reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam wszystkich,
Asia trzymamy kciuki!!!

Idę na spacerek odstawić dziecko do szkoły, ale az chce się wyjśc od rana słonko świeci:)

reklama
Dzień dobry :-p

Wczoraj przetrzymałam syna do 23 z pójściem spać a efektem tego było wstanie dzisiaj o 5.10 - czyli ok 30 minut dłużej spania niż zawsze .. wniosek z tego - nie opłaca się bo i tak na nic się to nie zdaje.

Życzę wszystkim miłego dnia.

Aga
zazdroszcze słonka, u mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, ale po południu ma się podobno ro
zpogodzić na szczęście.

Karamija
to rzeczywiście coś nei tak jest skoro mały już tak długo gorączkuje i nie ma poprawy pomimo antybiotyku, już po 3 dniach powinna byc znaczna poprawa .. może leczą go na to na co nie choruje a problem leży gdzie indziej ? Leć do pediatry niech mu zmieni antybiotyk bo najwyraźniej ten nie działa ...

Asia trzymam mocno za Was kciuki, teraz musisz tylko zaufać lekażom i się nie martwić, na pewno dzieci będą w dobrych rękach a Ty już za chwile będziesz mogła je dotknąć i pocałować. Dzieci są już na tyle duże, że spokojnie sobie poradzą na tym naszym świecie :)

Pamka Witaj w naszym gornie :)

Carla jak tak opowiadasz o relacjach malutkiej z jej mamą to przypominam sobie siebie i wiktora tuż po urodzeniu jeszcze w szpitalu ... też nie moglam się nadziwić jak strasznie mój głos go uspokaja ...

Ostatnia edycja:
kamila
byłam wczoraj, tzn. męża wysłałam do pediatry, żeby zapytał ile jeszcze trzeba czekać na poprawę to usłyszał, że to normalne bo to taki wirus i trwa to długo i jeśli się nie poprawi do weekendu to jechać gdzieś tam do innego lekarza, który ma dyżur, a to akurat Polak więc się jutro zdecydowanie wybieram

Mnie dwa dni temu w nocy złapal taki skurcz w łydki, ze az sie rozplakalam. Od tamtej pory mam mega zakwasy tam:szok: Mialyscie tak juz?

ja też tak miałam a łydke czułam przez 4 dni dopiero teraz zaczęło przechodzić :-)

Asiaa kciuki mocno zaciśnięte

Wiecie co ja już mam dość tego kataru qrcze no nie mogę oddychać mam tak zatkany nos muszę jakoś do środy wytrzymac bo mam wizytę u gina

karamija oj tak jedź lepiej w weekend bo szkoda maluszka i jego wątroby przecież antybiotyk to straszne obciążenie ... ja pamiętam jak wiktor przyjmował potrafił przez pare miesięcy przyjmować antybiotyki na zmiane z zastrzykami ... straszne to było i ten mój strach że zaraz mu wątroba wysiądzie ... :baffled:

Madzia współczuję kataru . . . wredne cholerstwo jak nie wiem co ...

Dzień doberek :)

Pogoda rewelacyjna się na dziś zapowiada, chyba czas najwyższy rozpocząć sezon grillowy

Pamka Witaj!

mlodak mi na podobne dolegliwości kazał brać magnez i doraźnie nospę i cały czas powtarza, że to normalne, a ja się dalej stresuję... a pewnie należałoby uwierzyć lekarzowi:sorry2:

katrina dzięki za wieści od Asi!

Asiia
trzymam za Was kciuki!!!&&&&&&&&&&&&

Dzień Dobry :)

Dziękuję za miłe powitanie!
Wstałam dziś rano i boli mnie lewy bok- zastanawiam się jaki organ mam tam w tej chwili :-D, który mógłby mnie boleć.
Jeśli chodzi o spacery, to ja się średnio nadaję. Strasznie bolą mnie pachwiny i jak tylko wyjdę z domu to się zaczyna- człapię pomaleńku jak kaczuszka, do tego jeszcze pęcherz... Mój młody jak zaczynam chodzić to skacze mi po pęcherzu i wtedy tylko modlić się, bym dotarła do WC na czas:-D.

zaza nie rób mi tego uwielbiam grilla a nie mam gdzie robić :-p tylko ślinka mi cieknie jak czuję gdzieś zapach karkóweczki i kiełbaski ... mmm ...

pamka a śpisz na lewym boku tak jak jest zalecane ? Ja śpię i też często wychodzi mi to "bokiem" rano :)

Dzień dobry :-)
U nas dziś bardzo słonecznie i samopoczucie też już lepsze, plecy mi już odpuściły a macica też póki co ok

mlodak jak się dziś czujesz? Ja wieczorem sobie znowu podwójną dawkę magnezu wzięłam i zaraz znowu wezmę i u mnie jest już o wiele lepiej mam nadzieję że u ciebie również

agaundpestka życzę lepszego samopoczucia

josie powodzenia na USG

katrina115 dzięki za informację od Asi, bardzo dobrze że ja od nas pozdrowiłaś :tak:
32 tydzień to już całkiem spore dzieciaczki ja jestem dobrej myśli i wierze że maluszki Asi dają sobie jeszcze świetnie radę w brzuszku a te przepływy mniejszego chłopca może temu wychodzą mniejsze bo on bardziej ruchliwy i trudniej to ująć? Nie znam się na tym ale tak sobie myślę że skoro ktg ma problem z wyłapaniem tętnu u wiercipięty to może przy badaniu przepływów jest podobnie?
Trzyma kciuki za chłopaków

Smerfetka obudziła mnie dziś o 5:58 więc zakupy mam już za sobą teraz siadam do pisania pracy

Miłego dnia wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry