december
Fanka BB :)
Waris- trzymaj sie. Do kiedy bralas clexane? Bo ona może powodować krwawienia.
Ja też biorę Clexane...nie wiedziałam, że można od tego krwawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Waris- trzymaj sie. Do kiedy bralas clexane? Bo ona może powodować krwawienia.
Waris - trzymaj sie kochana.
A ja wlasnie do szkoly mlodego musze isc bo mi go wczoraj pobili. 5godz w szpitalu spedzilismy. No taki ku...a dym tam skrece ze nie wiem
Lece wydrapac im wszystkim oczy
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
tylko pare godzin mnie nie bylo a TU takie news'y!!!
Kasia & Krzys GRATULACJE sliczniutki chlopczyc i jaki drobniutki achhh :-) a cos sie wogole zapowiadalo na wczesniejszy porod???
W kazdym badz razie jak juz spakowana wczoraj z pomoca P spakowalismy torbe z rzeczami dla mnie dla malej i dla tatusia i o dziwo wszyscy zmiescilismy sie w jednej :-) Teraz moj kochany mezusz moze spac spokojnie
Jak Wy to zrobiliście?? chyba macie wieeeeelką torbę. ja mam póki co dla siebie jedną i dla małej drugą. W sumie mam jedną większą torbę, ale chyba wolę mieć osobno w dwóch mniejszych, bo szybciej będzie można coś znaleźć, a tatuś wpakuje się pewnie w jakąś reklamówkę:-)
Właśnie dzwonili, że wózio do odbioru!!!!! YOUPIII !!!!!