reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

a ja się witam z pracy....jeszcze godzinka to wytrzymam
a dzisiaj jakos marnie się czuję..brzuchol mnie ciągnie i chciałabym się juz połozyć, ale spoko
dziewczyny czy wasze maluchy też wam tak szaleją?? ja to się śmieję że mam fale dunaju w brzuchu, bo lata mi w każdą stronę:-D

reklama
AVO cos juz moze wiesz?
A dostalas raport doreczenia, ze doszlo? Moze rzeczywiscie tel siadl jej :no:
Albo ma sjeste, dlugo juz pozostaje bez odpowiedzi?

Szafa uporządkowana...ufff...na obiad wspomnienie Bałtyku...rozmroziłam flądry...fryty...a później mało co zawału nie dostałam bo przyszedł list z Zusu...ale póki co to było tzw "do wiadomości" bo wystąpili do mojego pracodawcy o udokumentowanie moich zarobków od VII 2010 do VI 2011...by ustalić chyba mój zasiłek...dammm...ja myślałam, że będzie go tyle co poborów :/

Witam się i ja :-D
Ja dziś przeżyłam koszmar w nocy, wstaję na siusiu po zrobieniu się podcieram a tam taka żywa krew !!! myślałam że umrę ze strachu ale poszłam do łóżka położyłam się za chwilę zaś do kibelka i co się okazało tak się właśnie wcoraj goliłam że się pozacinałam i chyba ze względu na zwiększona ilość krwi w organiźmie jakoś tak mi poleciała w nocy ale mówię Wam mało nie zemdlałam ze strachu a byłam sama w domu już miałam karetkę wzywać, całe szczęście że tak się to skończyło !!!

tialana - gratuluję udanej wizyty !!!!!!!!!!!

aylin - witam w gronie słodziutkich ale nie martw się da się z tym żyć a wręcz trzeba z tym żyć !!! ja już sobie pozwalam czasami na coś lepszego jak lody z polewą czekoladową z mc'donalds i miałam cukier po twisterze i po lodzie 109 !!!!!

aga wizytę mam o 16:50:)

dziękuję wszystkim za kciuki!!!
trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej :happy:

Trochę mnie nie było, ale zmęczenie i słabszy nastrój dają mi nieźle w kość.

Mam pytanie - od jakiegoś czasu szybko się męczę, bolą mnie nogi (ale to akurat rozumiem) i mam wrażenie słabych rąk (wystarczy że trochę potrzymam je w górze albo pokręcę intensywniej kierownicą bez wspomagania i już czuję że moje łapki są takie "wiotkie", wyciągam pranie z pralki, trochę się nagimnastykuję i już szybszy oddech, zmęczenie, słabe ręce), ma któraś z Was podobne objawy? Zaczynam się martwić..

hmmmm z tego co słyszałam to nie wolno nam za bardzo podnosić rąk do góry

Witam,

co do watkow jak najbardziej zgadzam się z macku:tak:
jak sie urodza dzieci to jest cos takiego jak archiwum i wszystkie, ktorych nie bedziemy teraz uzywac beda w nim wlasnie a nie, ze od razu wszystko powyrzucac bo czasami fajnie jest powspominac co nieco:tak:

a po drugie macku rzeczywiscie sie troche narobila z tym przenoszeniem itp. wiec nie ma co wiecej zmieniac moim zdaniem, jak kogos nie interesuje dany watek, jak np. mnie wozki to nie trzeba przeciez na nie wchodzić. a na ogolnym moim zdaniem i tak duzo piszemy:tak: chyba ze dla mnie tylko to jest duzo to sorry:sorry:
jak nie mam czas wejsc na dluzej na bb a jestem ciekawa np. co lekarz , ktorej powiedzial na wizycie to tylko tam wchodze, chyba jest to ulatwienie.

Bylam dzisiaj od rana w miescie i napisze tylko tyle, ze czuje sie jak krowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mecze sie jak nie wiem, Mlodemu cos spadlo na ziemie, zanim to podnioslam to nie wiem ile czasu minelo ale zginalam sie jak jakas babcia 80letnia:szok::zawstydzona/y: jednym slowem masakra:zawstydzona/y: a tu jeszcze "tyle" czasu, niby malo ale jesli chodzi o moja kondycje to ja nie wiem co bedzie w maju:no: az sie boje, w sumie robie duzo bo przeciez mam Mlodego, trzeba codziennie z Nim isc na spacerek, kapac Go itp a czuje sie jakbym lezala tylko przed tv lub przed kompem, zalamuje mnie to trochę:zawstydzona/y::-:)-( a jak juz sie popatrzylam w szyby od sklepow to mi sie na wlasny widok slabo robilo, nawet sie pytalam meza czy te szyby czasem nie pogrubiaja:-D

no ale pokupowalam sobie pare rzeczy do szpitala:tak: Malemu chusteczki morke tez wzielam i pampersy:tak: wole to miec przygotowane jak kazda z Nas.

aaa i odebrałam dziś wyniki morfologii i moczu wsio oki w normach oprócz hemoglobiny bo mam 11,8 ale to chyba tez nie jest jeszcze tak bardzo źle !!! tak mi się wydaje :-D

reklama
Do góry