reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
na plecach Ci wygodnie? Pewnie masz mały brzuszek ? :-p dla mnie już za duże obciążenie by spać na plecach . .

Bardzo lubię spać na plecach ale niestety często się budzę w tej pozycji- bo chrapię :-D
Wydaje mi się, że mój brzuchol nie jest taki mały- mam 115cm w "pasie" ;-)

Hejo :)

Witam też nowe mamusie:)

Młodak, moze jak masz mozliwosc to przeleż dzisiejszy dzionek?:)

Karamija - zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla WAs!
Asia - &&&&&&&&& mocne i nieustanne!!

U nas dzisiaj piekna pogoda.... poszlabym na spacer ale mieszkam w samym centrum i pomimo ze juz 2 lata to nie mam tu znajomych zadnych.... a tam gdzie mieszkalam wczesniej i mam mnostwo znajomych mam godzine autobusem poza tym wszyscy o tej porze w pracy ... a tu nawet samemu nie ma za bardzo gdzie sie szlajac same ulice, ronda i kamienice z blokami ;// az szkoda gnic w domu... pootwieram okna chociaz ;)

Wczoraj sie spotkalam z moimi dwoma kumpelami.... zaczelysmy wspominac stare czasy... ogladalysmy nasze zdjecia z czasow podstawowki i liceum i sie niezle nasmialysmy... az mialam wyrzuty sumienia ze bobkiem w brzuszku ciagle trzęse od tych chichotów , ale chyba mu sie podobalo bo caly czas sie ruszal :)) A MOZE sprawdza sie powiedzenie ze zadowolona mama to i dziecko szczesliwe:))

Hejka!

Ja dziś wstałam jakaś poddenerwowana...nie wiem dlaczego, bo malutka w końcu się rozfikała i szaleje od 5.00. Jakiś taki dziwny niepokój mam w sobie i tętno trochę podwyższone - nie lubię tego uczucia. A do tego czuję lekkie ściąganie na dole jak do @ a z tego co pamiętam, to moja ginka mówiła, że jak boli po bokach, czy coś kłuje to nie ma co panikować, ale jak czuć ból czy ściągnie takie jak przy okresie to lepiej to skontrolować.
Póki co wzięłam nospę i magnez z potasem, zobaczę czy będzie lepiej...

asia - 3majcie się dzielnie!!! &&&&&&&&&&

Ja już też staram się spać tylko na lewym boku, ale uwielbiam spać też na plecach i czasami się w takiej pozycji budzę. Póki co na plecach jest mi wygodnie, ale staram się unikać tej pozycji na dłuższy czas. Najgorsze, że czasami śpiąc na lewym boku dopada mnie rwa kulszowa i wtedy muszę pozycję zmienić.

Witam Was w ten słoneczny poranek;) Od 8 nadganiam wszystkie Wasze posty i wreszcie się udało:D
Asia ciągle trzymam kciuki i myślę o Was... cieszę się, że dni mijają i maleństwa wciąż u Ciebie w brzuszku siedzą;) oby jak najdłużej!:)
Pola wracaj jak najszybciej do zdrowia!!!:)
Jak tak Was poczytałam to stwierdziłam, że już po mału czas by zacząć rzeczy dla siebie i małej kupować...
Ja też ostatnimi czasy strasznie szybko się męczę, a wieczorem kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa... co do tycia też co raz większa się robię... przeraża mnie to że non stop jem... wcześniej jadłam tonami tylko owoce, a teraz doszły jeszcze słodycze...;) ale przecież takiej przyjemności nie mogę sobie odmówić;D

ZONK!

Asia- trzymam kciuki:) 32 tydzien to juz chlopcy bęa duże byczki- zobaczysz:)
Karamija- wpsółczuję bardzo choróbska- wg mnei tonnie ejstnormalne,ze pomimo antybiotyku mały dalej choruje. Albo źle dobrany antybiotyk, albo to jednak wirus. Robiłas morfologię?
Pola-wpsółczuję przezyć:(

Muńka- moze czujesz poddenerwowanie własnei dlatego,ze masz tetno podwyżsozne- ja tak mam:) a podywżsozne tetno u ciężarnej to nic takiego- 90% tak ma tylko nie wszytskie to czują:)

Ostatnia edycja:
Wiecie co zauwazyłam, moja niuńka jak prowadze szkolenie, rozmawiam ze znajomymi, generalnie nawijam (hmmm a gadatliwa jestem) to zamiera. Nie ma dziecka. Jak sie nie odzywam, czyli czytam ksiązkę, oglądam serial coś robie w ciszy to bryka na całego.
Chyba lubi mnie słuchac :) a jak milcze to próbuje mnie pobudzic :)

I chyba będzie mi brakować troszke tego szturchania od srodka :)

reklama
Do góry