agaundpestka
Fanka BB :)
Jestem złaaaaa wyciągnęłam brata do biedronki z myślą, ze przytarga mi arbuza i innych owoce, a tam d... pustki, potem przeszłam cały targ i tylko na jednym stoisku był arbuz i to na dodatek taki brzydki
Co do pizzy to mam ją sama zrobić, a nie kupić.
Lena super, ze powiedziałaś co Ci nie grało i miejmy nadzieje, ze do P dotarło i przemyśli wszystko i będziesz miała odmienionego chłopa, a Igorek fajnego tate!!
No tez nie wiem jak poród tam wygląda, ale sporo osób z moich znajomych- rodziny chwali jednak kamińskiego.Wiesz obawiam sie tych studentów :/ niewiem jak to moze wygladac taki porod ze studentami. Dobra pizze maja w Grande pizza.... mniam pychotka. Jak dla mnie najlepsza na jaka do tej pory trafilam we Wrocławiu a i dobra jest na Partynicach Paradise czy jakos tak...niewiem czy dobrze pamietam nazwe.
Co do pizzy to mam ją sama zrobić, a nie kupić.
Trzymam kciuki, abyście jeszcze w dwupaku wyszli.hej dziewczyny. dzis mnie przyjeli. leze i czekam i nie wiem co ze soba zrobic. kolezanka w pokoju mowi ze przede mna byla laska w 34 tyg i wzieli ja rano na cesarke mam nadzieje ze mnie wypuszcza w calosci..... trzymajcie kciuki !
Lena super, ze powiedziałaś co Ci nie grało i miejmy nadzieje, ze do P dotarło i przemyśli wszystko i będziesz miała odmienionego chłopa, a Igorek fajnego tate!!
Ostatnia edycja: