zaza26
Fanka BB :)
ej to mielone można mrozić?
Ja tylko zup chyba nie mrożę.
a zupy też można
w restauracjach często tak robią ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej to mielone można mrozić?
Ja tylko zup chyba nie mrożę.
a zupy też można
w restauracjach często tak robią ;-)
I samo mielone i kotlety już gotowe, albo spaghetti gotowe, potem chwila na patelni i obiad gotowy.słuchajcie, ale z tymi mielonymi to mrozicie kotlety już podsmazone czy zwykłe mielone mięso?
Kamila ciesze sie, ze juz lepiej u Ciebie, juz niedlugo choroba calkiem odpusci.
Mloda K zamiescilabys przepis na nalesniki ze szpinakiem w naszym kulinarnym watku? Smaka mi narobilas
Aylin prosze mi natychmiast wywrozyc cos innego Ja nie chce czekac do polowy czerwca. Ja chce byc w tych pieciu procentach, ktore rodza w terminie ;-)
Aga wspolczuje problemow ze spaniem... Zanim wrocilas do Polski chyba tez mialas z tym problem?
Munka ja tez cos przeciekam, wiec to chyba normalne...
Katrina wszystkiego naj dla Alinki, no i oby maluszek nie robil niespodzianek tylko grzecznie na tate czekal
Stokrotka filmu zobaczylam tylko kawaleczek, az serce peka. Bylo tam napisane, ze kobieta zostala skazana na 18 miesiecy wiezienia - powinna na wiecej
Kotleciki mielone tez mroze, nie wiedzialam, ze zupy tez mozna... Chociaz u mnie to niewiele zmienia, bo zamrazalnik mam wielkosci szuflady :/
Dzisiaj u mnie ladna pogoda (w koncu) a malz w pracy. Chyba sie przejde do sklepiku po make i upieke bulki, albo chlebek (moje nowe hobby ) Jesli ktos ma jakis sprawdzony przepis to ja bardzo prosze o wklejenie.