reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jestem złaaaaa wyciągnęłam brata do biedronki z myślą, ze przytarga mi arbuza i innych owoce, a tam d... pustki, potem przeszłam cały targ i tylko na jednym stoisku był arbuz i to na dodatek taki brzydki :(

Wiesz obawiam sie tych studentów :/ niewiem jak to moze wygladac taki porod ze studentami. Dobra pizze maja w Grande pizza.... mniam pychotka. Jak dla mnie najlepsza na jaka do tej pory trafilam we Wrocławiu a i dobra jest na Partynicach Paradise czy jakos tak...niewiem czy dobrze pamietam nazwe.:)
No tez nie wiem jak poród tam wygląda, ale sporo osób z moich znajomych- rodziny chwali jednak kamińskiego.
Co do pizzy to mam ją sama zrobić, a nie kupić.

hej dziewczyny. dzis mnie przyjeli. leze i czekam i nie wiem co ze soba zrobic. kolezanka w pokoju mowi ze przede mna byla laska w 34 tyg i wzieli ja rano na cesarke o_O mam nadzieje ze mnie wypuszcza w calosci..... trzymajcie kciuki !
Trzymam kciuki, abyście jeszcze w dwupaku wyszli.

Lena super, ze powiedziałaś co Ci nie grało i miejmy nadzieje, ze do P dotarło i przemyśli wszystko i będziesz miała odmienionego chłopa, a Igorek fajnego tate!!

Ostatnia edycja:
reklama
Przez te wasze zachcianki arbuzowe sama bym takiego zjadla mmmm :-D i do tego loda ale big bambi ;o normalnie obsesje mam na punkcie tych lodów :-D

Przez te wasze zachcianki arbuzowe sama bym takiego zjadla mmmm :-D i do tego loda ale big bambi ;o normalnie obsesje mam na punkcie tych lodów :-D
Ja ze złości wróciłam z Danio, a dalej apetytu brak wczoraj zjadłam kromkę chleba i jogurt, cały czas mam ból głowy i mdłości. Może później się lepiej poczuję i pójdę na poszukiwania arbuza.

hej dziewczyny. dzis mnie przyjeli. leze i czekam i nie wiem co ze soba zrobic. kolezanka w pokoju mowi ze przede mna byla laska w 34 tyg i wzieli ja rano na cesarke o_O mam nadzieje ze mnie wypuszcza w calosci..... trzymajcie kciuki !

To trzymajcie się tam dzielnie i dawaj znać co i jak!! powodzonka!!

Lena - super, że powiedziałaś mu co Ci leży na serduchu i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej!!:tak:

Wczoraj na SR dowiedziałam się, że w kwietniu padł rekord porodów w szpitalu, w którym będę rodziła (450 porodów) i że w weekend majowy ściągali z urlopów lekarzy, bo taki nawał:szok: mam nadzieję, że nie będzie takiego zatłoczenia jak przyjdzie czas na mnie!!!!

Aga jak ja miałam te bóle i mdłości (a myślałam ze to tylko na poczatku ciąży się ma) to właśnie zdarzała mi się zwymiotować i po takim incydencie mogłam jeść spokojnie wszystko :) oczywiście zazwyczaj zwracałam po śniadaniu :( a lody mmm uwielbiam, jak moj P idzie do sklepu tu do nas to kobieta nawet się nie pyta jego tylko odrazu daje big bambi ;P Raz wchodzę do sklepu wielka kolejka ale ekspedientka mówi ze nie ma już big bambi a na to ja dziękuje i wyszłam bo po co miałam stać w tej kolejce jak nie było moich lodów :-(

Witam i ja
Lena - super ze mu wszystko wywalilas:tak: tak trzymaj i nie popuszczaj smyczy nawet na centymetr:tak:

josie - kciukasy zacisniete trzymaj sie

Kamila - wspolczuje choroby, kuruj sie kobitko:tak:

Sorki nie pamietam komu co jeszcze mialam napisac ale to przez te nieprzespane noce:-(. Boziu a tu tyle jeszcze zostalo - oby sie to wszystko wczesniej zaczelo bo juz mam dosc.
A co do zachcianek to ja ciagle to mleko doje :wściekła/y: i nic innego mi nie wchodzi:wściekła/y: jak tylko cos probuje zjesc to zaraz mi niedobrze i mnie mdli:-(. Jedyna radosc jaka teraz mam to obserwacja brzuchola i tych wigibasow ktore mala wyczynia.
A i wczoraj pozarlam sie z moim i to tak pozadnie:wściekła/y: tak potwornie mnie wk...il ze niewiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dzisiejsza zemsta bedzie slodka;-)

