reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Pola ja też w ostatnim czasie mam bardzo podobne bóle i to pech zawsze chce że nie ma mnie wtedy w domu. Najcześciej dzieje się to na zakupach :/ ... Identyczne odczucia jak opisalas. Tyle ze ja sie nie martwie ze urodze bo jak dla mnie to moge juz rodzic :p Chociaz chciala bym zeby to nastąpiło 22 maja;p Ale z kazdym dniem coraz ciężej ...

december poprzedni poród to ja mialam wywoływany więc sam się nie zaczął ;-) dopiero bole wziely mnie po podaniu kilku tabletek i to jakie od razu i tak wszystko na darmo bo byla cesarka. Kubę chcialam urodzic przed terminem, bylam zla ze termin minal a nic sie nie dzieje wiec teraz moze byc inaczej jak na zlość, chcę w terminie cesarki wstawic sie do szpitala a nie wcześniej a Maly moze wywinąć numer, niestety. Oby nie.

Kamila boli jak cholera, co nie? Jakbym juz na porodowce byla czulam sie dzisiaj, a najlepsze bo przechodzil koleś kolo mnie i zwiał, haha zamiast pomoc kobiecie w ciazy to sie przestrasyl i normalnie uciekł:szok:

Lena- to dopiero trzecie moje USG, tu pierwsze jest w 20 tyg., drugie w 32 tyg., trzecie w 38 tyg., i ew. w 40 tyg. (mam nadzieję, że juz się na to czwarte nie załapię).

Pola nie zazdroszczę przeżyć.

Moja mamuśka dziś wróciła z miasta z koszulką nocną :) i powiedziała, ze teraz chyba mogę spakować torbę do porodu :D cały czas mówiłam, ze nie pakuję się bo nie mam koszuli do porodu to teraz mam ładną granatową :D

reklama
leżałam już godzinę w wannie :-) M. już chce iść,ale ja jeszcze wole poczekać...

Avo pisałam już,ale nie wiem czy tego posta wysłałam :mi gin zalecił magnez - najpierw 3000 potem 4000/dziennie i co tygodniowe ktg,no i odpoczynek i obserwacje tych skurczy,a w razie czego do szpitala.

Ostatnia edycja:
Do góry