reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Waris trzymaj się i zaciskaj nóżki,niech mała jeszcze troszkę pomieszka w brzuszku.

zaza bardzo chciałbym wytrzymać jeszcze ze 2 lub 3 tygodnie, albo chociaż do komunii mojej chrześniaczki,ale co ma być to będzie.

ninuszka mamy kolejnego czerwcowego chłopczyka:-D

Witam słonecznie :-)

pogoda piękna a ja mam doła :-( , który ciągnie się za mną już kilka dni i nie chce puścić :-(

nie zanudzam już

&&&&& dla wszystkich wizytujących, gratki dla tych już po wizytach :-)

waris - mocno zaciskaj nogi a my trzymamy &&&&&&

gratki dla nowego maluszka i mamusi kwietniowo-czerwcowej

miłego dzionka dla wszystkich

mlodak - nie strachaj, musi być dobrze z wynikami!! 3mam mocno &&

Waris - trzymaj sie kochana.

A ja wlasnie do szkoly mlodego musze isc bo mi go wczoraj pobili:wściekła/y:. 5godz w szpitalu spedzilismy:wściekła/y:. No taki ku...a dym tam skrece ze nie wiem:wściekła/y:
Lece wydrapac im wszystkim oczy:wściekła/y:
Kciukasy za dzisiejsze wizyty

Tylko spokojnie, bo wiesz co nerwy mogą spowodować u ciężarnej...

:szok::szok::szok::szok::szok: tylko pare godzin mnie nie bylo a TU takie news'y!!!
Kasia & Krzys GRATULACJE sliczniutki chlopczyc i jaki drobniutki achhh :-) a cos sie wogole zapowiadalo na wczesniejszy porod???

W kazdym badz razie jak juz spakowana wczoraj z pomoca P spakowalismy torbe z rzeczami dla mnie dla malej i dla tatusia i o dziwo wszyscy zmiescilismy sie w jednej :-) Teraz moj kochany mezusz moze spac spokojnie :-D

Jak Wy to zrobiliście?? chyba macie wieeeeelką torbę. ja mam póki co dla siebie jedną i dla małej drugą. W sumie mam jedną większą torbę, ale chyba wolę mieć osobno w dwóch mniejszych, bo szybciej będzie można coś znaleźć, a tatuś wpakuje się pewnie w jakąś reklamówkę:-)

Właśnie dzwonili, że wózio do odbioru!!!!! YOUPIII !!!!!:-D:-D:-D

Witajcie,
Kasia gratulacje:-)
Sliczny chlopaczek :-)

gkvip co się stało??? że aż do szpitala?? napisz coś jak już puscisz tę szkołę z dymem...

U mnie dziś histeryczny nastrój płakać mi się chce i sama nie wiem czemu. Wyszłam trochę do ogródka na słońce teraz mus jabłkowy zrobiłam... Już sama nie wiem o co mi chodzi. Pewnie się boję po prostu i to jak jasna cholera. Czy Mała będzie zdrowa czy ja poradzę sobie z porodem jak nam się to wszystko ułoży ... Czy będę sama w tyg z dzieckiem bo P możliwe że praca w Wawie ... eh już się nie chce myśleć nawet. A odpowiedzi na tę pytania brak na razie...
W ramach przygotowań wczoraj kupiłam żel pod prysznic biały jeleń do szpitala. Jutro jedziemy z mama do ikejowa po wanienke i do rossmana po kosmetyki.
Aha i udało mi się odnowić taką stara wielką szuflade która będzie robiła za półkę na ścianie w łazience na kosmetyki Malucha właśnie:-)

Jeszcze muszę odnowić lozeczko a tak mi się nie chce...

Pozdrawiam wszystkie mamy i trzymam kciuki:-)

Jak Wy to zrobiliście?? chyba macie wieeeeelką torbę. ja mam póki co dla siebie jedną i dla małej drugą. W sumie mam jedną większą torbę, ale chyba wolę mieć osobno w dwóch mniejszych, bo szybciej będzie można coś znaleźć, a tatuś wpakuje się pewnie w jakąś reklamówkę:-)

Właśnie dzwonili, że wózio do odbioru!!!!! YOUPIII !!!!!:-D:-D:-D

Zabralam mezowi torbe treningowa normalnie 10kg i wiecej w nia wchodzi :-D wiec sie udalo, nawet przekaski juz zapakowalam :-D:-D:-D.

Super ze pojazd gotowy do odbioru :tak:

POWODZENIA NA WIZYTACH I MILEGO PODGLADANIA BRZDACOW :tak::-D

Dziewczyny coś mi się skopalo, jak zrobić abym miała z powrotem wersję dla telefonów?
Kasia moje gratulacje nawet nie wiedziałam
Clexane miałam brać do 36tc ale że względu na krwawienia ostatnio wzięłam w poniedziałek i już nie biorę, tak samo nie mogę brać nospy, lykam tylko aspargin.

Ostatnia edycja:
reklama
Zdjęcie Kasi&Krzyś znalazłam - dzięki za pomoc dziewczyny!

Wiecie co? Muszę się wyżalić bo jak powiedziałam M o tym to mi odpowiedział że "chyba nie czuje klimatu jeszcze"... Ale chyba będe wyrodną matką! Chciałabym pojechac gdzieś na weekend majowy i znajomy zaproponował nam morze - ale ja sie nie nadaje na takie długie podróże:/ spanie w aucie w czasie jazdy i pewnie bym musiała przystanki robić co godzinę na siku i coś do zjedzenia.... Mieliśmy kiedyś lecieć do Paryża ale mi lekarka nie pozwoliła...
I czuje się już teraz uwiązana i jakby z "kulą u nogi"... Masakra ze mną :-( nie podoba mi się to wszystko :-(
Żeby poprawić sobie nastrój zeżarłam (inaczej się tego nie da nazwać) pół arbuza... i chyba zaraz zjem reszte....

Do góry