Kciukasy za dzisiejsze wizyty

Witam i ja
Lena - super ze mu wszystko wywalilas:tak: tak trzymaj i nie popuszczaj smyczy nawet na centymetr:tak:

josie - kciukasy zacisniete trzymaj sie

Kamila - wspolczuje choroby, kuruj sie kobitko:tak:

Sorki nie pamietam komu co jeszcze mialam napisac ale to przez te nieprzespane noce:-(. Boziu a tu tyle jeszcze zostalo - oby sie to wszystko wczesniej zaczelo bo juz mam dosc.
A co do zachcianek to ja ciagle to mleko doje :wściekła/y: i nic innego mi nie wchodzi:wściekła/y: jak tylko cos probuje zjesc to zaraz mi niedobrze i mnie mdli:-(. Jedyna radosc jaka teraz mam to obserwacja brzuchola i tych wigibasow ktore mala wyczynia.
A i wczoraj pozarlam sie z moim i to tak pozadnie:wściekła/y: tak potwornie mnie wk...il ze niewiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dzisiejsza zemsta bedzie slodka;-)

Kciukasy za dzisiejsze wizyty
ojj nie mam zamaiaru teraz oiouszczac :)

powiało grozą ;o a ze tak zapytam jaka zemste planujesz na swoim biednym mezulku? :szok:
To trzymajcie się tam dzielnie i dawaj znać co i jak!! powodzonka!!

Lena - super, że powiedziałaś mu co Ci leży na serduchu i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej!!:tak:

Wczoraj na SR dowiedziałam się, że w kwietniu padł rekord porodów w szpitalu, w którym będę rodziła (450 porodów) i że w weekend majowy ściągali z urlopów lekarzy, bo taki nawał:szok: mam nadzieję, że nie będzie takiego zatłoczenia jak przyjdzie czas na mnie!!!!

no naprawde szok az 450 porodow :szok:

Witam wszystkie czerwcóweczki. Muszę sie pochwalić nowinkami. Właśnie jestem po wizycie. To jest nasz 32 tydz i mały waży 1800 więc nie jest źle. A ja tak schizowałam :-D

Hej!!

Mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły: czy w momencie kiedy zaczynają się te prawidłowe skurcze porodowe, to dzidzia zaczyna się bardziej szamotać w brzuchu????

Podczas porodu ruchy powinny zmaleć ja raz byłam na IP bo ruchy mi ustały to gin nie chciał mnie puścić do domu że w każdej chwili może się zacząć tak mi tłumaczył że to czasem zwiastuje poród
Poza tym skurcze są tak bolesne że nawet nie myślisz o ruchach tylko byle już był koniec tego cierpienia i zgadzam się że parte są mniej bolesne :-)

reklama
Witam się i ja :-D
Mało tu zaglądam bo coś ostatnio brakuje mi czasu na wszystko, niby nic nie robię a się wyrobić nie mogę!!!
Byłam dziś w szpitalu na badaniach ale to opisałam w osobnym wątku.

Jutro zaś wybieram się do diabetologa na kliniki we Wro mam nadzieję że to ostatni raz będzie :-) jak tam muszę jechać choć cukier mi ostatnio skacze jak nie wiem co i zrobiłam eksperyment jednego dnia zjadłam śniadanie i miałam 139 cukru a na drugi dzień zjadłam to samo śniadanie i miałam 109 cukru hmmmmmmm cholera wie od czego to jest !!!!
A tak ogólnie to ciągle na ogródku lub gdzieś w rozjazdach, poprałam już wszystko i poprasowałam choć dziś się dowiedziałam że raczej wątpliwe jest to że urodzę wcześniej, jak narazie na KTG nie wyszedł ani jeden skurcz.
Widziałam że sicil się odezwała, strasznie się cieszę że u niej ok :-):-D.
Kamila a Ty się kuruj !!!!!!!!!!!!

Mnie też ostatnimni czasy głowa boli i mdli mnie !!!!!!!!!!!
W końcu udało mi się troszkę przytyć i mój gin już z deka zadowolonony !!!! także na plusie już mam +14
Życzę Wam miłego dnia i uciekam na ogródek troszkę popracować a co !!!!!!!!!!!!
Niestety oczywiście nie jestem w stanie Was nadrobić :-:)szok::-:)szok:

Do góry