Hejka
powinni mi zablokowac allegro bo nic nie robie tylko w nim buszuje! własnie kupiłam kołdre z poduszkami! a co najdziwniejsze to nie dla Dzidziusia tylko dla mnie z M. żeby Nam było jeszcze milej pod kołderką ;-)
Też zawsze wychodziłam z założenia że nie ma co się rozpisywac na 2 strony jak można coś opisać w 2 zdaniach ;-) minimalizm!
Tak jak zaza kupowałam u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem jakie są rzeczy bo własnie czekam na przesyłkę i jeszcze u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo w Krk mogłam odebrac wiec koszty przesyłki mi odpadły :-)
Coś takiego widziałam w empiku najlepiej chyba pochodzić po ksiegarniach niz na necie kupować bo przynajmniej się poogląda jak to w środku wygląda ;-) też chce takie :-) pod choinkę dostałam "dziennik ciąza dzień po dniu" i tam zapisuje sobie wszystko jest miejsce na wszystko - zapis ruchów płodu, wizyty lekarskie itp za pare lat jak do tego wróce to sobie poczytam
Hehehe no to gratuluje ;-) pewnie reszta grupy się wściekła bo przeciez "ciąza to nie choroba"
w dalszym ciągu dla mnie to jakiś kosmos że w brzuchu mam małego człoweczka i boję się dzieci! przedtem uwielbiałam bawić sie z moją siostrzenicą a odkad jestem w ciazy to boje się i unikam tego jak ognia nie wiem co mam robić wiec jak się zajmę własnym dzieckiem? Matka ze mnie będzie do kitu jak jeszcze bede miała baby bluesa to już w ogołe porażka!
Jak w ciazy nie byłam to piłam taka bez przegotowania wodę ale teraz jakoś bym sie nie odważyła
A te z flaneli pieluszki to lepsze będą? Bo kupiłam tetrowych 10 szt ale zastanawiam sie czy nie dokupić jeszcze z pare, w tym z flaneli właśnie
powinni mi zablokowac allegro bo nic nie robie tylko w nim buszuje! własnie kupiłam kołdre z poduszkami! a co najdziwniejsze to nie dla Dzidziusia tylko dla mnie z M. żeby Nam było jeszcze milej pod kołderką ;-)
Oj zgadzam się... napisac wypracowanie dla mnie to był koszmar.
Moja mama do tej pory wspomina jedno z pierwszych moich wypracowań pt widok z okna. Napisałam szczerze w jednym zdaniu że z mojego okna widac ściane przeciwleglego bloku
Polonistka nie doceniła niestety starań.
Ale mature zdałam, zeby było smieszniej lepiej z polskiego niz z matematyki
Też zawsze wychodziłam z założenia że nie ma co się rozpisywac na 2 strony jak można coś opisać w 2 zdaniach ;-) minimalizm!
Aga Dobrze, że mówisz, ja właśnie dziś zamierzałam zrobić zakupy. Kilka z Was wspomina ten Raj Rodzica. Nie macie innego dostawcy na allegro? Wczoraj sobie pododawałam do obserwowanych trochę rzeczy i dziś miałam kupować, ale i tak on nie ma wszystkiego czego mi potrzeba, np. kosmetyków.
Tak jak zaza kupowałam u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem jakie są rzeczy bo własnie czekam na przesyłkę i jeszcze u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo w Krk mogłam odebrac wiec koszty przesyłki mi odpadły :-)
Mam pytanie: Czy wiecie może gdzie mogę kupić księgę dziecka (żeby wpisywać ważne chwile, jakieś tam różne szczegóły z życia maluszka itp.) i księgę gości dziecka, żeby pierwsi goście mogli napisać coś od siebie?? coś mało tego w necie.
Coś takiego widziałam w empiku najlepiej chyba pochodzić po ksiegarniach niz na necie kupować bo przynajmniej się poogląda jak to w środku wygląda ;-) też chce takie :-) pod choinkę dostałam "dziennik ciąza dzień po dniu" i tam zapisuje sobie wszystko jest miejsce na wszystko - zapis ruchów płodu, wizyty lekarskie itp za pare lat jak do tego wróce to sobie poczytam
Dzień Dobry :-)
Zaraz ponadrabiam co stworzyłyscie przez weekend a teraz tylko szybko sie przywitam i pochwalę.
Otóż pierwszy raz z powodu ciązy ktoś mnie potraktował ULGOWOw ten weekend.
Mój wykładowca powiedział mi, że zwalnia mnie z egzaminu i mam przyjść tylko do niego na następnym zjeździe to mi wpis zrobi:-).
Aż nie mogę w to uwierzyć.
Hehehe no to gratuluje ;-) pewnie reszta grupy się wściekła bo przeciez "ciąza to nie choroba"
Dziewczyny jakie uczucia do maluszków towarzyszą Wam na tym etapie ??
Przyznam szczerze, że ja dopiero wczoraj zakochałam się w tym małym robaczku co mi dziurę wierci właśnie w pęcherzu )
w dalszym ciągu dla mnie to jakiś kosmos że w brzuchu mam małego człoweczka i boję się dzieci! przedtem uwielbiałam bawić sie z moją siostrzenicą a odkad jestem w ciazy to boje się i unikam tego jak ognia nie wiem co mam robić wiec jak się zajmę własnym dzieckiem? Matka ze mnie będzie do kitu jak jeszcze bede miała baby bluesa to już w ogołe porażka!
Mam sprawę do Was. Kupiliśmy ostatnio dzbanek z filtrem do wody Britta i zaczęłam się zastanawiać, czy przefiltrowana kranówka nadaje się do picia bez obróbki termicznej? Jakiś czas temu w Wawie już się wypowiadali specjaliści od wody, że kranówka jest zdatna do picia, bo tak ją oczyścili, ale ja im nigdy nie uwierzyłam i zawsze piłam gotowaną, a na zimno to butelkowaną. A ta filtrowana wygląda w dzbanku bardzo zachęcająco, a z tego co wiem, normalne wody źródlane sprzedawane w sklepie są oczyszczane podobną metodą tylko na wielką skalę - też poprzez filtry węglowe. Nikt tego przecież nie gotuje
Jak w ciazy nie byłam to piłam taka bez przegotowania wodę ale teraz jakoś bym sie nie odważyła
A te z flaneli pieluszki to lepsze będą? Bo kupiłam tetrowych 10 szt ale zastanawiam sie czy nie dokupić jeszcze z pare, w tym z flaneli właśnie