reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a ja się witam z pracy....jeszcze godzinka to wytrzymam
a dzisiaj jakos marnie się czuję..brzuchol mnie ciągnie i chciałabym się juz połozyć, ale spoko
dziewczyny czy wasze maluchy też wam tak szaleją?? ja to się śmieję że mam fale dunaju w brzuchu, bo lata mi w każdą stronę:-D

reklama
AVO cos juz moze wiesz?
A dostalas raport doreczenia, ze doszlo? Moze rzeczywiscie tel siadl jej :no:
Albo ma sjeste, dlugo juz pozostaje bez odpowiedzi?

Szafa uporządkowana...ufff...na obiad wspomnienie Bałtyku...rozmroziłam flądry...fryty...a później mało co zawału nie dostałam bo przyszedł list z Zusu...ale póki co to było tzw "do wiadomości" bo wystąpili do mojego pracodawcy o udokumentowanie moich zarobków od VII 2010 do VI 2011...by ustalić chyba mój zasiłek...dammm...ja myślałam, że będzie go tyle co poborów :/

Witam się i ja :-D
Ja dziś przeżyłam koszmar w nocy, wstaję na siusiu po zrobieniu się podcieram a tam taka żywa krew !!! myślałam że umrę ze strachu ale poszłam do łóżka położyłam się za chwilę zaś do kibelka i co się okazało tak się właśnie wcoraj goliłam że się pozacinałam i chyba ze względu na zwiększona ilość krwi w organiźmie jakoś tak mi poleciała w nocy ale mówię Wam mało nie zemdlałam ze strachu a byłam sama w domu już miałam karetkę wzywać, całe szczęście że tak się to skończyło !!!

tialana - gratuluję udanej wizyty !!!!!!!!!!!

aylin - witam w gronie słodziutkich ale nie martw się da się z tym żyć a wręcz trzeba z tym żyć !!! ja już sobie pozwalam czasami na coś lepszego jak lody z polewą czekoladową z mc'donalds i miałam cukier po twisterze i po lodzie 109 !!!!!

aga wizytę mam o 16:50:)

dziękuję wszystkim za kciuki!!!
trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej :happy:

Trochę mnie nie było, ale zmęczenie i słabszy nastrój dają mi nieźle w kość.

Mam pytanie - od jakiegoś czasu szybko się męczę, bolą mnie nogi (ale to akurat rozumiem) i mam wrażenie słabych rąk (wystarczy że trochę potrzymam je w górze albo pokręcę intensywniej kierownicą bez wspomagania i już czuję że moje łapki są takie "wiotkie", wyciągam pranie z pralki, trochę się nagimnastykuję i już szybszy oddech, zmęczenie, słabe ręce), ma któraś z Was podobne objawy? Zaczynam się martwić..

hmmmm z tego co słyszałam to nie wolno nam za bardzo podnosić rąk do góry

Witam,

co do watkow jak najbardziej zgadzam się z macku:tak:
jak sie urodza dzieci to jest cos takiego jak archiwum i wszystkie, ktorych nie bedziemy teraz uzywac beda w nim wlasnie a nie, ze od razu wszystko powyrzucac bo czasami fajnie jest powspominac co nieco:tak:

a po drugie macku rzeczywiscie sie troche narobila z tym przenoszeniem itp. wiec nie ma co wiecej zmieniac moim zdaniem, jak kogos nie interesuje dany watek, jak np. mnie wozki to nie trzeba przeciez na nie wchodzić. a na ogolnym moim zdaniem i tak duzo piszemy:tak: chyba ze dla mnie tylko to jest duzo to sorry:sorry:
jak nie mam czas wejsc na dluzej na bb a jestem ciekawa np. co lekarz , ktorej powiedzial na wizycie to tylko tam wchodze, chyba jest to ulatwienie.

Bylam dzisiaj od rana w miescie i napisze tylko tyle, ze czuje sie jak krowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mecze sie jak nie wiem, Mlodemu cos spadlo na ziemie, zanim to podnioslam to nie wiem ile czasu minelo ale zginalam sie jak jakas babcia 80letnia:szok::zawstydzona/y: jednym slowem masakra:zawstydzona/y: a tu jeszcze "tyle" czasu, niby malo ale jesli chodzi o moja kondycje to ja nie wiem co bedzie w maju:no: az sie boje, w sumie robie duzo bo przeciez mam Mlodego, trzeba codziennie z Nim isc na spacerek, kapac Go itp a czuje sie jakbym lezala tylko przed tv lub przed kompem, zalamuje mnie to trochę:zawstydzona/y::-:)-( a jak juz sie popatrzylam w szyby od sklepow to mi sie na wlasny widok slabo robilo, nawet sie pytalam meza czy te szyby czasem nie pogrubiaja:-D

no ale pokupowalam sobie pare rzeczy do szpitala:tak: Malemu chusteczki morke tez wzielam i pampersy:tak: wole to miec przygotowane jak kazda z Nas.

aaa i odebrałam dziś wyniki morfologii i moczu wsio oki w normach oprócz hemoglobiny bo mam 11,8 ale to chyba tez nie jest jeszcze tak bardzo źle !!! tak mi się wydaje :-D

reklama
Do góry