reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Nie.DObrze Aylin pisze. Może się okazać, że teraz siedząc w domu będziesz dostawać więcej kaski, niż pracując :tak:

Lub mniej :/ Bo ja mam wynagrodzenie prowizyjne...w tym roku wypracowałam godną pensję...a nie pamiętam co było w 2010 :/ wszystkie premie mam nieudokumentowane...dammm

Nie.DObrze Aylin pisze. Może się okazać, że teraz siedząc w domu będziesz dostawać więcej kaski, niż pracując :tak:

No dokladnie ja tak mam :-)

Lub mniej :/ Bo ja mam wynagrodzenie prowizyjne...w tym roku wypracowałam godną pensję...a nie pamiętam co było w 2010 :/ wszystkie premie mam nieudokumentowane...dammm

Ja mam marną podstawę plus prowizja i dostaję średnią. Zdecydowanie bardziej opłaca mi się być na L4.

Dorota cieszę się że juz jesteś.

Ostatnia edycja:
Na wstępie dziekuje Wam za kciuki i dobre słowa,a kochanej Avo za wsparcie tel i przekazywanie info. Tak jak pisala wyszlam dzisiaj do 37 tygodnia luteina dowcipna i skopolan. Plus oszczędzanie sie. A wysypka....znowu wrocila na wieczor i parzy rozniosła sie też na dlonie...niestety w szpitalu strasznie to zlekceważyli bede musiala skonsultować z moja gina. Teraz pisze z telefonu ale poźniej nadrobie. Jeszcze raz dziekuje Wam;*

najważniejsze że już jesteś w domku i teraz odpoczywaj :-D

Nie swedzi. Jest pelno rozowych plamek gdzieniegdzie rozowa kaszka ktora szczypie i parzy. Wykapie sie dziś w swojej wodzie moze rzeczywiscie to szpitalna woda albo pościel. Prób nie robili tylko mocz na białko- czysto. Totalnie zlekceważyli to;//

Dorka fajnie, ze juz jestes w domku.

Dzisiaj pierwszy raz doswiadczylam puchniecia nog :/ W minute spuchly mi lydki, zrobily sie czerwone i swedzace. Nie wiem czy to normalna dolegliwosc... ktos jeszcze tak mial? Buuuuziak jak to bylo z Toba i cholestaza ?

choleostaza moze być z wysypką lub bez i raczej sedzi i parzy. Zaczyna się najczęściej od dłoni i stóp, ale moze zacząc się od innych parti ciała. A Buziak miła zatrucie ciążowe, a nie choleostazę.

Dziewczyny, czy Wam tez wypadają włosy? mnie od tygodnia masakrycznie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Tu rasowa niedzwiedzica sie klania....nie dosc ze leniwa to ciagle chce mi sie spac. W pracy jak siedze przy biurku to mam wrazenie ze sciskaja mnie spodnie a to coreczka sobie rosmie. Troszke to straszne bo jak teraz odczuwam takie zmeczenie co bedzie potem

Do góry