reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

On sie spodziewa ze z czyms wypale bo co chwile dzwoni z kutra i mowi
..,,tylko nie rob niczego glupiego''....
,, kochanie tylko zostaw samochod w spokoju''...

Jestemy juz wiele lat razem, wiec on juz nie raz sie przekonal co znaczy wk..ic zone:tak: i wie do czego jestem zdolna:-D, ale teraz przez to ze jestem w ciazy to raczej bardziej sie boi bo wie ze baba w ciazy to niebezpieczenstwo:-D

reklama
Josie ja mialam ostatnia miesiaczke 28 sierpnia wiec mamy ten sam etap ciazy;-) ale moj maluch wazy 2300g:confused: gin mowi ze chudy jest ale dlugi
gkvip ale sie usmialam, bidulek nie wie czego sie spodziewac, ale coz sila wyzsza:-)

Miki no nie dziwie sie ze Ci ciezko, masz 2 razy tyle co my:eek: nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic bo pewnie w brzuchu teraz nosisz kolo 5 kg:eek: ale fajnie ze sie dobrze czujesz mimo to. a powiedzieli jak bedziesz rodzic? czy zrobia cc ze wzgledu na blizniaki czy naturalnie?

Blond będe mieć cc bo jeden chłopak nie chce się odwrucić i dlatego a w brzuszku nosze właśnie tylko 5 kg a czuje się jak bym nosiła ze dwadzieścia albo więcej a przytyłam tylko 5
ide pakować torbe bo jeszcze nie mam nic spakowanego
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Wczoraj na SR dowiedziałam się, że w kwietniu padł rekord porodów w szpitalu, w którym będę rodziła (450 porodów) i że w weekend majowy ściągali z urlopów lekarzy, bo taki nawał:szok: mam nadzieję, że nie będzie takiego zatłoczenia jak przyjdzie czas na mnie!!!!

A w jakim szpitalu jest takie oblężenie?:szok:

lena super ze sie zdobylas na rozmowe :-) to najlepszy sposob
na poprawe sytuacji.
mialam wlasnie usg maly wazy 2800 i pani mowi ze moge juz rodzic. om mialam 27 sierpnia i termin na 5 czerwca. wedlug wymiarow usg wyszedl jej 35 tydz. powiedziala ze BYC MOZE mnie nawet puszcza do domu przed porodem o_O

to super,że już jest bezpiecznie i że może jeszcze uda wam się wyjść :)

On sie spodziewa ze z czyms wypale bo co chwile dzwoni z kutra i mowi
..,,tylko nie rob niczego glupiego''....
,, kochanie tylko zostaw samochod w spokoju''...

Jestemy juz wiele lat razem, wiec on juz nie raz sie przekonal co znaczy wk..ic zone:tak: i wie do czego jestem zdolna:-D, ale teraz przez to ze jestem w ciazy to raczej bardziej sie boi bo wie ze baba w ciazy to niebezpieczenstwo:-D

hehe, no to niezła jesteś, a mężulek chyba postrachany:tak:
A w jakim szpitalu jest takie oblężenie?:szok:

w tym, w którym ogólnie jest chyba zawsze dużo - św. Zofia na Żelaznej.

A ja jak byłam dziś w tym szpitalu w którym zamierzam rodzić to na porodówce nie było ani jednej pacjentki a na patalogii ciąży były 2 :-):-D, ciekawa jestem jak to będzie w czerwcu, bo położna mówiła że teraz nie ma nikogo ale często jest tak że nie ma miejsc bo taki mały szpital, obym tylko ja się załapała tam na poród, mój gin tam pracuje to chyba nie pozwoli na to abym rodziła gdzie indziej :-:)szok:

Kurde od wczoraj męczą mnie skórcze tzn wydaje mi sie ze to skrocze bo czuje jak mi brzuszek twardnieje i wtedy taki ale bardzo bardzo delikatny ból brzucha jak na @ i czasami do tego krzyż, dół pleców boli ale tylko chwilke i przestaje później troche przerwy i znowu wziełam no spe i jest lepiej bywa też i tak że nic nie boli 3-4godziny i później znowu i do tego jeszcze stoje zmywam naczynia i czuje jak mi cos po nodze cieknie ale to jakby tylko taka kropelka,dwie takie coś biało,beżowe... ale to chyba te przepowiadające mam nadzieje, niech tam dzidzia mi sie trzyma jeszcze trochę bo nie mam torby spakowanej dla siebie i rzeczy wszystkich kupionych ;o

Lena dobrze że zdobyłas sie na rozmowe nie ma chyba nic gorszego niż jakies niedopowiedzenia

Josie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Stokrotka ja kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix miał dzisiaj dojechać jeszcze go nie ma

Zupka sie pichci a ja dzisiaj po południu na sr

reklama
ja kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix miał dzisiaj dojechać jeszcze go nie ma

A powiedz, masz do tego fotelika taką specjalną bazę podstawkę na siedzenie? Czy zwyczajnie będziesz przypinać pasem? Ja nie mam bazy i powiem szczerze, że jakoś tak bez niej dziwnie 'luźno' wydaje się ten fotelik być zamontowany..

Do góry