reklama
Ty nie przesadzaj z tymi śliwkami bo ja ostatnio się na nie rzuciałm że 20 dkg zjadłam na raz a potem spać nie mogłam bo co chwilę do kibelka biegałamkatrina gratuluję udanej wizyty :-)
ja już nie mam co jeść to wcinam suszone morele i śliwki !!! dobrze że mój K już wraca to do sklepu się pojedzie ), może dziś zaszaleję i loda sobie jakiegoś kupię !!!!!!!!!!!!!
Wow! Faktycznie duża Dzidzia :-) ale moja też mała nie będzie ale o aktualnej wadze dowiem się dopiero 20/04:-)Dziekuje za wszystkie kciuki)
My juz po!
Szyja twarda i zamknięta. Infekcji nie ma. na plusie niecale 8 kg. Vitaferr brać na podniesienie zelaza, ale tragedii nie ma.
I teraz pewnie Was zaskocze sama bylam w szoku...moj maluch ma ju 2448...czyli praktycznie 2.5 kg i zapadla decyzja ze 1 czerwca zglaszam sie do szpitala ze skierowankiem na porod... bo maluch bedzie raczej duzym dzieckiem a moja miednica od poczatku ciazy ani drgnela. Z dwojga złego powiedziala ze powinnam sie cieszyc tą wagą bo jakby coś teraz nie daj boze sie wydarzylo ze wyskoczy predzej, to nie bedzie z racji na wage dlugo lezal ) Poza tym wszstkie pomiary na 2 tygodnie do przodu... od poczatku w sumie oscyluja w okolicach samego poczatku czerwca - pani dr az stwierdzila ze chyba oszukuje z data okresu ;pp i az sama zwatpilam
Wróciałam właśnie z 1,5h spaceru i muszę powiedzieć ze tutaj robię furorę nikt nie przechodzi obok mnie obojętnie, każdy się za mną ogląda normalnie jak top model wiecie jak to jest na wsi - obca dziewucha paraduje z brzuchem to trza popatrzeć
A teraz nażarłam się salatki jarzynowej bo mi jeszcze została i juz nie czuje się jak top model...
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Dorotka - no niezły klusek ten Twój synuś!!!
Snoopy to teraaz ja 16 oczekuje podobnej relacji zwrotnej od Ciebie hehh
Siulka- dzieki
Jestem cholernie dumna z mojego klopsika hyhy D
chciała bym:-)
hahahaha na mnie dzis tez sie tak gapili z tym że ja pod rękę z M szłam om ma bluzę z oczami i wielkim uśmiechem a ja z chojrakiem i uśmiech psiaka jest na wystającym brzuszku wiec mieli na co sie patrzecWow! Faktycznie duża Dzidzia :-) ale moja też mała nie będzie ale o aktualnej wadze dowiem się dopiero 20/04:-)
Wróciałam właśnie z 1,5h spaceru i muszę powiedzieć ze tutaj robię furorę nikt nie przechodzi obok mnie obojętnie, każdy się za mną ogląda normalnie jak top model wiecie jak to jest na wsi - obca dziewucha paraduje z brzuchem to trza popatrzeć
A teraz nażarłam się salatki jarzynowej bo mi jeszcze została i juz nie czuje się jak top model...
Waris
Fanka BB :)
Alijenka zapytaj lekarza o te wodniste uplawy i proszę cie abyś dała znać. Ja wizytę mam 25.04 ale jak to coś poważniejszego to ją przyspiesze.
Dorotka to teraz twoj dzieciaczek jest największy ;-)
Zarówno tobie i pozostałym laseczkom gratuluję wizyt.
Dorotka to teraz twoj dzieciaczek jest największy ;-)
Zarówno tobie i pozostałym laseczkom gratuluję wizyt.
Sunshine6
Fanka BB :)
Super, ze wizyty sie udaly i nie ma juz wiecej zlych wiesci, wkoncu nadszedl czas na dobre
Ja jutro mam USG i nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc mala i sie dowiem ile juz wazy i mierzy ehhhh, troszke sie boje bo to USG sprawdzajace czy lozysko sie unioslo.
Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko OK.
Witam nowa mamusie
Ja jutro mam USG i nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc mala i sie dowiem ile juz wazy i mierzy ehhhh, troszke sie boje bo to USG sprawdzajace czy lozysko sie unioslo.
Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko OK.
Witam nowa mamusie
Gratuluję udanych wizyt.
Dorota to kawał chłopa nosisz pod serduchem :-)
Blaneczka witaj wśród czerwcówek.
Czytałyście - rurka w szpitalu.
Od jutra ostro się pakuję, tak na wszelki wypadek. Ja nie wiem czy tylko czerwcówki takie "chorowite"?
Dorota to kawał chłopa nosisz pod serduchem :-)
Blaneczka witaj wśród czerwcówek.
Czytałyście - rurka w szpitalu.
Od jutra ostro się pakuję, tak na wszelki wypadek. Ja nie wiem czy tylko czerwcówki takie "chorowite"?
ja nie wiem co nas tak po tych szpitalach goni coś te czerwcówki kwietniowo majowe bedą chyba
ja dokończyłam wyprawkę brak tylko stanika bephantentu i nakładek na sutki a tak to mam już wszystko tylko czekam na dostawę no i co najgorsze pranie i prasowanie tych malutkich ciuszków wrrr nie znosze
ja dokończyłam wyprawkę brak tylko stanika bephantentu i nakładek na sutki a tak to mam już wszystko tylko czekam na dostawę no i co najgorsze pranie i prasowanie tych malutkich ciuszków wrrr nie znosze
reklama
hahahaha na mnie dzis tez sie tak gapili z tym że ja pod rękę z M szłam om ma bluzę z oczami i wielkim uśmiechem a ja z chojrakiem i uśmiech psiaka jest na wystającym brzuszku wiec mieli na co sie patrzec
To ja wyciągnełam taki t-shirt z czasów sprzed ciązy i troszeczke za krótki jest bo mi widać ten pas od ciązówek więc moze dlatego hehehe a niech się gapią
What?!??!!?Czytałyście - rurka w szpitalu.