotka ja jestem z takiej mieściny jak Oborniki Śląskie znasz ?? i mam zamiar rodzić w Brzegu Dolnym
No wiem gdzie sa Oborniki Slaskie...nie tak daleko, nawet niedawno bylam tam w jakiejs miescince pod obornikami z mezem na rybach, a konkretnie to zobaczyc staw. :)
Patrze na nasze suwaczki to widze tylko 3 dni roznicy :)

A zapomniałam napisać że odebrałam wynik posiewu i nie mam paciorkowca!!!!!! Chociaż to badanie dobrze wyszło.

A tak w ogóle chyba zaczęłam odczuwać skurcze przepowiadające bo ewidentnie przy twardnieniu brzucha dzisiaj odczuwam także delikatny ból jakby miesiączkowy..... No i kłuje mnie jakby w pochwie troche.

tych stawów w koło obornik jak nasrał :-p
ja też na początku myślałam o porodzie na Kamieńskiego ale jakoś mi przeszło :-), kiedyś mieszkałam na kozanowie także okolice Astry znam bardzo dobrze :-), zresztą Wrocław znam dość dobrze bo od skończenia szkoły podstawowej praktycznie 80% swojego życia spędzałam we Wro

No prosze bardzo... :) A dlaczego przeszlo ci z Kamieńskiego? Wczesniej jeszcze mieszkalam na Vivaldiego na Jagodnie ale tam za daleko maz mial do pracy, jechal przez miasto kurde nieraz godz. Szlak nas trafil i przeprowadzilismy sie blizej. Mieszkamy teraz na Bajana i jestem baaaardzo zadowolona. Mąż do pracy czasami jezdzi rowerem jak mu sie chce.

wiem gdzie jest Bajana :)
a przeszło mi bo troszkę daleko i słyszałam że tam cieżko się dostać a mój lekarz prowadzący jest ze szpitala w Brzegu i szpital jest po remoncie dlatego zdecydowałam sie na poród tu, oczywiście wcześniej też myślałam o Trzebnicy

BMR - i tu masz rację, idź spać, jak zaśniesz i bóle przejdą, to to nie było to, jak będą coraz gorsze i nie dadzą spać, to pojedziesz do szpitala i tyle :)

reklama
wiem gdzie jest Bajana :)
a przeszło mi bo troszkę daleko i słyszałam że tam cieżko się dostać a mój lekarz prowadzący jest ze szpitala w Brzegu i szpital jest po remoncie dlatego zdecydowałam sie na poród tu, oczywiście wcześniej też myślałam o Trzebnicy
Ja o Trzebnicy tez slyszalam ze podobno dobrze tam i O tym ze do Kamienskiego ciezko sie dostac tez slyszalam... co ma byc to bedzie takze najpierw uderze tam a potem sie okaze... ale jesli mnie nie przyjma to pojade na Borowska bo ja znowu tam mam lekarza tylko ze ten na Borowskiej mimo ze ladny i odnowiony to jakos mnie personel nie zacheca...Troche mnie tez tam nie ciagnie chociazby dlatego ze moja gin jest tam tylko w poniedzialki na noc a tak nie ma jej wogole w tygodniu.

Do góry