reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja chce do domuuuuuuuuuuuuu. Nuda mnie w tym szpitalu pokona. Albo odlezyny będe miała. Kurde. Poprasowałbym coś, zrobiła, wymysliła. A tu dupa. I jeszcze zgaga mnie meczy :(

o kurka. Kolejna.....

Rurka wyłaź z tego szpitala.... mnie moze w piatek wypuszczą bo niby wszystko jest ok. Za wyjątkiem cukru który mi sami popsuli :)

Rurka trzymaj się
aylin do domu ale już ja cię wypisuje a z bobo wszystko ok
dziewczyny nie szaleć z tymi szpitalami rodzimy koniec maja i aż do czerwca nie wyłamywać się

własnie wszamałam pół bułki z pomidorem, dwie (albo dwa:-D) kiwi i cukiereczka czekoladowego

xdorotaa
gratuluję!!! synuś konkretny ;-)

rurrka trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&&&&

Aylin oj wierze ci, że się tam nudzisz

czy was też tak drażnią te reklamy po prawej? czy tylko mi to wyskakuje?:wściekła/y:

No ja też postanowiłam, że w piatek jade na ostatnie zakupy, brakuje naprawde niewiele ale chce mieć już wszystko na wszelki wypadek:tak:
Pewnie jak każda z Nas;-)

Aylin naprawde wspolczuje pobytu w szpitalu, ja nie wiem co bym zrobila, kto by został z Kuba itp. Az nie chce mysleć.

Dziewczyny wracajcie do domu, jeszcze mamy czas:-)

reklama
Do góry