reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Nie.DObrze Aylin pisze. Może się okazać, że teraz siedząc w domu będziesz dostawać więcej kaski, niż pracując :tak:

Lub mniej :/ Bo ja mam wynagrodzenie prowizyjne...w tym roku wypracowałam godną pensję...a nie pamiętam co było w 2010 :/ wszystkie premie mam nieudokumentowane...dammm

Nie.DObrze Aylin pisze. Może się okazać, że teraz siedząc w domu będziesz dostawać więcej kaski, niż pracując :tak:

No dokladnie ja tak mam :-)

Lub mniej :/ Bo ja mam wynagrodzenie prowizyjne...w tym roku wypracowałam godną pensję...a nie pamiętam co było w 2010 :/ wszystkie premie mam nieudokumentowane...dammm

Ja mam marną podstawę plus prowizja i dostaję średnią. Zdecydowanie bardziej opłaca mi się być na L4.

Dorota cieszę się że juz jesteś.

Ostatnia edycja:
Na wstępie dziekuje Wam za kciuki i dobre słowa,a kochanej Avo za wsparcie tel i przekazywanie info. Tak jak pisala wyszlam dzisiaj do 37 tygodnia luteina dowcipna i skopolan. Plus oszczędzanie sie. A wysypka....znowu wrocila na wieczor i parzy rozniosła sie też na dlonie...niestety w szpitalu strasznie to zlekceważyli bede musiala skonsultować z moja gina. Teraz pisze z telefonu ale poźniej nadrobie. Jeszcze raz dziekuje Wam;*

najważniejsze że już jesteś w domku i teraz odpoczywaj :-D

Nie swedzi. Jest pelno rozowych plamek gdzieniegdzie rozowa kaszka ktora szczypie i parzy. Wykapie sie dziś w swojej wodzie moze rzeczywiscie to szpitalna woda albo pościel. Prób nie robili tylko mocz na białko- czysto. Totalnie zlekceważyli to;//

Dorka fajnie, ze juz jestes w domku.

Dzisiaj pierwszy raz doswiadczylam puchniecia nog :/ W minute spuchly mi lydki, zrobily sie czerwone i swedzace. Nie wiem czy to normalna dolegliwosc... ktos jeszcze tak mial? Buuuuziak jak to bylo z Toba i cholestaza ?

choleostaza moze być z wysypką lub bez i raczej sedzi i parzy. Zaczyna się najczęściej od dłoni i stóp, ale moze zacząc się od innych parti ciała. A Buziak miła zatrucie ciążowe, a nie choleostazę.

Dziewczyny, czy Wam tez wypadają włosy? mnie od tygodnia masakrycznie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Tu rasowa niedzwiedzica sie klania....nie dosc ze leniwa to ciagle chce mi sie spac. W pracy jak siedze przy biurku to mam wrazenie ze sciskaja mnie spodnie a to coreczka sobie rosmie. Troszke to straszne bo jak teraz odczuwam takie zmeczenie co bedzie potem

Do góry